Inlägg från: qfnafnjf |Visa alla inlägg
  • qfnafnjf

    Har du röstat?

    Skulle aldrig falla mig in att rösta. Inte heller på denna psuedoröstning.

  • qfnafnjf
    Anonym (Idioti) skrev 2018-08-30 12:24:37 följande:

    Politik är djävulens påfund. Tyvärr styrs ju landet av ett måste att rösta och låter man bli så läggs ändå ens icke röst på det parti som fått flest röster så är man smart så röstar man blankt eller något vettigt parti dvs ett parti som aldrig styrt landet (socialdemokraterna och moderaterna in my ass, de kan dra långt åt helvete och stanna där!)


    Ska vi slå vad?

    Det är inte så det blir i praktiken om en långsamt ökande skara slutar att rösta. Det som kommer hända då är istället att det kommer bli mycket otrevligt att ha staten som uppdragsgivare eller på något sätt vara förknippad med staten men också farligt för vederbörandes släkt och vänner.

    Rörande alternativa styrformer så verkar t.ex. hovet fungera mycket bättre och stabilare än vad någon demokratisk regering och församling någonsin har gjort.
  • qfnafnjf
    Anonym (Idioti) skrev 2018-08-30 17:33:17 följande:
    Det värsta är att majoriteten kommer fortsätta rösta. En gång i tiden va Sverige ett bra land men nu går det mer och mer sakta mot en diktatur , partierna med flest röster, staten och statsministern får alldeles för mycket makt och det håller på att förgöra vårat land och synen dom har på svaga människor och djur är fruktansvärd.
    Hah. Den dagen vi får en dålig diktator är den dagen jag gör något för folket och står mitt straff med ryggen rak och tar 400 slag.

    Det har inte slagit dig att det är bara en bild som några reddit/internet pajasar försöker förmedla?
  • qfnafnjf
    Anonym (Idioti) skrev 2018-08-30 17:39:53 följande:
    Nej men de som har ögonen öppna och bra människokännare samt de som är lite erfarna av livet och ser igenom manipulationer ser fördärvet och katastrofen som vi står inför pga inkompetenta narcissistiska och framförallt väldigt manipulerande politiker .
    Äsch. Ta det med en klackspark det finns inget att oroa sig över någonsin.

    Härligt med katastrof och fördärv. Så länge man har självkontroll.
  • qfnafnjf
    Anonym (Idioti) skrev 2018-08-30 17:57:08 följande:
    Det kommer du få se . Tyvärr styrs ju folks liv av politiker. Politiker styr de stackars människorna och inkräktar på deras liv men många människor är blinda för den sanningen eftersom man alltid levt med ett politikerstyrt samhälle och ser det som något normalt.
    Jag har varit politiker och det finns de som styr politikerna också. Att vara politiker t.o.m. toppolitiker är fortfarande rätt långt ner i hierarkin.

    Det är fantasitänkande att man är med och röstar utan att rösta. I så fall skulle även icke röstberättigade räknas också.
  • qfnafnjf
    Anonym (Idioti) skrev 2018-08-30 19:05:50 följande:
    I vilket parti?
    Ett parti. Det kvittar vilket.
  • qfnafnjf

    Tydligen kan man inte rösta på en enskild person utan partitillhörighet skriver de på valmyndigheten. Det kan inte stämma. De måste ju böja sig om en majoritet skulle skriva samma namn. Annars är ju systemet regelrätt korrupt.

  • qfnafnjf
    Anonym (Historiker) skrev 2018-08-31 22:44:08 följande:
    Men hjälper inte det så ska vi gå ut och demonstrera och till slut agera. Det är något svenskar är dåliga på jämfört med andra folk. Vi är helt enkelt lata!
    När jag agerar införskaffar jag heltäckande riddarrustning och blanksvärd. Ska något dräpas skall det ske i envig.

    En politikers eller myndighets rustning av byråkrati står sig slätt emot det.

    "Jag är svärdet i mörkret, jag är väktaren på muren. Jag är elden som brinner i kylan, ljuset som kommer med gryningen, hornet som väcker dem som sover, skölden som skyddar människornas riken."
Svar på tråden Har du röstat?