• DoriaP

    Försöker bli gravid med 1a barnet

    Försöker också bli gravid med första och jag känner igen mig i så många historier om väntan och räknande på dagar osv.

    Första gången jag varit sen med mensen på galet länge och då fick man ju såklart upp hoppet, men idag har jag alla symtom på att den ska komma även om den inte riktigt verkar vilja komma igång. Bara extremt sparsamt med mörkt blod. Någon som har samma?? För detta har jag aldrig varit med om.

    Kram till er alla som kämpar på !!

  • DoriaP
    Ereya skrev 2018-11-01 12:12:24 följande:

    Hej tjejer, jag har läst alla era inlägg men inte orkat kommentera då jag vid förra mensen bestämde mig för att inte bry mig om ägglossning, mätning eller symptom den här månaden. Oh well det gick ju sådär. Här sitter jag på BIM+2, finnig, trött, sur och grinig (PMS) och plussar inte. Iaf inget vanligt plus, det blir plus efter typ tio timmar på testet haha. Trodde jag fick mens i morse så jag satte in en tampong men det var bara ljusbruna flytningar som nu helt har slutat.

    Fattar ingenting för jag vaknar alltid med mens och riktigt rött blod och massor av värk. Har ingenting av det nu. Molar ingenting. Fattar ingenting.


    Precis så har jag också just nu !! Vad är det som pågår egentligen??

    Stor kram till dig !!
  • DoriaP
    Längtansblåblomma skrev 2018-10-15 17:51:34 följande:
    Beklagar verkligen missfallet då haft, måste varit kämpigt för dig/er<3

    Spännande att du nämner munkpeppar! Jag beställde nämligen precis hem en burk.. Har läst så många solskenshistoria om det så kunde inte låta bli att klicka på"köp"..

    Jag har bim nu på torsdag, så ja... Det kanske förklarar mitt hopp om att det blev nåt denna ggn heller...
    Hej !! Vad ska munkpeppar egentligen vara bra för. Har precis köpt mig en burk BDG och hade tänkt äta det en sväng för att se om det blir någon skillnad. Munkpeppar har jag dock aldrig hört talas om men blev ju såklart nyfiken nu.
    Kram.
  • DoriaP
    chouette skrev 2018-10-19 13:57:58 följande:
    Håller tummarna för dig! Hjärta Hur länge har ni försökt?
    Personligen är jag nästan förvånad över hur småbesatt jag har blivit av detta bara den senaste tiden. Vi har ju bara försökt på riktigt en gång tidigare, och jag tror nog att jag omedvetet tänkte att det skulle gå på första försöket. Ligga oskyddat precis på ÄL, vad kan gå fel liksom? Lite så. Och sen när mensen kom så kändes det som världens antiklimax. Förstår nu hur jobbigt det måste vara att försöka igen och igen. Tiden mellan ÄL och BIM går ju så jääävla långsamt.
    Haha känner så igen mig !!
    Sen kan jag tycka det är lite fascinerande hur många oplanerade bebisar det födds, när vi planerare inte lyckas =).
  • DoriaP
    Ereya skrev 2018-11-01 16:54:04 följande:
    Wow, skönt att man inte är ensam. Vad tror du, vad är din magkänsla? Jag har alla symptom utom molvärk och vetskapen. Förra gången hade jag också alla symptom MEN mensvärk och vetskapen haha. Så jag är nog inte det, men var sjutton är mensen? 
    Jag tror att kroppen retas med mig och ville få mig att hoppas i några dagar, men jag tror att mensen är här på riktigt vilken sekund som helst tyvärr.

  • DoriaP
    oshark skrev 2018-11-01 19:18:41 följande:

    Varför blir man så himla besatt?

    Jag VET att om mensen kommer idag så jommer den inatt. Den kommet alltid på natten. Jag VET också att det kan vara så att min lutealfas 'återhämtat' sig lite mer från pillerstoppet och blir några dagar längre = senare BIM. Jag känner mig inte det minsta gravid.

    Men ändå går jag på nålar varje gång jag går på toaletten ifall den där nedrans mensen dka ha kommit ändå.


    Ja bra fråga. Jag trodde jag skulle vara kyligare gällande detta, ta det som det kommer men icket. Funderar, känner efter, försöker analysera, toalettbesöken osv. Ibland önskar man att det fanns en OFF-knapp.
  • DoriaP
    ElissaLevin skrev 2018-10-23 15:11:02 följande:

    O herregud. Jag är gravid !!! Fick ett plus på stickan.. kan inte fatta det!! 6 månader senare så gick det! Guuud vad jag är chock nu!!


    Stort grattis tjejen !! Håller tummarna för att allt ska gå bra för dig !!
  • DoriaP
    Felicia3 skrev 2018-11-01 22:52:15 följande:

    Vi har försökt sedan juni men inget än så länge.min mens har även hoppat 2 månader????.Precis börjat med ÄL-tester,kört med bara termometer innan.Min mens var borta över 2 år tidigare.kom sedan några gånger i våras och försvann igen för att ha kommit lite mer regelbundet efter juni/juli.Plockade ut kopparspiralen i juni.

    Vi har svårt o få till sexlivet och vi fick bara till sex 1 gång kring ÄL nu sist.mer ville han inte vilket gjorde mig både arg och ledsen. Väntar mens nånstans mellan 6-11 november nu. Hoppas den inte kommer,håller redan på o inbilla mig o googla symtom men tror bara det är önsketänkande.


    Håller tummarna för ett plus för dig. Och hoppas att din karl blir lite mera peppad om det skulle behövas fler gånger!!
  • DoriaP
    Ereya skrev 2018-11-02 19:38:09 följande:

    Ont som FNNNNN i brösten, riktigt bränner i nipplarna. Mensvärk hela tiden men fick inte det minsta plus i morse. Imorgon ska jag testa med mitt sista digitala test och om det inte visar nåt ska jag skita i hela grejen. Blunda för allt vad FLO och ägglossningstest heter. Känns som att mensen rinner till hela tiden men det gör den inte heller, fattar ingenting.

    BIM+3 nu! 


    Hur går det för dig ??
  • DoriaP
    Ereya skrev 2018-11-04 00:09:29 följande:

    Ingen mens och inget plus, är sjukt blödig och vill lipa för allt. Bra som dåligt. Konstant mensvärk. Fattar INGENTING. Ringer bm på måndag för jag orkar inte må såhär konstigt dåligt utan att veta vad det beror på. Jag fattar ju att jag typ inte är gravid men vad är det då? Låghormonare? Cysta? Utomkveds? MA? Haha alltså usch nej det är inte roligt. Bim +4(ja 5 nu)


    Men huvva. Hoppas de kan ge dig svar iallafall. Skulle bli tokig av allt det där. Kram på dig.
Svar på tråden Försöker bli gravid med 1a barnet