• Lilly2013

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Igår kunde jag inte hålla mig längre... tog först ett vanligt gravtest och det var fortfarande positivt men tänkte att dom reagerar på väldigt lågt hcg. Så skickade mannen till apoteket och köpa ett nytt clearblue som tur var så var det på 3+ nu. Och det stämmer ju iallafall veckomässigt. Var på 1-2 veckor när jag testade för 2 veckor sen.

  • Lilly2013

    Ja det lugnade ju för stunden.. men fy va jobbigt det är denna gången nu måste jag vänta tills nästa måndag. Tänker att det är helt meningslöst att ta alla dessa mediciner när jag ändå vet att det kommer va ett dåligt besked. Vet att många inte har symtom men jag har ju alltid haft det innan. Men men det var under andra omständigheter. Bara att andas å hålla sig sysselsatt så att tankarna skingras.


    Maran73 skrev 2019-09-21 09:46:58 följande:

    Ja, det där 3+ är skönt att se!


  • Lilly2013

    Ja jag kan ju testa p testa men vet ju innan vid mina missfall så har ju hcg varit kvar länge. Alla mina missfall har varit MA så de har upptänkts vid UL så det kommer va på darriga ben jag åker dit nästa måndag


    Frazze skrev 2019-09-21 12:42:01 följande:

    Hahaha! Precis som jag. Jag har aldrig testat så många ggr som denna


  • Lilly2013

    Fast jag brukar va livrädd för att testa, vill inte bli besviken så det satt långt inne å ta ett extra test. Men jag vill ju egentligen inte gå på ul heller för vill leva i min bubbla haha..men det var skönt efteråt och fått se ett 3+

    Tänk va dessa test tillverkare tjänar pengar på vår oro.

    När har du testdag??

    Denna gången skulle jag bara ruva en vecka så jag tyckte tiden gick jätte fort


    AnnaLa skrev 2019-09-21 21:31:38 följande:

    Va skönt att ändå få se 3+!! Även om oron alltid finns där så är det ju små steg på vägen...

    Jag har också full förståelse för testandet... vänner till mig säger att man bör ju vänta så slipper man iallafall de extremt svaga plussen som inte håller i sig några dagar senare..

    men jag vill ju veta, och jag vill se stegringar... vet inte hur många test som gick åt när jag var gravid med dottern.. men testade dagligen länge...

    Nu är test beställda på nätet iallafall så inte så troligt att jag väntar tills testdag:)


  • Lilly2013

    En vecka kvar till ul idag. Brösten börjar kännas lite annars mår jag fortfarande som vanligt. Hade gärna sluppit kortisonet nu.. rund i huvudet som en fotboll fast att jag gått ner 2 kilo sen vi började denna omgång.

    Hur länge har ni ätit kortison??? Önskar verkligen att jag kunde göra nått åt denna biverkning.. känner knappt igen mig själv.... äter 16mg denna gången.. har inte ätit så högt så länge innan

  • Lilly2013

    Åhhhh... hoppas hoppas


    AnnaLa skrev 2019-09-24 19:42:17 följande:

    Nu börjar testandet... idag kom de på posten, sådana där som mäter hcg extra tidigt.. testade så klart direkt och ser faktiskt en svag linje..:)

    Testat lika svagt samma dag både då jag var gravid men också då det varit en kemisk graviditet och när jag fått utomkveds..

    Så vågar inte tro fullt ut på det än.. men ett litet steg på vägen.. var ju helblankt på förra försöket så

    Det här är lite hoppfullt iallfall..:)


  • Lilly2013

    Jag känner ju heller ingenting i jämförelse med när jag har blivit spontant gravid. Känns jätte konstigt men samtidigt skönt. Hade man bara kunnat slappna av och släppa tankarna på att det kan ha gått åt helsike denna gången oxå så hade det varit super skönt..


    CrookedTail skrev 2019-09-25 06:25:45 följande:

    Jag får se hur länge jag kan hålla mig :D Känner absolut ingenting, vilket gör mig lite orolig. När jag var gravid innan missfallet hade jag jätteont i brösten, men det kanske är skillnad på spontangraviditet och IVF/ÄD?

    Jag köpte via Blodkollen, det var billigast just då. Blir ändå samma lab som via Werlabs, så jag antar att väntetiden hade blivit densamma.


  • Lilly2013

    Ja exakt så kände jag med och hade jag fått bestämma så hade vi väntat på blodprovet men mannen övertalade mig och sen var jag ju jätte glad att han gjort det när det var positivt Igår var jag övertygad om att jag verkligen är gravid och att allt är som det ska men sen vaknade jag i morse utan att ha varit kissnödig på natten och pigg som en lärka. Lite öm i brösten fortfarande men annars inget i


    CrookedTail skrev 2019-09-25 20:16:48 följande:

    Det gör mig lite lugnare, men som du säger; svårt att slappna av helt och hållet ;P

    Jag kommer nog inte att tjuvtesta, jag vet inte ens om jag vågar testa på själva testdagen! Är livrädd att det ska vara negativt.


  • Lilly2013

    Vi går och på Ava Riga och hade ett perfekt embryo vid första insättningen allt var som det skulle men ändå minus. På andra insättningen så var det exakt samma förutom att min slemhinna var 2 mm tjockare och då blev det plus. Det e så jäkla snopet och ledsamt de där minuset men ni ska se att nästa gång e det er tur.


    CrookedTail skrev 2019-09-27 11:11:38 följande:

    Går på AVA Riga. Slemhinnan såg bra ut (8,5 en vecka innan). Jag var oxå säker på att jag skulle plussa, med så fina ägg :(


  • Lilly2013

    Vi satte in 1 varje gång. Denna gången höjde de kortisoner till 20.. jag hade tabletter på 16 som vi köpte när vi höll på i Polen så de tyckte har räckte med 16 per dag . Har oxå högre östrogen dos denna gång för att han tyckte att 8 mm på slemhinnan var ok men bara ok. Så jag boostade med extra hög dos e-vitamin Innan insättning och den blev 10,3 så det var han väldigt nöjd med. Förra gången tog jag akupunktur både innan och efter transfer jag hoppade det denna gången då det verkligen inte kändes seriöst, jag har gått på mycket kinesisk akupunktur innan då vi försökte bli gravida med egna ägg och det var helt fantastiskt men detta kändes lite blaha. Vi har odlar till blastocyst och nu är det 6 kvar i frysen.


    CrookedTail skrev 2019-09-27 17:34:55 följande:

    Det är verkligen ett lotteri. Jag trodde ju oxå att det skulle gå, med tanke på att embryot såg så bra ut. Hur många embryon satte ni in andra gången?


Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019