• Bell13

    Vi som planerar äggdonation 2019

    När testar du?


    Evylina skrev 2018-12-20 22:19:59 följande:

    Tack tjejer!! Ja håller verkligen tummarna!!  och följs gärna åt, kram


  • Bell13

    I v 4+4 hade jag hcg på 575 och sedan i v 5+3 hade det ökat till 7000.

    Är helt lamslagen av illamående och trötthet. I torsdags såg vi en hinnsäck på 12 mm med ett foster i. Har ett ul nästa lördag i v 7+0.


    Evylina skrev 2018-12-23 11:56:51 följande:

    Den 28/12! så om 6 dagar :) hur har det gått med din HCG höjning? Och hur har det gått för ladymaria och din HCG? Jag kan inte ta HCG blodprov förrän efter nyår då allt är stängt nu. Får ta vanlig graviditetstest. De sa att jag skulle köpa de dyra testerna och prova två olika. Får se vad de har på apoteket. Nervös detta med ruvandet, den värsta perioden i det hela. Tur att julfirande tar lite tankarna från det!!

    Hoppas att ni får en god jul allesammans!!! 

    Kramar E


  • Bell13

    Vad duktig du är som inte tjuvtestar håller med om clearblue, köp 2 digitala och ett annat från t ex apotek hjärtat de är de bästa märkena enligt mig och detta är min 11:e graviditet


    Evylina skrev 2018-12-23 11:56:51 följande:

    Den 28/12! så om 6 dagar :) hur har det gått med din HCG höjning? Och hur har det gått för ladymaria och din HCG? Jag kan inte ta HCG blodprov förrän efter nyår då allt är stängt nu. Får ta vanlig graviditetstest. De sa att jag skulle köpa de dyra testerna och prova två olika. Får se vad de har på apoteket. Nervös detta med ruvandet, den värsta perioden i det hela. Tur att julfirande tar lite tankarna från det!!

    Hoppas att ni får en god jul allesammans!!! 

    Kramar E


  • Bell13

    Ser allt bra ut på ultraljudet på lördag vågar vi nog tro på detta.

    Önskar dig lycka till när du testar.


    Evylina skrev 2018-12-23 18:57:43 följande:

    Ja de sa det! Tror inte jag hinner få testerna innan testdag om jag beställer, med julstängt och så, får gå till apoteket och köpa! :) 

    Har bokat blodprov på Werlabs och hittade nån rabatt som jag använde, men jag ska ju ta fler så då kan jag använda Louise :DOMG!! Grattis grattis kära du, vad kul!!! (ok kanske inte illamåendet, men det andra...) :D haha jag ska försöka att inte tjuvtesta! Men tänkte att kanske testa på juldagen... Inte bestämt mig än, då är det ruvardag 7 med en blasto, borde ge utslag? 

    Jaja vi får se, orkar inte vara själv och testa... På torsdag/fredag så är alla vänner tillbaka från julfirandet och då kan någon vara med mig :)

    God jul tjejer!!!


  • Bell13

    Vilken fin uppdatering. Har också undrat. Hoppas allt går vägen nu för oss alla.


    LadyMaria skrev 2018-12-25 07:44:21 följande:

    Det går bra här ännu Evylina, gick på ultraljud v.6+1 och fick se hjärtslag, helt otroligt! Efter totalt 9 Ivf och 2 FET, Tar en dag i taget vågar inte ta ut något, vill att tiden ska gå fort!

    Lycka till när ni ska testa, den väntan är inte lätt heller!

    God Jul till alla!


  • Bell13

    Jag fick rosa flytning i onsdags kväll. Det kom liksom ut rosa lutinus och senare brunt. Det var ju ingen fara säkert bara sköra slemhinnor. Jag fick psykbryt men allt var ändå bra.

    Är det blod som kommer?


    Evylina skrev 2018-12-25 09:12:39 följande:

    Så glad för ert skull!! :D Grattis grattis till hjärtslag!!

    Jag går runt nu i förtvivlan, igår hade jag ganska mycket hopp men idag så är det en dålig dag trots att klockan bara är 9! Hade en rosa flytning idag på trosskyddet när jag vaknade och det är så hemsk. Ruvardag 9... Nu nojjar jag och läser allt om tidiga små blödningar och har förstått att det är normalt och vanligt, men det hjälper inte en nojjig ruvare :( 

    Vill inte testa än då det kanske är negativt, har ju inte testdag förrän på fredag, vill inte få falsk positiv som sen försvinner. Usch jäkla ruvande!!! Hatar att ruva :( :( :(

    Minns inte vad kliniken sa om detta? Eller ju de sa att små blödningar var vanliga, men att man skulle höra av sig ifall det blev mer, visst var det så ni som ruvat? tittade nu igen och det har inte kommit mer, men det behöver ju inte betyda att det inte kommer mer senare. :(

    Jaja nu är det bara att vänta och se! kul juldag hehe :/

    Ha det fint alla och hoppas att julfirandet fortsätter bra för er alla!! Kram E


  • Bell13

    Så skönt att höra och härligt att det avtagit.


    Evylina skrev 2018-12-25 12:57:24 följande:

    Ja jag tar trombyl vilket jag inte ens hade i åtanke när jag gick runt och nojjade härhemma imorse. Kom på det sen när nån snäll påminde mig att det är vanligt att blödda då, känner mig lite lugnare nu. Har nästan inte kommit något mer nu och hoppas det stannar så!! Ju ruva alltså.... önskar inte min värsta fiende allt detta psykbryt och nojjighet, detta också på full hormondos vilket gör det hela ännu mer spännande! wehoo :D :/Nä det var spotting, inget rött alls utan rosa och väldigt lite. Säkert inget att nojja över, men som jag skrev till Sjuttiosjuan: hög på hormoner+nojja+blödning=psykbryt ja... Kliniken svarade att jag skulle öka progynon idag och avvakta och höra av mig ifall det fortsatte. Lite lugnare nu, tack alla som skrivit!!! 


  • Bell13

    Är det 200 mg lutinus du har? Mina lutinus är på 100 mg så jag tar 2*3 ggr per dag. Får även duphaston 10 mg 2 ggr per dag och progynon 3 ggr per dag. Håller på att trappa ner progynonet.


    LadyMaria skrev 2018-12-25 15:25:48 följande:

    Tack Evylina och Bell13! 

    Evylina: Ja det är fruktansvärt jobbigt att ruva och inte veta, ingen som kan sätta sig in i hur jävligt det är som inte varit med om det själv och värre blir det för varje gång tycker jag. Skönt att det inte blivit mer iallafall, det behöver ju absolut inte betyda något men man blir såklart orolig!

    Bell13: Roligt att det går bra, och skönt att det inte blev mer rosa! Nu får veckorna gärna gå snabbt men det känns tvärtom, kämpa på! 

    Min klinik är också stängd, de har inte gett mig några instruktioner ifall jag skulle börja blöda, men äter progynon två gånger/dag och Lutinus 1*3/dag. Ska man chansa och öka på själv ifall det skulle hända tror ni? 


  • Bell13

    Har inte kommit mer. Har dessutom varit på ul idag och vi såg ett tickande hjärta och mätte till 7+2 och är 7+0 så allt är bara fint.


    Frazze skrev 2018-12-27 13:06:53 följande:

    När jag var gravid så blödde jag av och till fram till v.11v. Min gyn kollade mig och sa att det förmodligen var överbliven slemhinna som kom ut??? Men nu blev ju jag naturligt gravid och tog inga mediciner, el jo jag tog lite kortison och lite progesteron på eget bevåg. Men om du börjar blöda och det inte slutar emellan så ska du nog kolla dig. Lycka till!


  • Bell13

    Totalt missat detta. Ett stort grattis.


    Evylina skrev 2018-12-28 12:09:03 följande:

    Hej alla!

    Ville bara uppdatera om egoläget och idag var det testdag och jag gjorde två tester imorse som var positiva och jag är väl gravid. Jag är i chock! Glad, lite orolig, nervös men mest i chock! Kände faktisk igår hela dagen att jag hade mycket molvärk, yr och tyckte saker luktade väldigt stark, men som ni vet när man hållit på med detta länge så är man expert på att känna efter för mycket och alla hormoner kan ju spela en en spratt, så jag försökte hålla huvudet kallt. Men ja det var alltså en graviditet och inte hormonerna, och den lilla rosa blödningen häromdagen var val en sk nidblödning... 

    Så sjuk detta! nu får man hoppas att lilla frön stannar också! ska försöka att inte vara orolig utan tänka positiv och framåt. Försöka ;) vill ju njuta av detta som man längtat efter så länge!

    Kram alla :)


Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019