• Frazze

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Solros80 skrev 2019-05-12 22:18:10 följande:

    Lyckliga dig som får vara gravid och inte känna av de besvärliga symptom. Jag förstår din dock din oro. Jag blev också stressad av det mesta jag kände eller inte kände under min första graviditet.

    Själv är jag helt uppsvälld av alla mediciner jag har fått i mig under flera IVF det senaste året, men ED medicinerna har slagit rekord och fått mig att gå upp i vikt i raketfart. Såhär mycket vägde jag inte ens när jag var höggravid med dottern.

    Nåväl, imorgon är det dags för återföring och går det vägen så har det varit värt vartenda kilo :)


    Jag förstod nästan att du menade mig här

    Jag har ju haft istället för att känna att något växer i magen då istället haft magkatarren från helvetet med akutbesök etc. Men det verkar vara kortisonet som gör mig så dålig. Nu ska jag förhoppningsvis få svar från Marina idag hur jag ska fasa ut dessa piller. Östrogenet är avslutat nu och då är det dags för kortisonet. Sen kanske jag kan få må lite bättre!

    Jag ska hålla tummar och tår för dig att det blir en liten bebis för dig oxå i Januari, februari då. Min är beräknad 16 Dec om nu allt går vägen. Önskar att jag kunde få känna lite växtvärk bara! Men igårkväll och inatt så har det dratt en hel del i de där "banden" som går ut i ljumskarna och utåt sidorna etc. Minns ej vad de heter Jag får utgå från att allt är bra! Bara 4 veckor kvar till kub! 9+0 idag!

    Stort lycka till idag nu! Känns som en riktig lyckodag tycker jag
  • Frazze
    Maran73 skrev 2019-05-14 14:53:10 följande:

    Hallå alla! Nyss hemkomna från Riga, allt gått jättebra och jag är nu ruvare för andra och kanske sista gången. Ett toppenfint embryo (5AA) klarade upptining strålande och nu hoppas vi att ?krabaten? boar in sig ordentligt! Testdag nästa onsdag. <3


    Oj! Det var inget dåligt embryo det! 5AA mitt var typ BC 3Ab el nåt sånt. Och ett BC2 fick inga AA alls! Nu håller vi tummarna då att allt går bra!
  • Frazze
    Maika19 skrev 2019-05-14 18:39:33 följande:

    Härligt!!! Hoppas, hoppas Maran. Va gött gumman<3 Tänkte på dig igår. Snart min tur. Har min nya planering nu. Är lite orolig då min mens denna gång inte var så kraftig. Jag tänkte på slemhinnan och allt det där...


    Jag tog en hög dos med E-vitamin 400 Ja vad det nu är för enheter. El om det var mer t o m. Jag tog Borago och Q10, samt mina östrogenplåster då. Det resulterade i fin slemhinna
  • Frazze
    Lilly2013 skrev 2019-05-18 09:12:16 följande:

    Godmorgon

    Tyvärr var gravtesten negativa så vi e tillbaka på ruta 1. Fanken oxå. Ja de e väl bara å ta nya dag än en gång och börja fundera på nästa


    Har du gjort mensblodtestet som de gör i Grekland? Jag fick ju ta antibiotika i 25 dagar (hemskt) men det verkar ändå ha fungerat. Tycker det är värt ett försök i alla fall. Beklagar negativa testet man vill ju att alla får plus ju!
  • Frazze
    Maran73 skrev 2019-05-18 11:03:05 följande:

    Ja du.. lite från brösten typ.. kände mkt första dagarna men det kan ju omöjligt vara pga något annat än hormonerna. Väldigt diffust men kan ev vara ngt. Men det vet vi snart!


    Jag hade ömma bröst, men det tippar jag var från allt östrogen och progesteron. Annars så kände jag absolut ingenting. Nu känner jag ju brösten, extrem hunger, törstig, och sjuuuuuuuuuuukt trött hela tiden. Jag kan sova dygnet runt! Men i magen känner jag INGET ALLS!
  • Frazze
    Solros80 skrev 2019-05-18 13:55:22 följande:

    Ja det är ju det här med brösten som borde kännas lite mer än vad det gör på mig. De ömma brösten får man om inte annat av hormonerna, därför blir jag fundersam när det inte alls ömmar.


    En som jag känner, hon kände inget någonstans ens när hon var på kub. Det var först efter det som det började hända lite.
  • Frazze
    Sjuttiosjuan skrev 2019-05-18 15:56:04 följande:

    Kände INGET i brösten under hela graviditeten, hade nog typ inget symtom innan v 22 när hon började röra på sig:) Att inte känna något kan vara positivt! Håller tummar och tår!!


    Då hade jag nog blivit helt galen! Efter att vår första dog i magen och några mf så är jag rätt hysterisk. Men jag försöker att lugna mig med att jag faktiskt känner av brösten, jag är så aptrött så jag kan sova 24/7 jag mår illa och äter som en häst sen är jag törstig så jag dricker litervis med vatten om dagen. Nu är jag rätt less på vatten och ska unna mig ett glas pepsi idag. 4 dryga veckor kvar till kub
  • Frazze

    Samma här till V.12 bara långsamma promenader inga tunga lyft el hetsa upp sig el nåt. Efter v.12 gravid yoga, lite pilates och väldigt lätta vikter, men man får absolut inte ta ut sig. Sen att jag springer som en dåre efter sonen och blir irriterad och hetsar upp mig extremt då han tydligt inte lyssnar el gör något som jag säger etc är ju en annan sak! Sen får jag skäll av mannen då jag inte tar det lugnt! Eeeh HUR skulle det vara möjligt med en 3 åring? Men allt verkar bra ännu

  • Frazze
    Lilla Gs mamma skrev 2019-05-21 16:33:49 följande:

    Ni som till slut fått ert efterlängtade barn via ÄD - hur många försök krävdes innan det lyckades? Vi har provat två IVF och ska göra vår första ÄD om några veckor. Känns bara som att vi har all statistik emot oss.


    Hej!

    Jag gjorde 3 ivf och är inne på andra ÄD försöket nu och är i v.11en bit på väg, men långt ifrån där ännu. Ge inte upp vad du än gör!
  • Frazze

    Ni som har haft MA har ni haft några symptom fortfarande när detta upptäckts? Jag har ju alla symptom, men inte att jag behöver kissa oftare eller så! Jag känner ju inte nåt i magen alls! Jag nojjar säkert i onödan, men drtta med att vänta 4 veckor till innan det är Kub det dödar mig

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019