• Maya84

    Sverigedemokrater gör bort sig (igen)

    Är det enskilda personer som agerar såhär eller är går detta att hitta i Sds partiprogram?
    Som vanligt har man inte förstått att ett helt parti inte kan ta på sig skulden för enskilda individers sjuka åsikter. Vad man däremot kan ta del av är en "viss grupp" av människor med en viss syn på kvinnor, judar och homosexuella öppet predikar hat utan att någon tycks våga kritisera deras vidriga, omänskliga syn av vissa grupper av människor. Det är fakta och inget de hymlar med. Där står ALLA bakom samma ideologi och synsätt. Crazy huh?

  • Maya84
    KillBill skrev 2018-09-01 21:43:43 följande:

    Totalt har alltså 14 nazister blivit tvingade att lämna SD bara den senaste veckan!! Så här har det sett ut de senaste 8 åren jag tror knappt att det gått en enda vecka utan att rasister och nazister har avslöjats i detta parti. Det är bara att konstatera att SD inte är ett parti som andra..


    "Så dom har alltså uteslutna från SD eftersom SD som parti inte delar dessa åsikter menar du? Tycker du att uteslutning inte var nog eller vad är din poäng här?
  • Maya84
    Anonym (Tr) skrev 2018-09-01 21:42:19 följande:
    Det är de som valts ut av SD att företräda partiet. Vad som står i partiprogrammet är ointressant. Det är bara orddiarree. Det är vad företrädarna för partiet säger som verkligen visar vad partiet står för.
    Så du har alltså inte ens läst SDs partiprogram? Hur kan du då uttala dig om, eller ens ha en åsikt om partiet? Du har alltså inte läst det, men vet att det är orddiarre? Som vanligt hittar vi ennu en gång någon som har starka åsikter om vad som är rätt och fel utan att ens läst partiprogrammet? Haha, typiskt godhetssvensken!

    Du erkänner ju själv att du hellre gå på massmedias bild eller din egen krets åsikter än att faktiskt sätta dig in i politiken på riktigt. Då förstår jag att man skapar sina egna hatbilder eftersom det är lättare än att faktiskt ta reda på saker! Nej, idiotiska företrädare representerar inte ett politiskt parti, så där har du fel igen. Annie Lööf visste om att hon hade islamistiska partikamrater i 10 år som dömde efter sharialag i svensk domstol. Förstår att inte godhetsvensken vågar kritisera sånt såklart!
Svar på tråden Sverigedemokrater gör bort sig (igen)