• Äldre 5 Sep 18:40
    9139 visningar
    80 svar
    80
    9139

    BF April 2019 - med syskon

    Jag är gärna med! :D Jag är beräknad 7/4 och har en pojke sedan innan född 24/3 - 16, så blir ganska exakt 3 år mellan dem, om jag nu klarar mig från missfall :)

  • Äldre 5 Sep 21:24
    #28
    jaktenpaflow skrev 2018-09-05 20:58:29 följande:

    Vad kul välkommen! Då är vi rätt lika, har en dotter född juni 16 och än så länge BF typ 22 april. Hur mår du?:) Har du haft missfall förut?


    Kul! Jag är kroniskt illamående och trött, även om jag blivit piggare än för någon vecka sedan vilket är skönt men kan inte göra något pga illamåendet :( har Aldrig haft missfall vad jag vet, så är rädd att det ska komma nu då. Det tog 17 månader att bli gravid denna gång så har enorm rädsla att det då skulle dröja lika lång tid igen :( du då, har du haft något missfall eller klarat dig?
  • Äldre 7 Sep 18:43
    #32
    jaktenpaflow skrev 2018-09-05 23:14:32 följande:

    Ja precis det är ju så man tänker att man ska bli drabbad någon gång. Men jag tror det kommer gå super för oss! Ska du göra ngt tidigt ultraljud? Jag har klarat mig från missfall men vi fick också verkligen kämpa för att bli gravida igen. Tog oss nu 13 månader och vi var tvungna att göra Ivf. Jag opererade bort äggledarna efter en infektion...


    Hoppas vi slipper missfall eftersom båda har svårt att bli gravid. Jag gjorde ett för att konstatera när jag hade blivit gravid och det var i vecka 7+1 tydligen så då såg vi bara en liten klump med ett tickande hjärta. Men var skönt att se att hjärtat slog i alla fall. Men nu vet jag att något är där inne så kommer inte göra något fler innan rul. Kommer du göra något? Oj, det lät inte så kul, men va bra att du ändå kan bli gravid med hjälp!
  • Äldre 9 Sep 11:25
    #36
    jaktenpaflow skrev 2018-09-08 22:56:33 följande:

    Vad underbart att se, grattis till den milstolpen! Är sjukt nervös inför mitt ultraljud på onsdag! Bör vara v 8+2 då typ men är väldigt osäker, vet inte hur de räknar vid ivf. Ni ska inte göra KUB? Vet ni varför det tog lite tid för er?


    Ja det var skönt att de det lilla, och att det bara är en känns som en liten lättnad. Spännande, hoppas du kan se lite mer än oss då :) vi valde att inte betaöa 2500 för något som inte är 100% säkert, hade jag fått en förhöjd risk vet jag inte om det gjort annat än att jag skulle gå och oroa mig. Jag är inte i någon riskgrupp så det kändes mer oroande än givande. Jag funderade på det för att få göra ul innan rul, men när jag ändå fick det så kändes valet lättare. Vi vet inte varför det tig tid för oss för jag var för feg för att kolla upp det. Men mellan augusti 17 - januari 18 hade jag ingen mens så jag antar att jag inte har äl varje månad. Säkert stress som gör att kroppen blir som den är. Förra graviditeten tog 13 månader så det tog också tid men då hade jag inte lika långt uppehåll även om det kunde dröja typ 4-10 veckor mellan mensen. Så antagligen är det det som gör det. Sen har vi inte sex varje dag så när den varit oregelbunden är det inte säkert vi haft sex runt äl eftersom jag på något sätt ställer in mig på att mensen är på väg och känner jag lite värk i magen tror jag att det är mensen fast det kanske var äl eller något annat och tappar då lusten :/
  • Äldre 30 Sep 10:49
    #67
Svar på tråden BF April 2019 - med syskon