Inlägg från: FrökenKanSjälv |Visa alla inlägg
  • FrökenKanSjälv

    Min sabos sexlust har dött totalt

    Anonym (paddy) skrev 2018-09-03 09:27:18 följande:

    Ligger nåt i det.

    Jag personligen tror att folk underskattar hur viktigt ett aktivt sexliv är för ett par, oberoende av hur länge de varit tillsammans.

    Folk vill gärna tro att "sex är inte allt"... och det är det inte... men jag tror inte du kan ro en båt särskilt bra med bara en åra?

    Kanske e bara jag?....


    Det är inte bara du. Utan ett aktivt sexliv kunde man lika gärna vara syskon eller kompisar som bor ihop.
  • FrökenKanSjälv
    Anonym (Uppgiven2013) skrev 2018-09-03 12:02:53 följande:

    Men vad gör man då man hamnat i TS situation? Det verkar ju vara hur vanligt som helst att den ena inte är attraherad av sin partner efter 10-15 år.

    När man älskar sin partner, har barn och villa, och precis allt - förutom sex...

    Att gå skilda vägar bara för att man saknas sex känns egoistiskt. Ska barnen behöva flytta och byta skola, bo varannan vecka i en liten lägenhet, och varannan i en annan liten lägenhet.


    Bra fråga, jag är i samma situation själv.
  • FrökenKanSjälv
    Anonym (paddy) skrev 2018-09-16 16:02:11 följande:

    Detta vet jag inte var du får ifrån?

    Jag skulle ALDRIG acceptera att hon kände sig värdelös, definitivt inte för detta? Jävla insinuation....

    Hon vet att jag älskar henne, och jag vill att hon har sex med mig, karln hon älskar, för ATT HON VILL.....  Vi har diskuterat hur hon känner, självklart.... Jag gör vad hon ber mig göra för att hon ska komma tebax där hennes sexualitet en gång varit. Enl henn gör jag oxå det.... men det sker lite förändring.

    Klart jag accepterar hennes känslor o kroppsliga reaktioner... annars hade jag tjatat henne till att ha sex... o det gör jag inte.

    Men jag vill ju givetvis se en förändring åt rätt håll.

    Därav vänder jag mig hit för första gången i mitt liv. För att se om jag är på rätt spår, är det fler med mina erfarenheter, har jag missat nåt?

    Jag ventilerar självklart för henna att jag vill se en förändring i vårt sexliv...men jag säger ju inte att det havererar mitt självförtroende....vad skulle det bidra med till henne?

    Jag försöker inte skuldbelägga henne på nåt sätt, vilket är vad du försöker få det att låta som....jävligt orättvist måste jag säga....för det stämmer inte.


    Jag tror att det är svårt att förstå för någon som inte är där själv. Det tär otroligt på en att ens partner inte ens vill försöka hitta en lösning. Och krasst sett så finns det ju inget incitament för partnern att jobba för en lösning eftersom det enligt partnern inte ens är ett problem.

    Jag har inga bra förslag, ville bara säga att du inte är ensam.
Svar på tråden Min sabos sexlust har dött totalt