Inlägg från: Apricospaj |Visa alla inlägg
  • Apricospaj

    Behöver er hjälp med tips för buffé

    Hej!

    På lördag ska vi ha ca 23 vuxna och 6 barn hemma. Först har kalas för barnen med korv med bröd, pastasallad och olika grönsaker och en cremefraishe röra att doppa de i.

    Samt tårtan.

    Två timmar senare tar vi fram maten för de vuxna samt de barn som vill äta igen.

    Vi vill ha buffé så kom gärna med era absolut bästa förslag! Vi har några vegetarianer så gärna även sådana rätter.

    Gärna tips på utländska rätter men även svenska blir perfekt.

    Tyvärr går all typ av fisk bort då vår fiskallergiker även är allergisk mot lukten. Nötter kan vi inte heller ha men olika tycler av från fungerar.

    Vi uppskattar alla recept:)

  • Svar på tråden Behöver er hjälp med tips för buffé
  • Apricospaj

    Kjell2:

    Tack för alla tips!

    Om man tillagar kycklingen i ugnen dagen innan blir den för torr tro dagen efter om

    Jag värmer den i ugnen igen.

    Behöver spara så mkt tid som möjligt nämligen.

  • Apricospaj

    Kjell2:

    Tack för alla tips!

    Om man tillagar kycklingen i ugnen dagen innan blir den för torr tro dagen efter om

    Jag värmer den i ugnen igen.

    Behöver spara så mkt tid som möjligt nämligen.

  • Apricospaj

    Okej vad bra! Tack Kjell2

    Duckan: har du något recept? Eller förslag på toppings?

  • Apricospaj

    Hej!!

    Tack för alla tips!

    Jag lagade mat i 2 dygn bokstavligen det var lite klantigt.

    Nästa år ska jag definitivt prova mexikanskt.

    Klubban: Kan du snälla skriva ned vad du skulle ha för saker i den buffén?

    Jag gör gärna en sådan buffé nu innan jul.

Svar på tråden Behöver er hjälp med tips för buffé