Inlägg från: Anonym (Avdramatisera) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Avdramatisera)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (Anonym45) skrev 2019-01-08 23:25:39 följande:

    tråkmåns


    Det kan vara dumt att nonchalera riskerna med att vara otrogen...
  • Anonym (Avdramatisera)

    Skönt att du har landat lite och faktiskt fattat ett beslut. Jag skulle nog tro att du kommer få det tufft framöver när kollegan lägger i nästa växel och kopplar på den stora förförarcharmen men jag hoppas att du känner dig stark vid dessa tillfällen.

    Jag önskar också dig lycka till och hoppas att allt går bra för dig och familjen

  • Anonym (Avdramatisera)
    Anonym (FYI) skrev 2019-01-28 14:22:03 följande:

    Men som jag nämnt innan, är det inte din sak att avgöra om du varit otrogen eller inte. Det är ju din man som vet var hans gräns går.

    Nu tror jag inte (utan att veta) om han kommer att se dina träffar och din attraktion till kollegan som otrohet...Just för att inget har hänt. Om det är som du säger har ni ju knappt rört varandra...

    Däremot tror jag att just i ert fall där det inte ligger några familjeproblem som grund för din attraktion, skulle det hjälpa dig att avsluta smusslet och den hemliga spänningen/pirret. Just för att det inte är hemligt längre. Det ligger en oerhörd spänning i hemlighetsmakeriet...Bara något mellan er...

     

    Det kan ju vara så att din man inte alls blir ledsen och orolig över detta, utan att hans tillit till dig stärks p.g.a att du är ärlig och att ni kan ha ett konstruktivt samtal om detta.

    Det som kan tala emot är väl i.s.f att du haft dessa känslorna så länge (är väl ett år snart...eller mer kanske) utan att säga något.


    Instämmer helt och hållet.

    Det finns dock en möjlighet att TS man sagt att, om något sådant här skulle inträffa, så skulle han inte vilja veta något.

    I övrigt är det bara av egoistiska och bekvämliga skäl något sånt här hålls hemligt.
  • Anonym (Avdramatisera)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-01-28 19:56:04 följande:

    Måste ens partner veta ALLT man känner och tänker? Klart han inte skulle må bättre av att läsa denna tråd.

    Jag skulle säkert inte må bättre av att veta ALLT han tänker heller. Men nej, jag har inte varit otrogen. Jag har dock satt mig själv i en sits där jag även fått känslor för en annan. Och detta jobbar jag nu på att reda ut. Men min man behöver inte redovisa alla sina tankar för mig, han har rätt att bolla vissa saker med enbart vänner, eller här om han så skulle vilja. Precis som jag.


    En fråga... Skulle DU vilja veta om din man hade något liknande på g bakom din rygg.

    Tror du att han SKULLE vilja veta vad som händer bakom hans rygg.

    Kanske inte så lätt för dig att veta men ni har ju hängt ihop ett tag och borde känna varandra vid det här laget...
  • Anonym (Avdramatisera)

    Hej TS!

    Håller med många här om att din tråd är fängslande och intressant. Dyker ständigt upp något nytt ess ur rockärmen....

    Läste din 17-punktslista i den andra tråden och med den som facit har din kollega varit mycket mer "på" än vad du har velat göra sken av. Inte mycket tvivel vad hans intention har varit.

    Han har ju gjort allt han kan för att få dig att känna dig speciell och utvald.

    Om du har varit lika "på" tillbaka är det ju ett under att ni inte har hamnat mellan lakanen...

    Det som förvånar mig är att han gjort det så öppet så att flera av era kollegor faktiskt reagerat på er.

    Måste nog säga att det är starkt av dig att du mitt i allt sa nej till konferensen och Aw..

  • Anonym (Avdramatisera)
    Anonym (felix) skrev 2019-03-10 12:39:46 följande:

    Tycker att du borde göra något drastiskt på ett års dagen av er affär. 

    Jag har tidigare skrivit att du inte bör fråga kollegan angående hans känslor för dig, eftersom det vill vara detsamma som att signalera att du har känslor för honom. Efter att den uppdaterade 17 punkts listan har kommit fram tycker jag inte det är så känsligt att alls erkänna dina känslor för honom. Gör det bara indirekt.

    Det är ju inte minsta tvekan om att ni flirtar vilt med varandra, så det kan du gott erkänna själva flirtandet. Skriv tex. "jag tycker vi har drivit vår flirt lite väl långt, folk har börjat undra. Tycker vi skall backa lite grann så att det inte uppstår rykten". 

    Blocka honom därefter på insta och lägg ned er spellista.

    Eftersom du inte vill prata med din man, något som jag i och för sig håller med om, måste du göra nåt annat drastiskt för att få slut på affären. Ni kan ju fortsätta att fika och så, men det mest uppenbara delen av flirten, hängmöten samt insta och spellista måste bort.


    Fast är det inte att ta det ett steg längre?

    Jag menar, TS har ju antytt att insta- meddelandena och spellistan skulle hon i princip kunna visa för sin man...

    Hon döljer inte sin telefon för honom och smyger undan när hon får ett meddelande om jag har fattat det rätt...

    Men att öppet skriva om sina känslor och att hon tycker att det börjar "snackas" på jobbet, är inte det att gå ett steg längre bakom ryggen på sin man? Det meddelandet tror jag inte TS skulle vilja visa sin man i alla fall.

    Sen kan man ju iofs redan se deras spellista som rena kärleksförklaringar om man vill vara lite elak..
  • Anonym (Avdramatisera)
    Anonym (felix) skrev 2019-03-10 21:56:24 följande:

    Jo, du har kanske rätt. Det är kanske fel att alls erkänna flirtandet som jag föreslog. Det är svårt att formulera det på rätt sätt.

    Men insta och spellistan måste bort. Helt bort. Nedläggas och inte bara nedtrappas. Det är den dolda kommunikationen omkring känslor för varann som är problemet och som håller liv i affären. Att hon kan visa dem för sin make  "principielt" betyder ingenting. Hon gör det ju inte och maken kan inte tolka dom dolda budskapen,  Spellistan är ju vad jag förstår censurerad och låtarna med känsligt budskap dolda bland andra låtar. Insta meddelandena är säkert oskyldiga i sig själva men avsändartidspunkterna på helgar och kvällar är det inte.

    Så det är kanske bättre att lägga ned insta och spellista utan forklaring. Nu. Det viktiga är att TS stänger kanaler för känslomässig kommunikation som hon aldrig borde ha öppnat. 


    Håller med dig.

    Men att öppet tala om för kollegan hur hon känner kommer nog inte i sig döda känslorna mellan dem... Snarare tvärtom. Då blir det nog djupare diskussioner på deras "häng" framöver...
  • Anonym (Avdramatisera)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-03-12 17:45:06 följande:

    Eller jo, jag ändrar mig. Att vi trots allt övervägt samma sak, att vara otrogna, (det du kallar kärleksförklaring) men ändå landat i bägge två att nej, det är inte värt det. DET kombinerat är orsaken till att jag känner mig glad, lättad och är det som ger mig lite som ett mentalt avslut. En typ av bekräftelse på att han tänkt samma, men att vi båda landat i samma beslut innan nåt hände. Förstår du då vad jag menar?


    Hej TS!

    Grattis!

    Jag blir genuint glad å dina vägnar att du känner dig glad och lättad efter dagens samtal med kollegan.

    Jag håller dock med felix i princip allt han skriver och ber dig att låta allt sjunka in och därefter göra en självkritisk analys VARFÖR du känner dig lättad.

    Nu behöver du inte längre gå som katten kring het gröt och undra om dina känslor har varit/är besvarade....det är nu BEKRÄFTAT.

    Släcka känslor och ta tydlig distans är a och o från och med nu om ni inte skall falla djupare känslomässigt för varann. Det är åtminstone vad jag tror.

    Du är enormt stark som orkar svara på så mycket kritik.

    Lycka till TS!
  • Anonym (Avdramatisera)
    Anonym (Avdramatisera) skrev 2019-03-12 19:58:03 följande:

    Släcka känslor och ta tydlig distans är a och o från och med nu om ni inte skall falla djupare känslomässigt för varann. Det är åtminstone vad jag tror.


    Tillägg: Detta skriver jag bara för att det inte ska bli ÄNNU JOBBIGARE känslomässigt för dig framöver.
  • Anonym (Avdramatisera)
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-03-29 18:14:44 följande:

    Jag la till en låt på vår spellista i helgen. Låten heter The End ( bara instrumental så ingen text att tolka). En symbolik från min sida. Jag sa inget till honom. Han kommenterade The End låten i onsdags, jag sa att listan gjort sitt. Han tyckte jag var tråkig som ville stänga ner den. Två dagar senare kom en låt på sms. Som jag inte kommenterade.

    Bra vecka. Vi har hängt en del men på en nivå som känns bra.

    Trevlig helg till dig också!


    Ser ut som damen har bestämt sig och är på våg i rätt riktning... ????

    .Starkt att undvika svara kollegan..
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift