Inlägg från: UndrandeSökare |Visa alla inlägg
  • UndrandeSökare

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Maika19 skrev 2019-05-29 11:59:26 följande:

    Jag är på ruvardag 3 idag. Jag känner mig som en zombie. Trött, trött och det måste ju vara all medicinering. Det är ju typ 11 om dagen...


    Ja, man blir trött av progesteron (Lutinus/Crinone/Utrogestan).
  • UndrandeSökare

    Här kommer 2st tips till alla nyligen gravida:

    1. Apotea har kampanjpris just nu på Clearblue digitala graviditetstest med veckoindikator, 2-pack, 117kr

    Ord pris på Apotea 147kr, ord pris på lokalt Apotek 189kr.

    2. Rabattkod hos Werlabs.se på HCG-prov

    Giltig till 31/12-2019.

    Koden är IVF20

    Ha en bra Kristi Himmelfärdshelg !

  • UndrandeSökare
    Maika19 skrev 2019-06-01 13:56:06 följande:

    Här kommer en uppdatering från mig. Jag har dessvärre dåliga besked. Av mina 3 resterande embryon så odlades de vidare till 5 dagars. Jag trodde de frös dem som 3 dagars men de hade de inte gjorts. Hur som helst överlevde de inte så jag har noll förväntningar på de som de 2 som de transfererade till mig. Riktigt dåligt resultat alltså, lika dåligt som med mina egna ägg. Ska kontakta kliniken för en konsultation på deras initiativ men det är ju inget som förändrar mitt bakslag.


    Jag beklagar att ni inte fick något till frysen denna gång. Hur många äggdonatorer har ni försökt med ? Var detta första eller andra eller tredje omgången?
  • UndrandeSökare
    Maika19 skrev 2019-06-01 19:37:20 följande:

    [quote=79662371][quote-nick]Solros80 skrev 2019-06-01 18:50:59 följande:[/quote-nick]Men oh så tråkigt att höra Maika!! Jag blir lite fundersam över den där kliniken. Som man hör från många andra brukar donator äggen ge goda resultat. Känner du andra som har varit på samma klinik? Hur har deras resultat sett ut? Men jag håller tummar och tår för att du fick tillbaka de bästa äggen och att de mindre bra blev kvar. Hade varit mycket tråkigare om det var tvärtom. Hoppas hoppas att det är så!!!![/

    Jag känner ju ingen som gått på kliniken. Jag valde den för att det var smidigt att ta sig dit, tänkte inte så mkt på att kolla runt. Det var meningen att vi skulle göra donation i ett annat land på Balkan min man är från Balkan men det blev krångligt tyckte jag att ta sig dit. Känns lite väl att jag ska döma ut kliniken i Polen efter ett försök men såklart är jag inte nöjd.


    Jag har pratat med många som gått på den klinik du går hos. Den är tyvärr ökänd för dåliga resultat.

    Du kan prata med Lilly2013 i denna tråd hon använde flera äggdonatorer hos invimed men alltid minus tyvärr.

    Hon har nu vänt sig till Riga istället.

    Solhällan i Rysslanstråden fick också alltid minus på den kliniken. Hon har nu vänt sig till Ryssland istället. Jag har också haft kontakt med många andra som gjort äggdonation hos invimed, men ingen av dem lyckades heller plussa.

    Kliniken blev också anmäld av ett flertal kvinnor till Eggdonation friends. Sök på invimed på Familjeliv så hittar du flera trådar som de startade 2018 för att varna andra för den kliniken.
  • UndrandeSökare
    Sjuttiosjuan skrev 2019-06-03 13:23:48 följande:

    Hej tjejer!

    Här kommer ett podtips från solstolen!

    Lyssnade just på Socialstyrelsens podd På Djupet. Det finns ett helt avsnitt som heter Om att berätta för barn om deras genetiska ursprung.

    Bra avsnitt som tar upp frågor vi troligtvis kommer att behöva hantera senare i livet.

    Ha det fint och kram till alla som kämpar!


    Tack för tipset, jag lyssnade på det avsnittet igår efter att du tipsat om det.

    Kommer du också göra nästa försök i Augusti eller September 2019? Jag kommer göra det iallafall.
  • UndrandeSökare
    Solros80 skrev 2019-05-23 10:41:16 följande:

    Hej Tjejer!

    Jag lyckades samla kraft till att göra testet. Det blev till min stora förvåning ett tydligt plus. Den första på 3 år efter 6 misslyckades IVF återföringar. Känner mig oerhört tacksam!

    Till alla er som får ångest över att inte känna av några symptom kan jag berätta att jag faktiskt inte kände särskilt mycket. Jag vet att det är svårt att inte oroa sig men försök att påminna er om att det faktiskt kan bli plus trots avsaknad av symptom. Jag hoppas innerligt att det blir stora plus för er alla inom en snar framtid!!


    Solros80-Har du gjort vul nu och sett hjärtslag? Satte du in 1 eller 2 blastos?
  • UndrandeSökare
    CrookedTail skrev 2019-06-05 11:12:41 följande:

    Jag frågade efter ålder, men enligt lag i Lettland, så får de inte tala om åldern :( Lite dåligt tycker jag, det är ju en rätt avgörande faktor. Speciellt om man inte vet om man vill sätta in 1 eller 2 ägg. Alla de andra egenskaperna är typ snarlika. Synd man inte kan snoka upp dom på nätet :P


    På vilken klinik i Riga går du? Jag går på Avaclinic i Riga och jag frågade min koordinator om ålder och hon berättade åldern på de 2 kvinnliga donatorerna. Vi valde då den yngsta. Båda hade barn sen tidigare ich båda hade samma blodgrupp som mig. Däremot de manliga donatorerna får man inte veta åldern på, man får bara veta att de är max 35år.
  • UndrandeSökare
    Lilla Gs mamma skrev 2019-06-05 16:50:39 följande:

    Hur många av er har fått bestämma själva om det ska föras över ett eller två embryon? Hur har ni som fått välja resonerat och vad bestämde ni er för?


    På Avaclinic i Riga har jag fått välja helt fritt om jag ville sätta in 1 eller 2 blastos. Satte in 2 första gången, och sen 1 de nästa 2 gångerna.
  • UndrandeSökare
    Frazze skrev 2019-06-05 16:11:03 följande:

    Lite smått orolig här! Jag har ju börjat dra ner på progesteronet från 3-3-3 till som jag nu var på 2-1-2 och genast så kommer det rosa el lite blod då blandat med progesteronet. Jag har inte ont el nåt, men vad gör man? Givetvis 6e Juni så röd dag här imorgon. Inte ens så man kan få komma in och kolla på gyn. Någon annan som råkat ut för samma?


    Beklagar att du har problem med blödningar. Vänta tills du är i v.12+0 åtminstone, innan du börjar trappa ner Progesteronet (Utrogestan), för då har moderkakan tagit över produktionen av hormon !!!
  • UndrandeSökare
    Frazze skrev 2019-06-05 19:00:25 följande:

    Så, jag har börjat blöda mer nu! Rött blod! Inget ont än, men det kan väl komma. När man är i v.13 kan man åka till akuten då, el kommer de slänga ut mig?


    Frazze öka Utrogestanet till 3-3-3 som du tog tidigare !

    Om inte blödningarna slutar då, så ring eller smsa din koordinator i Riga och hör om de vill att du ska öka östrogenet ? Om du inte får svar från kliniken så åk till gynakuten (om det finns en sådan där du bor).

    Åker man till vanliga akuten kan man få sitta där och vänta i många timmar, det gjorde jag när jag störtblödde i v.10,+0 i min allra första graviditet för många år sen och det var ingen höjdare att sitta där när man störtblöder ! Hoppas det ordnar sig för dig !
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019