Inlägg från: Anonym (Nope) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nope)

    Hon vill inte träffa min son

    Hade ALDRIG accepterat detta beteende från min partner och min kärlek hade sakta men säkert dött.

    Och stackars din son, som måste genomlida detta. Hur påverkar det hans självkänsla och självbild tror du?

    Okej, min partner behöver inte vara del i vardagen och ta en föräldraroll, men han måste acceptera mina barn och att de finns och respektera dem. De är och kommer alltid vara nummer ett för mig, oavsett om de är stora eller små. Skulle ha väldigt svårt att träffa en man som inte har barn, just för att man inte förstår prioriteringar och de band man har till sina barn på samma sätt om man inte har barn själv.

  • Anonym (Nope)
    Anonym (kommer ej funka) skrev 2018-08-13 15:33:14 följande:
    Din son skall vara accepterad från första stund. Din son är din familj. Och skall du introducera henne i din familj så innebär det att det innebär sonen. Tycker hon det är jobbigt att honom omkring sig så sluta umgås med den där kvinnan. Vad händer om det blir en förändring: han vill bo hos dig och träffa mamma varannan helg? Ska han känna sig ovälkommen i sitt eget hem pga att den där människan inte vill ha honom där? Hans självkänsla kommer knäckas. Och det kommer mycket väl kunna bli så att han väljer att inte träffa dig alls när han blir äldre, därför att han inte står ut med kärringen.

    En kvinna i medelåldern som beter sig så där lär inte bli bättre när hon blir äldre. Bara så du vet. Och tonåringar behöver man ha en hel del tålamod med. Och hur ska hon kunna ha det när hon inte ens klarar av att umgås med honom nu??
    Huvudet på spiken, precis vad jag tänkte med. Jag har själv tonåringar så vet hur det kan vara.
Svar på tråden Hon vill inte träffa min son