• PeeWee44

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Spottedrose skrev 2019-11-03 14:15:01 följande:

    Hur har ni som lyckats levt under ruvningen? Har ni "levt som vanligt " eller har ni vilat de första dagarna? Jag tycker själv att det är ganska svårt att leva som vanligt.


    I St Petersburg får du bara gå långsamma promenader till vecka 12 då du har en slemhinna i konstgjord cykel, ej att jämföra i naturlig cykel. Dessutom får man inte bli för varm då sjunker hormonerna och du kan börja blöda. Så vila mycket och absolut ingen hård träning.
  • PeeWee44
    Sjuttiosjuan skrev 2019-11-05 11:41:03 följande:

    Idag fick vi se ett hjärta slå<3 som tur var så bodde det bara en liten böna därinne:)

    Kram på er!


    Grattis! Vad skönt att det bara var en där inne.

    Vilken vecka är du i nu?
  • PeeWee44
    Lillivanilli skrev 2019-11-06 04:37:16 följande:

    Hej alla! Är så glad nu, kub igår fick jättebra resultat och en sprattlande bebis som rullade och hoppade runt!

    Vecka 12+4, 68 mm lång bebis:)

    Lycklig och tacksam!!

    Tack Olga för fantastisk kompetens! Detta efter att både peny och Riga dömt ut min mans spermier men titta så bra det går:)


    Grattis till fint kub! Nu hoppas jag ni kan njuta lite även om det är svårt. Några veckor kvar till rul och snart sparkar.
  • PeeWee44
    Milla91 skrev 2019-11-06 15:07:33 följande:

    Hej alla!

    Jag har idag plussat efter 8 års barnlöshet! Jag är alltså G R A V I D!!! Svårt att ta in!!! Går inte att beskriva den känslan jag har i kroppen just nu! Snälla låt detta gå hela vägen nu!!!


    Grattis! Det är sån härlig känsla. Se till att ta det lugnt nu. Första 12 veckorna bara lugna promenader.
  • PeeWee44
    Lilla Gs mamma skrev 2019-11-08 21:01:23 följande:

    Måste vända mig till er experter: jag ruva och glömde ta tabletterna med Progynon och Lutinus mitt på dagen. Så jäkla klantigt! Vet ni hur mycket det kan påverka utfallet? Jag tar tre gånger om dagen.


    Jag går på samma klinik som sjuttiosjuan och lägger in påminnelse i kalendern för att inte glömma ta medicin. Väldigt viktigt att ta med åtta timmars mellanrum, skulle det vara mitt i natten måste man ställa klockan och ta. Hoppas det går bra ändå.
  • PeeWee44
    Lillivanilli skrev 2019-11-10 10:13:28 följande:

    Hur många koppar kaffe dricker ni nu som är gravida? Jag är i vecka 13, vill gärna ha två koppar nu.. bara druckit till nu, men sugen på mer:)


    Jag dricker en på morgonen och ibland en på dagen. Dricker ur mugg, du borde i alla fall kunna dricka två per dag.
  • PeeWee44
    Nooone skrev 2019-11-11 10:10:54 följande:

    Hej,

    Hoppar in här då det vore roligt gå kontakt med fler som genomgått ÄD.

    Gjorde ÄD i Riga i september och är nu i vecka 11. Sett hjärtat slå i vecka 8 så hoppas allt går vägen :)

    Någon fler i samma sits? :)


    Grattis!

    I St Petersburg har du fasat ut alla hormoner i v 11+6. Sen tar man en Crinone till vecka 31+6 för att förhindra prematur. I vecka 12 har moderkakan tagit över helt så det ska inte vara några problem. För mig gick det bra iallafall och för fler andra som gå där. Lycka till.
  • PeeWee44
    Snurranfian skrev 2019-11-10 18:38:35 följande:

    Jag börjar bli så nervös. På onsdag ska jag göra första vul för att kolla slemhinnan. Donator börjar sin behandling imorrn.. Känns som jag ligger långt före henne men enligt kliniken är vi bra i tid. Bara hoppas allt ska klaffa. Känns som vad som helst kan hända på vägen! Jag har som sagt aldrig gjort en ivf ens. Skitläskigt!


    Det kommer att gå bra! Jag har inte heller gjort någon ivf och var väldigt nervös på första försöket. Se till att ni har ätit ordentligt innan om det blir försent, ha god tid på er så du slipper stressa. Tänk på att ta det lugnt efter insättning och fram till vecka 12 då du har en konstgjord cykel så du kan inte jämföra med naturlig graviditet, slemhinnan är mycket känslig. Lycka till nu!
  • PeeWee44
    Nooone skrev 2019-11-11 15:57:25 följande:

    Tack! :)

    Ok, jag har fasat ut progynonet och tar bara 2mg om dagen. De ville jag skulle fasa ut det i vecka 8 typ men det tyckte jag var på tok för tidigt så jag fortsatte lite ändå.

    Crinone är det motsvarighet till lutinus, dvs progesteron? Ska också fortsätta med det graviditeten ut men bara med en kvällsdos.

    Hur mår du? Tar du det lugnt och fick du några restriktioner? Själv så blev jag rekommenderad ta det lugnt, ingen träning, inga bad eller solning.


    I St Petersburg får du bara ta långsamma promenader första 12 veckorna. Det var jag noga med då vi har gjort insättning med konstgjorda slemhinna. Jag hade dessutom en stor blödning i vecka 7+1, då är det ligga i sängen som gäller några dagar. Nu är jag i vecka 28+6 och får snart sluta med Crinone som är progesteron.
  • PeeWee44
    Frazze skrev 2019-11-11 23:41:39 följande:

    Alltså, jag hade ömma bröst, men det är inget ovanligt för mig när jag börjar med hormoner, så det kunde lika gärna vart det. Min magkatarr finns ju där on and off och kortisonet gör det 10 resor värre. Men förutom de "symptomen" då så kände jag nog inget förrän första sparken i v.19. Har verkligen inget känt alls annars. Det kan vara så sjukt olika, men många känner inga symptom alls. Var inte orolig! Snart dags för VUL och då får du se ett litet hjärta ska du se.

    Jag hoppas själv att jag få se mitt lilla hjärta inom de närmsta 3 veckorna nu, för nu är det tungt och jobbigt.

    Lycka till!


    Vad spännande! Snart är du i mål. Jag har max 10 veckor kvar.
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019