• Elcca

    Ägglossningstest, letrozol

    Anonym Co skrev 2018-10-04 21:17:45 följande:

    Hej! Jag är ny här på fl. Har för någon vecka sedan spolat äggledarna och det visade fri passage. Nästa cykel ska jag börja med letrozol ifall jag inte blir gravid denna cykel. Har långa cyklar (44 dagar) väntar fortfarande på ägglossning. 

    Några mer med långa mens cyklar, svårt att tyda test och ska börja med letrozol.

    Jag har en fråga till er alla som kanske vet lite mer än mig. 

    Jag använder mig utav rfsu ägglossningstest och idag visades strecket lite starkare än tidigare. Alltså när kan man få ÄL då?

    Tar det lång tid när det väl är starkare? Jag vet att strecken ska vara lika starka för positivt. 


    Jag har hållt på med letrozol många gånger för att framkalla ägglossning. Jag har ibland cykler på upp mot 40-50 dagar. Med Letrozol har jag haft ägglossning runt cykeldag 15. Jag har köpt clearblue ägglossningstest med indikator, tycker att dom är lättare att tyda. Blir så osäker med dessa linjer. Där har man en glad gubbe dagen med förhöjt hcg.
  • Elcca
    Blomma10 skrev 2018-10-09 17:58:55 följande:

    Hej! Dum som jag är så kunde jag inte låta bli att inte ta ett gravtest!!! Enligt kalendern så ska ja ha mens på söndag. Idag är de 9 dagar efter ägglossning. Fick såklart ett klart minus.... blev besviken men jag vet inte om de är kört än... känns lite sådär just nu....


    Du ska nog inte ta ut något alla i förskott. Är fortfarande väldigt tidigt att testa, så vad som helst kan hända. Till och med ett plus. :) så ta ett test på söndag om du inte fått din mens! Lycka till!!
Svar på tråden Ägglossningstest, letrozol