Inlägg från: Anonym (SD 2018) |Visa alla inlägg
  • Anonym (SD 2018)

    Min sabos sexlust har dött totalt

    Tröttsamt med alla dessa som ramlar in med samma beskrivningar år efter år efter år. Nästan så man kan tro att vi människor är skapta likadant ju...

  • Anonym (SD 2018)
    Anonym (paddy) skrev 2018-09-03 09:27:18 följande:

    Ligger nåt i det.

    Jag personligen tror att folk underskattar hur viktigt ett aktivt sexliv är för ett par, oberoende av hur länge de varit tillsammans.

    Folk vill gärna tro att "sex är inte allt"... och det är det inte... men jag tror inte du kan ro en båt särskilt bra med bara en åra?

    Kanske e bara jag?....


    Ja men det är för att de flesta svenska par fastnar i sina förhållanden och snarare glider isär från varandra. Klart man måste bekräfta varandra i vardagen, sex ingår i den bekräftelsen. Ett par med uteblivet sexliv som inbillar sig att det är brist på intresse, tid, barn och blablaba är bara att ljuga för sig själva. Sex är en stor del av vad som bygger en kärleksrelation. Något annat är bara ursäkter för ett förhållande som långsamt vissnar.
  • Anonym (SD 2018)
    New Dawn skrev 2018-09-09 12:26:15 följande:

    Sex behöver absolut inte vara en bekräftelse. Att en man vill sätta på en behöver faktiskt inte betydande något som helst, annat än att han är kåt.


    Det är väl ett ganska självklart konstaterande. Nu handlar däremot ämnet om sex kopplat till relation, där är bekräftelse oerhört viktigt för att den ska vara hållbar.

    #förändringpåriktigt
  • Anonym (SD 2018)
    New Dawn skrev 2018-09-09 12:54:07 följande:

    Ja bekräftelse är viktigt i en relation, men just att vilja ha sex kan ibland bero på kåthet...endast.

    Att man har en kvinnokropp är ju inte något märkvärdigt.

    Det kan saknas mycket i en realtion, men vissa män vill ha sex ändå.


    Sex enbart byggd på ren kåthet kommer över tid inte vara hållbar. Kärlek kräver mer än så, det är ansvarstagande, tillit, värme, respekt och mycket mer.

    #förändringpåriktigt
Svar på tråden Min sabos sexlust har dött totalt