Inlägg från: Anonym (man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (man)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Man med egen erfarenhet) skrev 2019-05-20 09:50:44 följande:
    Jasså, du tog åt dig?

    Ok, men i enlighet med ditt önskemål, diskutera sakligt:

    Rent sakligt kan vi konstatera att TS tråd påverkar dig känslomässigt. Berätta då rent sakligt vad beror det på att du tillåter dig känna så? 

    Vad menar du att hon faktiskt har gjort för fel och framförallt, 
    berätta rent sakligt hur det drabbar dig?
    yada yada yada....hur var det där med sakligt?
  • Anonym (man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-05-20 17:16:59 följande:
    1) Ja, när jag startade tråden var det det. Ett gripande efter halmstrån.

    2) Vi har fortfarande varken gjort eller sagt något mer än att vi umgås mycket. Skulle jag få ett sms / något på insta av X skulle jag inte vara rädd för vad det kan stå och skulle utan problem låta min man öppna och kolla före mig.

    Jag bollar gärna med er, många ggr har det hjälpt. Jag svarar på medhåll och påhopp. Stöd och på skäll. Om det inte framgått än så vet jag inte vad. Men jag har ingen skyldighet mot någon av er.
    1) Hur är det nu? 

    2) Nu ja , när du trappat ner för nu är det mer safe och dessutom har ju din man gått på att ni bara var vänner så det finns väl ingen  anledning för honom att kolla, men varför sa du inte som det var när du hade ditt samtal med din man utan lade fram det som en helt vanlig kollega och bara vänskap och utelämnade allt det andra?

    Jo, faktiskt måste jag ge dig cred för att du tar dig tid att besvara inlägg även om du inte gillar dem. Det är en av dina starka sidor.Skål
  • Anonym (man)
    Anonym (Ung kropp gammal själ) skrev 2019-06-02 21:45:46 följande:

    Människor är inte biologiskt Monogama, du kan ju prata med din man om det lite generellt (som ett samtals?tema?) över ett glas starkare när barnen inte är där och se hur/vad han tänker om det och hans åsikter.

    Kommunikation är vad som gör en relation bra så prata med honom om det (du behöver ju inte berätta om förälskelsen) MEN det kan vara bra i långa loppet kke om ni har en öppen dialog om detta så kanske det är något ni kan fundera på att prova (alltså att ha någon mer sexpartner i erat förhållande) som då inte påverkar er relation till varandra och erat äktenskap, det är fortfarande tabu med ex polygami och swingers men det är naturligare och normalare än vad man kan tro! Var dok inte otrogen, du kommer då i slutändan vara den som mår sämst av det.

    Och om du skulle ha en sådan diskussion så SKÄMS INTE, han är ju din man, din andra halva. Så vad du tycker känner och upplever bryr han sig om, och att prata öppet med han om det kommer stärka er relation även om han inte skulle Vara öppen för polygami.

    Som avslut av mitt råd så vill jag bara berätta om ett gift par som båda jobbade som porrstjärnor och de sa så här i en intervju när de fick frågan om svartsjuka och otroget

    - Att ha sex är något mekaniskt och primalt, att älska någon är emotionellt och det är vad som är så speciellt som gör att de bara är varandras.


    .. 
    Presentera gärna några som helst belägg för att människor inte är biologiskt monogama... lyckas du med det kommer du förmodligen få nobelpris för INGEN har hittills lyckas bevisa om människor varit monogama eller polly genom historien. Men du verkar ju vara bergsäker så det ska bli enormt spännande att läsa dina rön som jag förmodar är frukten av många års forskning.
  • Anonym (man)
    Anonym (Vaken) skrev 2019-06-03 14:44:42 följande:

    Motsatsen är ganska bevisad. Så tagga ned med drygheten.
    Var glad för det istället så att du har hundratals trådar att skriva i.


    Vad är det jag ska tagga ner på?
    Att man kommer med tvärsäkra påståenden om att människor inte är monogama utan att ha några belägg för det?
  • Anonym (man)
    Anonym (Vaken) skrev 2019-06-03 15:18:45 följande:

    Eftersom människor är otrogna ger det ju sig själv.


    Om inte hade du ju inte haft något att göra i livet så var glad för det.


    Det gör det väl absolut inte. Hur många av dem som är otrogna är ok med att deras partner gör likadant? Inte så många va? Och hur kan man då påstå att man är polly? Eller är man bara en egoist som vill kunna ligga med andra men kräver strikt monogami av sin partner?

    Så nej, att folk är otrogna säger inte ett skit om människor är monogama eller inte. Allt det säger är att det tyvärr finns väldigt många människor som gör saker de aldrig skulle acceptera gjordes mot dem. Det enda det är ett bevis för är egoism.

    Tja, med samma logik kan man ju lika gärna säga att du inte behöver läsa mina inlägg när det finns tusentals andra att läsa och gnälla över?
  • Anonym (man)
    Anonym (Vaken) skrev 2019-06-03 15:52:00 följande:

    Vad jiddrar du om?


    Du sitter och drygar loss över att någon påstår att människor inte är biologiskt monogama. Det är de inte eftersom de är otrogna. 
    Resten av det citerade är rent svammel. 


    Är du läskunnig?
  • Anonym (man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-06-29 10:05:16 följande:
    Fast nej. Förut hördes vi varje dag på Skype, oavsett om vi hängde eller inte. Det har vi inte gjort på läääänge nu. Vår kontakt nu är minimal jämfört med förut. En lunch, första på hur länge som helst, ändrar inte det.
    1835 inlägg senare förnekar du fortfarande att ni har en affär?

    Du vet väl att en affär inte avgörs av hur ofta det sker utan i vilket syfte. Om ni hade varit fysiska så hade det ju inte varit mindre otrohet för att ni drog ner på knullandet till 1 gång i veckan istället för varje dag. Syftet är fortfarande densamma.
  • Anonym (man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-07-01 14:12:41 följande:
    En rätt stor och avgörande skillnad är att vi inte gjort nånting. Du kan inte jämföra det med att ligga med nån. Vi hörs knappt och har hängt minimalt under våren, det ser du om du läser ikapp. Så nej, jag är inte otrogen för att jag åt en lunch med honom i veckan.
    Nja så avgörande är den inte, du har fortfarande haft och har ett romantiskt förhållande till en annan man bakom din mans rygg som du absolut inte vill att din man får kännedom om i sin helhet. Vissa skulle se det som ett större svek än sex.

    Det går absolut att jämföra med att ligga med något om liknelsen är i syfte att påpeka att frekvensen mellan mötena inte är lika avgörande som syftet mötena har. Jag likställer inte sex och träffar, jag använder sex som en liknelse för att påpeka något annat.

    Om du fortfarande tror att era luncher är så oskyldiga så kan du väl visa din man denna tråd och fråga vad han tycker om era luncher? Det kommer du såklart inte göra, och bara det faktum att du inte vill det är svar nog på ditt påstående.
  • Anonym (man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-07-01 17:06:00 följande:
    Du och jag har helt olika uppfattning. Jag har definitivt tänkt på att gå över gränsen, men har trots allt inte gjort det. Vi har dock hängt mer med varandra under ett års tid på jobbet än jag känt varit bra i längden. Nu hörs / ses vi knappt. Vi har slutat höras på insta. Vi hänger inte flera timmar i veckan. Vi pratar knappt alls på skype. Vi har båda backat, utan att ha pratat om det eller nånsin nämnt något om vad den ena eller andra känner / tänker.

    Anledningen till att jag inte skulle visa min man tråden är inte för att jag varit otrogen (det har jag inte) utan för att jag ändå tror att han skulle bli ledsen om han fick veta en del av det jag känt och tänkt. Den man är gift med behöver inte läsa ens dagbok.
    Fast nu snackar du runt problematiken, det beror kanske på vilken gräns man snackar om. Du har inte passerat gränsen för fysisk otrohet, du har däremot passerat gränsen för emotionellt otrohet och att gå bakom ryggen på sin partner med råge och under lång tid. Att du fortfarande förnekar det är ganska märkligt.

    Ja ni ar dragit ner på det, men ni träffas fortfarande och håller känslorna vid liv och era möten är inte alls bara vänskap för båda vet om det.

    nej, sanningen till att du inte visar din man tråden är för att du inte vill att han får reda på att du haft ett emotionellt förhållande med en annan man och det är samma anledning till att du valde att utesluta det från era samtal utan enbart lade fram det som "vänskap". Och om vi ska snacka ännu mer sanning så är sanningen att du envist vägrar att erkänna för dig själv att du har haft en emotionell affär med en annan man och delvist fortsätter ha det om än i mindre skala som är anledningen till varför du har haft så svårt att avsluta det helt. Som någon annan varit inne på, så är de en fena på att sätta finare namn på saker för att få det att låta bättre och mindre problematiskt och på så vis rättfärdiga fortsatt kontakt för dig själv.
  • Anonym (man)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-07-01 17:37:04 följande:
    Det är som att prata med en stenvägg..

    Nej. Vi ses och hörs inte alls på samma sätt sen några månader tillbaka. En lunch eller en kaffe, visst, men inget mer. Dvs helt normalt kollegor emellan. Innan dess, ja, då både hördes och hängde vi för mycket. Men affär?

    Nej, vi har inte en emotionell affär. Jag har skrivit hör vad jag tänkt och känt - men jag har inte agerat på det. Som en dagbok. Hade jag VETAT vad han tänkt känt och vice versa och vi tillsammans hade pratat om det och gottat oss i det så hade vi nog haft det. Men nej. Vi har inte sagt ett pip eller rört varann alls. Att umgås är inte ett brott. Att känna nåt är det inte heller. Känslorna kanske dessutom är/varit helt ensidiga? Vad vet du eller jag egentligen om det?

    Och nu varken hörs eller ses vi och är borta fr varann helt i 2 månader, så vad tjaffsar du ens om?
    Det är klart att det är som att snacka med en vägg när du hela tiden förvränger saker och vägrar kännas vid att en emotionell affär öht existerar och enbart tjatar om att du faktiskt inte varit fysisk otrogen, och fortsätter låtsas som att du inte har en aaaaaning om han känner som du trotts alla era ensammöten, dejt och luncher, spellistor och tjattande på fritid.... kom igen nu, den enda som går på det där är du själv.

    Jag tjafsar inte , jag påpekar bara det uppenbara, du har haft en emotionell (OBS emotionell inte fysisk) affär med din kollega bakom din mans rygg vare sig du vill erkänna det för dig själv eller ej, och den affären fortsätter fast i betydligt mindre utsträckning. MEN så länge du intalar dig att det bara är vänskap och att du inte har enaaaaaanig om att han är lika kåt på dig som du på honom så lär det aldrig sluta. Du hittar bara ursäkter för att hålla det vid liv fast med ett finare namn.

    Om det så du vill ha det så fine, men då kan du inte påstå att du vill avsluta det för det vill du ju inte.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift