Inlägg från: Mjbo |Visa alla inlägg
  • Mjbo

    Vi som blivit gravida efter IVF

    BaKu skrev 2018-10-14 18:42:19 följande:

    Vet inte varför, men misstänker att det är hormonerna som gör det. Nu när jag gått lite längre är jag verkligen hungrig ofta. Men beror nog en del på att jag inte kan äta normala portioner. Känns som bebisen trycker upp maten igen då. Så blir ofta istället. Man får tänka sig för så det inte bara blir onyttiga mellanmål så mycket frukt och annat lite nyttigare som inhandlas nu. Men det slinker gärna ner sötsaker nu och det brukar jag inte äta så mycket av annars.


    Okej, ja jag äter inga mängder när de slår till som jag nyligen skrev, kan räcka med en liten morot bara. Varvar mellan satsumas, morötter o vindruvor ;)

    Säkert hormonerna då. För bebisarna kan de ju inte vara redan :o
  • Mjbo
    Ellencassandra skrev 2018-10-15 15:48:28 följande:

    Har nu fått se hjärtat slå igen och den lilla var 9mm nästan 1cm. Så skönt <3 hoppas det går vägen


    Åh va skönt! Vilken vecka va du i idag? :)
  • Mjbo
    anina skrev 2018-10-15 17:02:39 följande:

    Undra vem som är nästa på tur att flippa ut här. :) med allt vi går igenom tillsammans borde vi ha en träff allihopa i framtiden. :)

    Nu får vi se hur länge illamåendet håller sig borta. Är fortfarande så matt i kroppen så jag inte orkar vara uppe. Men skönt att inte må illa just nu.


    Haha, ja de är bara en tidsfråga innan nästa person flippat ur! Hade inte jag haft ul inbokat i övermorgon så hade jag nog varit näst på tur ;) fick en känsla idag att den inte kommer leva vid ul, skräcken som infinner sig när man börjar tänka så, uusch de är så hemskt. Men, jag har som sagt ul inbokat i övermorgon, går då in i vecka 9 den dagen, så hoppas allt fortfarande ser bra ut:)
  • Mjbo
    Ellencassandra skrev 2018-10-15 17:32:28 följande:

    7+0 så vecka 8 :) ja skönt! Hon sa åt mig att jag kunde sluta med lutinus. Men känns så himla läskigt på nåt vis :P men får väl lita på läkaren


    Okej :) ja de tyckte jag oxå va läskig, men gick bra för mig iallafall, så dr ska nog inte va någon fara :)

    Skönt att den lilla växt som den ska <3
  • Mjbo
    anina skrev 2018-10-15 18:16:57 följande:

    Åh vad jobbigt. Finns det nån anledning till att du känner så? Minns att du kände väl likadant inför förra vul? Jag ber en bön för att allt ser bra ut på onsdag.Jo visst kan det vara så att det är tillfälligt att det ser bra ut. Men jag hade aldrig klarat gå så orolig en längre tid. Jag är glad att jag har kollat upp. Vilken vecka är du i nu?


    Ja precis, bra minne du har!

    Kände exakt lika, vet inte varför. De är väl något slags försvar antar jag :/

    Är i 7+5 idag. Så går in i vecka 9 precis på ul dagen :)
  • Mjbo
    Florence123 skrev 2018-10-15 17:53:43 följande:

    Hej hej. Hoppar in här jag med efter positivt test i lördags på RD15, vecka 5 alltså. Väldigt tidigt och jag vågar inte ta ut någon seger i förtur - men ett steg på väg.

    )


    Åh va roligt! Stort grattis till plusset!! :)

    Tog det lång tid innan du blev gravid denna gång eller hur länge har ni försökt nu? :)
  • Mjbo
    anina skrev 2018-10-15 19:16:27 följande:

    Ja det skrev du ju att du gör. Så bra var mitt minne, haha.

    Kan nog vara ett försvar ja. Att psyket bygger upp det så du ska bli mindre besviken. När jag blir orolig så går jag igenom dåliga scenarion i huvudet, så tror huvudet är jag är beredd eller nåt. Sen har vi ju våra erfarenheter i bagaget. Och om jag inte minns fel så fick du ditt MA i vecka 9. Det spelar nog in mycket också, det ligger ju alltid i bakhuvudet.

    Men denna gången ska det gå bra. :) det är vår tur nu.

    Jag tror jag ska köpa en sån där apparat som lyssnar på hjärtat från vecka 16.


    Det stämmer, v 9 fick jag ma sist.. säkert det som spelar in, smart.. Så tänkte inte ens jag:o Tack snälla för peppande lugnande ord <3
  • Mjbo
    Florence123 skrev 2018-10-15 19:57:41 följande:

    Vi har varit oskyddade i 2 år, utan resultat. Peppar peppar är detta första syskonförsöket med Ivf och hittills går det bra, men vågar som sagt inte ta ut något i förskott. Första milstolpen nu är VUL om 3 veckor.

    Hur går det för dig?


    Åh va skönt ändå att de funkade på första ivf försöket. Stort grattis:)

    Förstår att du inte vägar ta ur nått än. De gör inte jag heller än, och jag går in i vecka 9 i övermorgon.

    Försökt i ett par år, 1a ma i v 9, andra ej gravid, tredje nu gravid somsagt.

    Va på ul i 6+2 och fick se en perfekt liten räka med ett fint hjärta som slog. Ska tillbaka på nytt ul i övermorgon när jag går in i v 9 den dagen.

    Sen tar mvc över om allt ser bra ut då :)
  • Mjbo
    Goingen skrev 2018-10-15 23:16:10 följande:

    Hej! Blev tipsad om denna tråden av en tjej då jag skrev i en annan. Kanske ni kan lugns mig????????

    Är det Någon som har erfarenhet av hinnsäck och storlek. Var inne i fredags 6+1 och hon sa att allt så bra ut som hon förväntade sig- hinnsäck och gulesäck men inget synligt foster än. men nu i efterhand så verkar min hinnsäck på 9,7mm väldigt litet för 6+1... Någon med tankar? Såg även att andra hörn precis sett foster och hjärtslag???? Alltså sånunderbary för Er?? men blir orolig att de inte sa att de trodde något var fel...


    Vet tyvärr inte heller hur stor hinnsäcken ska vara, så jag är inte till någon hjälp heller tyvärr. Jag gjorde mitt ul i 6+2, men jag fick inte ens veta hinnsäckens storlek så, dock va fostret 5 - 6mm lång. 
    Stort lycka till, har du någon ny tid inbokad snart?
  • Mjbo
    Florence123 skrev 2018-10-16 06:49:40 följande:
    Härligt, grattis! Då håller vi tummarna att räkan fortfarande växer o frodas där inne imorgon!

    Tack snälla! Ja, jag är lite nervös även denna gång.. :/ Mycket kan ha hänt på 1,5 vecka. men jag håller tummarna och hoppas hoppas allt allt ser bra ut och att den växt, och att man fortfarande ser hjärtat slå tydligt :)


    När är ditt ul? Har du något inbokat?:)

Svar på tråden Vi som blivit gravida efter IVF