• Fiona M

    Varför anses det så illa att vara emot abort?

    Scrootie skrev 2018-09-13 19:21:29 följande:

    För att vi som är för fri abort inte försöker tvinga någon att genomföra en abort som inte vill det. Medan ni som motsätter er fri abort försöker förvägra de kvinnor som vill/behöver avsluta en graviditet rätten att bestämma över sin egen kropp!

    Därför!


  • Fiona M
    Anonym (Svårt ämne) skrev 2018-09-13 22:07:42 följande:
    Har aldrig varit mot abort, men när jag såg min slarviga lillasyster bli gravid hela elva gånger för att hon inte använt skydd, och gjorde abort så lättvindigt på löpande band. Ja då började jag tycka att det skulle kunna vara lite svårare, mer administrativt om det noterats att en ung person gjort abort upprepade gånger.
    Hur hade din slarviga lillasyster klarat att bli flerbarnsmamma?
  • Fiona M
    Anonym (Aborter) skrev 2022-01-05 11:31:38 följande:

    .............

    Många kvinnor behålla sexuella makten samtidigt de ska bli av med nackdelen att foster kan tillverkas i deras kropp mot deras vilja.

    Kvinnors aborter borde kunna jämföras med lite exempelvis väldigt rika människors problem att välja land/ställe de ska åka på weekend.

    Att de väldigt fattiga inte behöver oroa sig för det är inte för att det är mer synd om de rika utan för de fattiga inte har privilegium att få välja semesterland vanligen.


    Eh, va?
Svar på tråden Varför anses det så illa att vara emot abort?