Inlägg från: Anastacia80 |Visa alla inlägg
  • Anastacia80

    Julibebisar 2018

    Belljoh skrev 2018-09-03 10:49:59 följande:

    Hej

    Födde mitt andra barn i juli, allt gick och har gått jätte bra. Har en dotter innan som är 2 1/2 och tycker hon tagit det bra. 

    Hur har ni det med andra föräldrar runt omkring, vänner som har barn och vad gör ni om dagarna?:)


    Jag har också en dotter som snart är 2 1/2 år och tycker att hon accepterar lillasyster bra och är snäll med henne, hon dock inne i värsta trotsen så det är lite jobbigt.

    Min bästa vän fick barn 1 vecka innan mig och hennes äldre barn är 1 vecka äldre än min dotter så vi försöker ses 1 gång i veckan. Jag har även en dotter som börjat 1:an nu så det är fullt upp med lämning och hämtning på skolan. Passar även på att gå promenader då, vi bor med gångavstånd till skolan. Sen har vi även far -och morföräldrar nära så vi ses en del. Ska börja på babymassage om en månad och tänkte försöka gå på stor och liten när det startar upp.
  • Anastacia80

    Lilla MY blir 3 månader på tisdag, tiden springer iväg. Hon "pratar" mycket och har börjat skratta, så mysigt. Hon kan lyfta på huvudet en stud om hon ligger på magen.

    Nästa fredag är det dags för sprutan, mindre roligt.

    Jag tycker att hon sover hyfsat på natten, vaknar 1-2 gånger för att äta. Det har hänt några gånger att hon sovit från 22- 06.

Svar på tråden Julibebisar 2018