Inlägg från: Fins Mamma |Visa alla inlägg
  • Fins Mamma

    Julibebisar 2018

    LängtarEfterMinÄlskadeSon skrev 2018-07-29 16:03:38 följande:

    Hur mår alla mammor? Hur går det med era små knottar?

    Hur är nätterna för er?

    Min lilla pojk här är vaken på nätterna och sover hela dagarna..

    Jag heltids ammar men nu på kvällarna/nätterna så är han så hungrig o blir int tillräckligt mätt på min bröstmjölk så har provat ersättning och han slockar typ direkt efter han har fått i sig lite.. Ammar först, sen ger ersättning. Men på dagarna blir han mätt på bara bröstmjölk? Fattar int..


    Hoppar in här.

    INES 11 dagar följer en rutin som så att hon helst krånglar sig igenom nätterna och dagtid ät mest lugn OM man är utomhus med henne. Ouch v det är inte balkongen som gäller utan en fika på stan eller dylikt. Mycket rörelse omkring henne då blir hon nöjd.

    Hon äter väldigt mycket men i den här värmen gör det inget-ammar inte.

    .Jag mår skit

    Blev akutsnitt vilket var det sista jag ville- skitont i ryggen efter spinalen första veckan i fredags hade jag fått infektion i såret som helt plötsligt tokbrast när vi varv och kollade på sambons fotboll. Hade som tur var min 13åirng med mig som fick spring hem och hämta byxor åt mig. Såg ju ut som jag kissat på mig. Nu blir det antibiotika i 10 dagar :( hoppas det hjälper för jag lär byta omslag Hela tiden!
    ?
  • Fins Mamma
    Iowhannah skrev 2018-08-03 06:06:41 följande:

    Om jag tyckte att saker var jobbiga så är det ingenting mot hur det är nu!

    I går förmiddag lekte jag med sonen, snubblade över hans springcykel, ramlade bakåt och tog emot med händerna. Detta resulterade i starka droger, ambulansfärd och två brutna handleder. Högerhanden är i princip obrukbar, kan knappt röra fingrarna utan smärta, vänsterhanden funkar skapligt men jag får inte lyfta eller bära mer än 0,5 kilo. Min sambo får en jäkla massa jobb nu!

    Jag måste sova på rygg, vilket jag aldrig har uppskattat, jag är en kronisk sidosovare, men armarna ska ligga i högläge så det är bara att vänja sig. Som tur var så hade jag en Oxynorm kvar sedan mitt MA förra året, så den kunde jag sova på i natt. Hur det ska gå framöver vet jag inte, jag fick starka Alvedon och jag har Lergigan hemma så förhoppningsvis klarar jag mig på det.

    Fasen vad vi kommer utnyttja farmor, mormor och förskolekompisars föräldrar nu!


    Men fy! Krya på dig
    ?
Svar på tråden Julibebisar 2018