Forum Abort - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Abort utan att berätta?

  Ons 29 aug 2018 17:59 Läst 2873 gånger Totalt 12 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (?) - Visa alla inlägg
  Anonym (?)
  Återställ
  Ons 29 aug 2018 17:59

  Började träffa en kille för några veckor sedan, men kommer inte bli något mer och upptäckte idag att jag är gravid. Kommer att göra abort, vilket känns jättetråkigt men är inte rätt tillfälle.

  Det slutade inte så bra mellan oss härom dagen, det var helt klart mitt fel. Jag var upprörd över en del saker och istället för att ta det med honom sa jag att jag inte ville ses mer och gick. Skickade sedan ett par ej så välformulerade sms där jag ifrågasatte en av dessa grejer (den mest orelevanta dessutom.. så förstår att det lät som en väldigt överdriven reaktion för honom). Brukar inte bete mig så här och förstår att han inte vill ha med mig att göra mer. Har haft lite konstig humör senaste veckan därför misstänkte jag graviditeten, det kombinerat med osäkerheten över situationen och att inte ha ätit eller sovit blev världens humörsvängning och det gick tyvärr ut över honom.

  Till problemet.. Han verkar ha blockerat mitt nummer (skickade ett sms igår som jag inte fått svar på och det gick inte iväg som iMessage som det alltid gör annars) så kan inte bara dra ett sms och berätta. Ska jag försöka kontakta honom på något annat sätt (typ sms från jobbmobilen?) och eller bara göra aborten utan att dra in honom? Tycker väl egentligen att man ska berätta då man ändå är två som bidragit till det hela, men det känns inte som att han vill veta av mig, vi har inte setts så länge och det blir abort oavsett.

 • Anonym (?) Trådstartaren
  Återställ
  Ons 29 aug 2018 21:00 #5
  Anonym (XxX) skrev 2018-08-29 18:33:21 följande:

  Vad hade du velat att han skulle göra med informationen? Vill du ha med honom vid aborten? Det är väl den enda anledningen att berätta isåfall...men det låter ju inte som att han skulle vara intresserad av det eftersom han blockat dig. Det enda du troligtvis hade åstadkommit med att berätta hade varit att han får en "close call"-historia att berätta för polarna...han var nära att bli farsa men tack och lov gjorde bruden abort.


  Jag vet inte, nu när jag tänker på det vill nog en del av mig kanske få en chans att förklara varför jag reagerade som jag gjorde, för det är inte likt mig och jag kände inte alls igen mig själv och sättet efteråt. Nu när jag vet att jag är gravid känns det något mer rimligt (inte för att man ska skylla allt på det.. men det blev för mycket bara). Det känns lite tråkigt att vi inte kommer ses mer på grund av det. Sen hade det varit skönt att inte göra det ensam, men som du skriver lär han inte ställa upp på det oavsett.

  Jag har full förståelse för att han inte är jättepigg på att prata med mig, men att blockera mitt nummer (om han nu gjort det) känns överdrivet; så pass illa var det inte och jag har inte varit på honom en massa utan har bara skickat ett sms efter den kvällen för att kolla hur det var som han svarade på och sedan ett om vi kunde ses och prata.

  Men ja, det lär väl bara bli en "close-call"-historia av det hela så det är ingen idé och är lika bra att inte säga något.
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll