• Jagerika

    BIM 29/9 med Rosenrot

    Tog digitalt idag för sambon ville det och jag är tyvärr inte gravid, jädra skit. Bim+9 och mår skit dåligt i kroppen, fattar inte vad som har hänt!!!

  • Jagerika
    Clemmentina skrev 2019-01-12 17:06:58 följande:

    Vad trist! Kanske utebliven ägglossning den här månaden!? Kroppen borde ju rimligtvis märka av det och kanske därför som du mår dåligt? Ska du testa med ägglossningsstickor nu...i så fall är det väl snart dags att börja!? :)


    Sorry för sent svar men jag är helt 100% säker att jag fick ägglossning iförrgår eller igår! Kändes riktigt tydligt denna gången plus rätt ÄL flytningar :D så Bim borde vara i slutet på januari! Får helt räkna om nu när mensen inte dök upp och äl kom tidigare än den hade gjort om cykeln var i rätt balans :) hur går det för dig clemmentina?
  • Jagerika
    Albis skrev 2019-01-29 08:26:53 följande:

    Halloj!

    Tog detta test imorse, oklar cykel nu efter missfallet men tror jag är på bim -3 eller -4.

    Vad tycker ni? Jag har blivit lite testgalen.. men fick helt blankt test förra veckan och nu tycker jag det är något svagt?


    Jag ser nått litet svagt!! :D ta igen om nån dag!!
  • Jagerika
    Albis skrev 2019-01-29 11:23:24 följande:

    Yes det ska jag göra! Försökte hålla mig till bim men gick inte haha. Hur går det för dig?


    Såå spännande!! Uppdatera gärna :D jag har Bim i morgon eller torsdag och igår va testet negativt. Har inga mer test så kommer vänta några dagar efter Bim om mensen inte kommit innan jag testar igen :)
  • Jagerika
    NiMi12 skrev 2019-02-07 13:44:15 följande:

    Hur går det för dig Jagerika?

    Jag tänker ofta på dig och hoppas verkligen att du snart får det efterlängtade plusset <3


    Jag fick äntligen mens på CD62 efter att den hoppade över 1 månad och idag ska jag lägga brevet med blanketten till utredningen på posten så jag får gjort det! ÄL är nästa helg nångång vilket passar bra med både alla hjärtans dag och våran 1 årsdag sedan vi förlovade oss <3 vad gulligt att du tänker på mig! Hur går det för dig? När har du BF? :D du måste vara ganska långt in i graviditeten nu va? :)
  • Jagerika
    NiMi12 skrev 2019-02-14 13:24:40 följande:

    Hej!

    Glömde bort att gå in och läsa :D

    Det låter som en mycket bra idé att skicka in utredningen så du kan få svar på vad som händer.

    Något skumt är det ju, du har ju verkligen försökt allt man kan komma på.

    Jag hoppas allt kommer ordna sig :)

    Det går ganska bra. Gick in i vecka 26 idag. Har BF 29 maj. Men det går ganska långsamt just nu. Mest för att jag knappt kan göra något pga foglossningar. Det måste vara jävulens påhitt. Gör så sjukt ont! Kan knappt gå alls. Min sambo får ta alla promenader med hunden som han kan. Jag går en lite promenad på morgonen och lunchpromenaden hjälper kollegorna mig med eller så går jag en kortare runda själv med honom.

    Jag vet att man ska vara glad och lycklig, men jag saknar faktiskt mitt vanliga jag. Jag hoppas det kommer tillbaka snabbt efter förlossningen :)


    Igår fick vi faktiskt bekräftelsebrev att vi blivit godkända för utredningen :D så nu väntar vi på första mötet som ska ske inom 3 månader!

    Oj är det v 26 redan! Då är du ungefär lika långt gången som min svägerska :) vet ni vad det ska bli? Eller du kanske har sagt det redan? Usch vad jobbigt med foglossningar. Kan föreställa mig hur det känns :/ ja man är ju inte direkt van att kroppen förändras så snabbt så förstår att du saknar din *vanliga* kropp :) jag har börjat med ett kosttillskott som heter EPA-glandin också! Ska tydligen göra slemhinnan i livmodern tjockare så det blir lättare att fösta så vi får se hur det blir, ÄL är nu på söndag :)
  • Jagerika
    NiMi12 skrev 2019-02-18 12:51:02 följande:

    Åh va härligt! Nu är bollen i rullning och jag hoppas ni kan få svar och ev. hjälp inom en snar framtid :)

    Det blir en pojke, om barnmorskan har sett rätt :)

    Håller tummarna för att EPA tillskottet hjälpte till :)


    Ja det känns såååå skönt att äntligen gå vidare med detta! :) åh en liten kille!! <3 har ni tänkt på några namn? :D
  • Jagerika

    Jag läser allt ni skriver och det känns tungt i mig att ni känner såhär :/ det är som ni säger, man ser bara det underbara men pratar inte om det psykiska en graviditet bär med sig. Pratade men en annan tjej hä på fl och vi följdes åt tills hon blev gravid. Nu har barnet fötts och hon mår piss, fick förlossningsdepression och lever inte alls i den där bebisbubblan. Många gör ju inte det, men förhoppningsvis försvinner det med tiden! Det finns ju bra hjälp att få idag! Ni kommer klara av detta galant tjejer! Så fina människor som ni finns det inte många av, ni kommer bli världens bästa mammor det garanterar jag <3 tänk när era små killar tittar ut med sina stora ögon, när dom ler för första gången, tar sina första steg, säger *mamma jag älskar dig* eller börjar första dagen i skolan. Det är sånt ni får försöka föreställa er! Att allt detta slit med graviditeten ger tillslut en stor fin belöning i era söner. Ni ska bli mammor, det är så häftigt <3

  • Jagerika
    Albis skrev 2019-03-05 13:04:44 följande:

    Åh nu råder det inga oklarheter om att jag är gravid igen. Faktiskt inte lika orolig denna gång, dock har jag inga symtom än, förutom dålig sömn och lite illamående..förra gången ömmade brösten så mycket att de knappt gick att nudda.

    Hur var besöker igår Erika?


    Men herregud grattis :D <3 det kommer gå såå bra ska du se!! :D

    Det gick jättebra! Vi fick lämna blodprov och jag fick ta ett prov i slidan för att kolla efter bakterier :) och nu ska min sambo boka tid för spermaprov och när den är färdig analyserad får vi en ny kallelse. Och den gången kollar vi resultaten, och jag får göra en grundlig gynundersökning :) dom ska kolla äggledare, äggstockarna och livmodern, är as nervös att det ska var obehagligt!! Sen får vi se vad som händer eget det :D men dom sa att vi hade kommit in under en bra period för det va ingen kö just nu, och deras mål var att hjälpa oss med allt innan sommaren :D är så glad att det gått så fort!!
Svar på tråden BIM 29/9 med Rosenrot