Inlägg från: Anonym (Kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna)

    Hur många har ni legat med?

    Tyvärr bara tolv stycken. Hade gärna legat med minst det tredubbla.

  • Anonym (Kvinna)
    Westman skrev 2018-07-25 20:54:09 följande:

    Vad är det som har hindrat dig?


    Två saker:

    1. Jag är sjukt kräsen. Jättesvårt för mig att hitta någon jag vill ligga med.

    2. Jag är numera gift och han vill vara monogam. Jag föreslog öppet förhållande när vi träffades men han ville inte det. Om jag någon gång inleder ett förhållande på nytt så kommer jag inte vika mig där.
  • Anonym (Kvinna)
    Westman skrev 2018-07-26 22:08:05 följande:

    1. Som kvinna har du verkligen råd att vara kräsen, men tråkigt att du ändå inte hittar/hittade fler som passar. Vad är det oftast som det felat på?

    2. Tråkigt att det blivit så. :( Jag har nog lite svårt att förstå varför man inte kan lita på sin partner mer, för älskar man hen verkligen så bör man inte hålla dom tillbaka. Du gör ändå rätt i att inte avsluta förhållandet bara för detta. Hoppas han ändrar dig i framtiden då. :)


    1. Antingen är dom fula, feta, korkade eller klär sig illa. Jag skulle till exempel aldrig ligga med en SD:are eller någon med keps på krogen.

    2. Jag har antytt lite men det skulle kännas jättekonstigt att ta ett seriöst snack om det nu efter flera år. Som att det är personligt och jag tycker han är kass. Han är dock världens bästa. Har aldrig haft så bra sex. Men det handlar inte om det, det handlar om jakten, flirten och bekräftelsen.

    Jag tror att jag nån gång under vårat liv tillsammans kommer vara otrogen. Tyvärr. Men i så fall bara engångsgrejer.
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (tjej) skrev 2018-07-28 12:58:47 följande:

    Varit med 7 stycken killar. Tycker det är ett okej nummer, hade kanske tagit tillbaka två av liggen då de var rätt dåliga one night stands. Men vill helst inte passera 10 men händer det så händer det, bär väl på mer erfarenhet då :) Men i nuläget hoppas jag stanna på 7 ett bra tag eftersom jag varit med kille nummer 7 ett tag nu då och gillar honom massa.  


    Men vad spelar det för roll??
Svar på tråden Hur många har ni legat med?