Inlägg från: Mjbo |Visa alla inlägg
  • Mjbo

    Vi som blivit gravida efter IVF

    Ellencassandra skrev 2018-10-11 15:27:42 följande:

    Haha va härligt med en massa symptom ;) men läskigt med mardrömmar så att du börjar gråta :/ men mycket tankar å rädslor som kan kanske inte bearbetar på dagen! Skönt om du slipper spy :)

    Jag är illamående i princip hela dagen. Slog till rejält i början av veckan. Det vänder sig i magen av tanken på vissa maträtter. Har inte spytt och det är skönt för det är en fobi :P

    - trötthet. Går å lägger mig vid halv åtta-åtta och somnar. Sen när jag vaknar av klockan vill jag bara fortsätta å sova. Allt jag tänker på är sängen mer eller mindre :)

    - ömma bröst till å från.

    - molvärk till å från.

    Sen är det inget mer :) hittills :p


    Usch va jobbigt att va så illamående, det låter som du har det mycket värre än vad jag har det gällande det, Så jag ska inte klaga ;)

    Mitt molvärk har gått över helt. Känner inte nått i magen, förutom svullnaden, men ingen molvärk alls sen ett par veckor tillbaka. Brösten känner jag oxå till och från men mycket mindre nu än för ett par veckor sen.

    Kämpa på :D
  • Mjbo
    Sommarhopp skrev 2018-10-11 19:28:00 följande:

    Imorgon är det min testdag från kliniken. Jag vet ju redan att jag är gravid, men ska bli skönt att få berätta det för kliniken också och boka tid för ultraljud. Har tagit flera gravtest sedan jag plussade som har pendlat väldigt mycket i styrka, vilket har oroat mig väldigt mycket, men nu har de stabiliserat sig, och idag fick jag 2-3 veckor på digitalt gravtest, så nu känns det lite bättre. I vilken vecka har ni bokat era tidiga ultraljud?


    Va roligt! Då är de inte många veckor kvar tills du får se ert lilla gryn för första gången, så himla spännande! :)

    Vi fick tid i 6+2, men trotts att man såg hjärta dunka på fint och storleken va rätt, så fick vi tid igen i 8+0, för att verkligen kunna se ordentligt. Så idag är det 6 dagar kvar tills vi får se lilla plutten igen, förhoppningsvis större och med ett fint bankande hjärta <3
  • Mjbo
    Inalina skrev 2018-10-12 13:17:24 följande:

    Jahapp då har man vart och smällt i sig en meal från Burger King till lunch igenSkäms det var underbart gott och jag skulle kunna smocka i mig 3 hamburgare till känns det som. (drack i alla fall vatten till)...

    kiwi o clementinerna äter jag mellan mina frosserier..... låg och tänkte på kebab igår när jag skulle sova och då hade jag precis ätit en stor god middag... hoppas detta försvinner snart och att jag får cravings efter sallad istället som brukar vara min lunch i vanliga fall!Skrikandes


    haha! Jag vet hur du känner!! jag är precis lika, tyvärr! :P Men, en sak du borde prova smaska på är vindruvor.. har med mig en burk med vindruvor och smaskar på detta lite under hela dagen vid kontoret, det resulterar i att illamåendet håller sig borta, samt att man inte är lika extremt hungrig på lunchen, så man tyglar sig lite ;) 

    Annars kan du ju lugna dig med att det är fredag idag, det gör det hela lite mer okej iallafall ;) 
    Kram på dig och hoppas du får en trevlig helg! Vilken dag skulle svärmor komma? 
    Vi ska åka iväg denna helg med. Det låter som vi inte gör nått annat än är ute och reser, haha :P Men det gör att denna helg kommer swischa förbi och sen är det snart onsdag och UL igen :D längtar sååå <3 

  • Mjbo
    Inalina skrev 2018-10-12 16:04:03 följande:

    Tack för tipset :) har inte hittat några riktigt bra druvor på senaste - är väldigt 'picky' när det gäller vindruvor, de måste vara kärnfria och tokgröna ;) 

    svärmor kom igår och jag berättade för både henne, min mamma och min syster om graviditeten igår :) alla blev såklart jätteglada! 

    dock har jag precis fått en blödning här på jobbet - vågar inte gå till toan igen o kolla om det kommit mer men hoppas det bara är känsliga slemhinnor eller nåt sånt!!  

    hoppas du får njuta av din helg -  ni gör helt rätt som hittar på massa saker 


    Åh va roligt, kul att du berättade för dem! :)

    Förstår din oro med blödningen, jag skulle flippat ur tror ja om ja såg blod, även om de är sååå vanligt, jag vet ju det. Så jag hoppas du har bättre nerver än mig, och får en bra helg :)
  • Mjbo
    gammelpysen skrev 2018-10-12 17:00:45 följande:

    Jag. Äter konstant. Har gått upp 5 kg sedan ivf... vaknar även varje natt och måste äta något. Som tur är så blir det mest frukt, inte en massa kladd. Inskrivning på tisdag och vill inte höra någon kommentar om min viktökning... med tanke på allt vi gått igenom skiter jag fullständigt i den just nu...


    Här är en till som äter konstant. Minst 1 gång i timmen. Helt sjukt :o

    Jag har gått upp 6 kilo, hemskt :/ men men.. som du säger så varför bry sig.. Så länge man mår bra... :) vi har genomlidit nog ;)
  • Mjbo
    Ellencassandra skrev 2018-10-13 09:04:41 följande:

    Jag har fått beige/gråa typ lutinus gegga både igår å idag. Det är alltid lite läskigt när man ser sånt.. men kommer ju bara när lutinus åker ut annars inget.. det var ju därför jag gjorde ultraljudet i tisdags å då såg ju allt bra ut så får hoppas att det fortfarande är bra därinne. Ska på VUL på ivf kliniken på måndag igen. Skönt det.


    Usch läskigt, förstår det. Men skönt ändå att du ska på ul så snart iallafall. Stort lycka till! :)

    Jag ska på ul på onsdag igen, längtar :)
  • Mjbo
    Seb81 skrev 2018-10-13 15:25:11 följande:

    Jag är hungrig konstant men mår illa när jag äter hahah... ingen bra kombo :/


    Haha men va drygt! Hoppas de släpper snart :)
  • Mjbo
    anina skrev 2018-10-14 11:20:34 följande:

    Nu är det min tur med bruna flytningar. Åh jag hatar det här. Går igenom i huvudet vad jag kan ha gjort för fel. Jag tar ju ingen lutinus nu. Jag vet att jag inte är ensam om det, ändå blir jag så orolig.


    Det verkar vara jätte många av oss här inne som har det, och vad jag förstått är det helt normalt, men jag förstår självklart din oro, jag själv hade oxå blivit jätte orolig! :/

    Det är säkert inget fel, utan helt normalt. Men jag förstår att f3t inte hjälper när man säger så. stor kram till dig iallafall <3
  • Mjbo

    Någon mer som känner att dom kan äta en hel häst i timmen?! Någon som vet varför det blir så?? Förstått att de är vanligt men hittar inget om varför..:)

  • Mjbo
    anina skrev 2018-10-14 18:31:21 följande:

    Hehe. Inte riktigt en gång i timmen, men mycket mer än vanligt. Och mycket småätande. Jag mår ju illa hela tiden så lite svårt med maten men jag är hungrig och sugen en del ändå. Kan dock inte få i mig allt, men fet mat funkar hyfsat. Och chips. :) borde försöka få i mig mer grönsaker egentligen.

    Vet inte varför, för barnen behöver ju inte så mycket än. Kram


    Nej ja tänker samma, barnen är ju så små, så de kan omöjligt vara dom redan :p

    När hungern slår till räcker de oftast med en morot eller några vindruvor, men bara ja får nånting i magen.
Svar på tråden Vi som blivit gravida efter IVF