• PeeWee44

    Vi som planerar äggdonation 2019

    pipperoni skrev 2020-01-21 09:22:32 följande:

    Stort grattis PeeWee!


    Tack! Hur går det för dig och dina två i magen? Vilken vecka är du i nu?
  • PeeWee44
    Snurranfian skrev 2020-01-21 20:09:00 följande:

    Puuh tack!! Det är ju precis som min öknning ju!! Känns skönt att höra! Nån mer som haft så? dubbleringstiden blir ca 36 timmar.


    Det är väldigt olika, jag hade inte alls sådan utveckling på mitt hcg. Mitt var precis så att det dublerades varannan dag. Spännande! Boka ultraljud runt vecka sju, då slår hjärtat.
  • PeeWee44
    Maran73 skrev 2020-01-21 21:06:28 följande:

    Men vad konstigt, dottern föddes också på SöS och då var det (pga min diabetes) suuuuperpetigt med tillägg var tredje timme enligt schema, med ökning varje dag i en vecka. Suck! Alltså suck att det ska bero på tur eller otur att man ska få rätt info.. Men inte ska ni ha dåligt samvete för det! Är INTE ert fel.. Men lätt att säga, jag vet, man har ju dåligt samvete för ALLT nästan. Dottern var inte hungrig eller hade kolik, däremot fick hon inte tillräckligt med sömn på dagarna och var därför otroligt skrikig och gnällig framemot eftermiddag och på kvällen. Jag utgick nog omedvetet från stora sonen som bara behövde sova ett par-tre timmar på dagen som liten bebis.. iaf, hade förstås också jättedåligt samvete för det, men hur sjutton ska man VETA exakt vad som fattas dem..? Trial and error är det ju i hög grad när de är så små. Hoppas han blir gladare nu!! <3 Och tack, jag får sova.


    Tack! Ja hur ska man veta... Vi hade inte samma barnmorska någon gång inne hos oss. Vi fick ett papper att fylla i när och hur mycket han fick, skulle ha 10ml per gång. Tur att vi fick träffa barnmorskan igår, hon är helt fantastisk. Ska tillbaka på fredag för ny vägning.

    Vad skönt det är med en mätt bebis

    Då får man sova betydligt bättre.
  • PeeWee44
    Sjuttiosjuan skrev 2020-01-28 15:12:50 följande:

    Idag var vi på RUL! Allt såg toppen ut och det blir en liten kille:)

    Ha det fint tjejer!!


    Grattis! Visst hade ni en tjej innan? Skönt att allt såg bra ut! <3
  • PeeWee44
    Sjuttiosjuan skrev 2020-01-29 10:02:33 följande:

    Ja men jättekul!! Först ville jag baaaaara ha en tjej till men ju mer jag tänkte på det kändes det roligare med en kille:) Klart man blir överlycklig bara det kommer en frisk liten människa! Men han kommer bli namnlös för finns absolut inget killnamn jag gillar. Det får bli lillebror, haha!

    Nära nu för dig, såå spännande att inte veta men har ju testat det en gång redan så tänkte det vore praktiskt att kolla. Ska hem och rensa bort lite rosa strax!


    Vi har inte heller några killnamn! Han kommer nog bara få heta pricken. Dom killnamn vi haft är ratade...
  • PeeWee44
    Snurranfian skrev 2020-01-31 14:37:54 följande:

    Så spännande att läsa om er som kommit så långt i era graviditeter att ni kan tänka på namn! :) Härligt:) Jag är sjukt nervös för vul på måndag då vul förra veckan va lite osäkert vad hon såg. Hoppas så att jag är gravid... känner mig sjukt gravid om man säger så. :)


    Lycka till på måndag! <3
  • PeeWee44
    Limarie skrev 2020-02-03 14:25:33 följande:

    Nu har vi gjort vår första embryotransfer. Det blev embryodonation till slut i Prag då vår donator i Finland fick avbryta sin behandling.

    Läkaren hade svårt att placera embryonet då blåsan inte alls var så full som det behövdes. Hade druckit mycket och var så kissnödig. Han var nära att ge upp men sedan tyckte han att det ändå gick.

    Man blir ju lite fundersam att det nu har hamnat "rätt". Nån som har haft samma sak?


    Nu hoppas vi på en lyckad insättning! Dom har ofta haft problem med mina insättningar. Dr d provade alltid med en pinne först, han gick på känsla och inte ultraljud. Första insättningen i St Petersburg fick dr Elena också trixa lite, dom andra två var inte samma problem.
  • PeeWee44
    Snurranfian skrev 2020-02-03 16:01:01 följande:

    Haha gulliga du!! Fint att du bryr dig. :) Va där på em... och allt va så fint... världens finaste lilla blobb/böna med ett pickande hjärta. Så fruktansvärt lättad och glad! Känner mig sjukt ödmjuk i för livet just nu. Herrejisses!!! Nu är vi ett steg på väg!


    Grattis! Vad skönt att det såg bra ut. Tar du några stödmediciner? Vilken vecka är du i?
  • PeeWee44
    Snurranfian skrev 2020-02-03 17:54:44 följande:

    Taaack! V.8 är jag i...still early days! Ja både östrogenplåster o Lutinus än så länge!


    Vad bra, ta det till vecka 12 om du har så du klarar dig. Trappa ner lite på Östrogenet innan. Så kul, grattis igen!
  • PeeWee44
    Maran73 skrev 2020-02-08 12:10:13 följande:

    Hej på er! Lite uppdatering härifrån: var på vändningsförsök igår med en liten bebis som nöjt grävt in sig med rumpan ner och huvudet under mina revben (nä, får såklart inte plats men det KÄNNS så. ). Bebis vägrade samarbeta så nu har vi ett planerat snitt inbokat den 18 februari! Känns helt ok, har ju fött vaginalt 2 ggr så det är inte så att jag känner mig berövad något, dessutom är värkar inte något jag direkt längtar efter att ha igen.. Iaf, bebisen har hoppat upp till övre viktkurvan enl sista mätningen, och verkar alltså bli rätt stor. Tillsammans med övriga riskfaktorer (ÄD, åldern, diabetes..) så var vi överens om snitt.


    Det kommer att gå bra! Jag hade väldigt ont i magen första dygnet, sen är det väldigt jobbigt att resa sig från sängen i typ en vecka. Tänk på att be om smärtstillande om du har ont, jag fick världens klåda av ryggmärgsbedövningen, som riktigt kliande myggbett, det fick jag allergimedicin för.

    Kul att se hur stor din bebis blir, min var ju 12 dagar före i datum, det blir väl din också? Vår vägde ju 2920g bara när han kom.

    Ett stort lycka till nu.
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019