Inlägg från: Anonym (Gina) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gina)

    Ni som haft trekant där en vän varit involverad

    Min sambo och en av hans närmsta vänner har delat på mig regelbundet i 2-3 år. Vi har umgåtts sedan min sambo och jag träffades för över 10 år sen och han är en av 2 män och en kvinna som vi släppt in i sängkammaren.


    Till skillnad från de 2 andra deltagarna så kom han med i bilden ganska sent, trots att han tidigt kom på tal. Först då han och hans ex flyttade isär kändes det bra för alla inblandade och inte sällan har vi umgåtts som familjer med våra respektive barn under lov och semestrar.   Vi gör mycket mer med kläderna på än i sängkammaren, sexet är otroligt bra och med tiden har det nog varit en hel del passion och intimitet med en lätt dragning åt polyamori snarare än polygami. 


    Oavsett hur fantastiskt det än känns så kommer inget sära på min sambos och mina band. Sex o passion är en sak. Kärleken spar vi till oss själva. 

  • Anonym (Gina)
    Anonym (Nyfikenblågul) skrev 2018-09-16 08:10:43 följande:
    Hur gick det till första gången och fanns det nån tendens till ångest efter första gången från din mans sida? Vad är det vinnande konceptet? Är det viktigt att din man kommer sist till exempel? Är det något du inte gör med extramännen, hånglar etc? Tack för att du delar med dig.

    Hej, ursäkta dröjsmålet men vi har haft fullt upp i helgen då vi var barnlediga och bortbjudna. 


    Första gången när min mans vän involverades så hade vi redan haft en del erfarenheter av polygami med ett par i bekantskapskretsen jag lärde känna innan min man o jag träffades. Någon ångest/oro har han aldrig visat eller pratat om överhuvudtaget. 


    Det vinnande konceptet är öppenhet, ärlighet, kommunikation, ömsesidighet, delaktighet och allas trygghet, givetvis. Dessutom så handlar våra möten om mer än bara sex. Min man har ingen särskild turordning utan det kan variera från gång till gång. Den ene av männen har jag "bara" sex med och hans tillgångar är främst fysiska. Han har aldrig kysst mig eller kommit inuti mig. Desto mer har hänt mellan min mans vän och mig under de 3 år vi träffats. Min man blir inte rädd eller svartsjuk det minsta lilla, tvärtom. Han har ofta varit den drivande och uppmuntrande. Jag gör i princip allt som jag gör med min man och faktum är att jag har vissa saker som bara händer med extramannen. 


    Tack själv! 


     

Svar på tråden Ni som haft trekant där en vän varit involverad