Inlägg från: Anonym (Höger) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Höger)

    Vänsterfolk! Varför tror ni att vi högermänniskor tycker som vi gör?

    Anonym (Anonymm) skrev 2018-10-24 21:00:01 följande:

    Man brukar säga så. Det är inte färgerna man menar utan det är som "antingen eller".


    Jo men på vilket sätt är mina resonemang svartvita? Det är det jag frågar, inte vad svartvitt betyder.
  • Anonym (Höger)
    Tom Araya skrev 2018-10-24 21:19:41 följande:

    Tillväxt är inte allt. Sysselsättning och oberoende är även det viktiga faktorer för ett stabilt och framgångsrikt samhälle.

    Frihandel som i frihandelsavtal används för att styra handeln, inte att släppa den fri.


    Precis! Nu satte du faktiskt huvudet på spiken. Och det är därför min vision är global frihandel och näringsfrihet, så frihandelsavtal inte behövs.

    Frågan om sysselsättning är dock svårare men eftersom att jag ändå tror att du är ganska intellektuell så vill jag ställa en fråga angående just sysselsättningen. Hur tror du vi kommer att lösa sysselsättningen under digitaliseringen - som kan bidra till att många blir arbetslösa till följd av företeelser som AI och ytterligare automatisering av samhället?
  • Anonym (Höger)
    Anonym (Anonymm) skrev 2018-10-24 21:24:01 följande:

    Aha ja jag tänkte väl det. Ingen aning vad personen menar.


    Nej det var det jag efterfrågade. Jag kanske skrev lite luddigt. Gör det ibland tyvärr :(
  • Anonym (Höger)
    nattuw skrev 2018-10-24 22:07:04 följande:

    Ett steg i taget. Börja med strukturen. När strukturen finns på plats är det tid att börja med innehållet.


    Nu går det ju inte att redigera på detta forum så strukturen kommer bli kvar oavsett. Vad krävs då för att ni ska diskutera innehållet?
  • Anonym (Höger)
    Anonym (...) skrev 2018-10-25 17:53:59 följande:

    Googla på rättshaverist så förstår ni beteendet.


    Menar du att högermänniskor (liberaler och konservativa) generellt har ett rättshaveristisk beteende?
  • Anonym (Höger)
    klyban skrev 2018-10-26 11:22:13 följande:

    Du snöflingan det är så att om man har den idén att ge så mycket länkar som aldrig går och gå igenom på överskådlig tid.

    Och sen svarar med jag ska inte ge källa, ja, svart och vitt.

    Ge lämplig källa, inte så många du kan hitta.

    Snöflinga vidare nu.


    Ja men du kan ju fortfarande ta en av länkarna och svara på den. Men du är uppenbarligen inte intresserad av fakta så det kommer inte bli någon diskussion misstänker jag.

    Btw, "snowflakes" brukar väl vara ett invektiv den amerikanska alternativhögern använder mot SJW:s (vänsterfolk)?
  • Anonym (Höger)
    PH76 skrev 2018-10-26 15:21:39 följande:

    Det går inte att jämför med politiken i USA, Demokraterna är troligen mer höger än Moderaterna.


    Jo det har du rätt i. Nu är jag inte jättemycket insatt i alternativhögern i USA men begreppet "snowflakes" har jag för mig används av dem mot vänsterfolk i USA (vilket är allt från demokrater till socialister till AFA).
  • Anonym (Höger)
    Anonym (Kille) skrev 2018-10-26 15:32:39 följande:

    Chad Prather ger definitionen med American Pie, den är magisk lyssna och lär.




    Okej. Där sjunger han klart och tydligt om "left wingers" så det känns som att det är ett invektiv mot just vänstern i USA och Kanada.
  • Anonym (Höger)
    Anonym (Kille) skrev 2018-10-26 16:23:26 följande:

    Korrekt.

    Alt-right är på kollisionskurs med både vänstern och de de betraktar som interna fiender inom högern, "shitlibs" och "cuckservatives" används för de här olika grupperna.

    Tea-party rörelsen startade en revolution inom de konservativa eventuellt som reaktion på Obama som de hatade. Alt-right tog fäste inom den rörelsen, understödda av Fox, Talk-radio, och en hel generation unga män på internet, från MGTOW till dess motsats PUA, och allt mitt emellan.

    Trump blev ett svar på de ropen. När vänstern hade vunnit det kulturella kriget genom identitetspolitik så låg den traditionella högern i ruiner, det räckte att skicka fram vilken skitkandidat de ville från vänstern så vann de på WO. 

    En ung kvinna i debatt med en äldre man hade vunnit bara genom att vara där, om hon var otrevlig och skrek så vann hon ännu mer tydligt eftersom hon nu var progressiv, det blev uppenbart att högern aldrig kunde vinna det kriget.

    Trump ogillades av traditionella högern och gör det fortfarande, men det togs ett beslut en bit in i valrörelsen att stödja honom, inte ett enhälligt men de som var emot som Ryan gick ett grymt öde till mötes och det finns fler som kommer att få känna på samma sak, Trump glömmer inte verkar det som.

    Orsaken var att ingen av de andra kandidaterna kunde vinna mot den nya identitetsvänstern, de såg ut som kloner av varandra på scen i samma kostymer och med samma logikbaserade argument. Om de hamnat framför vänstern skulle de lydigt spelat med och förlorat.

    Trump utmålade alla till fiender som var fiender, istället för att ställa upp på medias ram så sket han i media, kallade dem avskum, när feministerna och kvinnor försökte sig på sina klassiska knep att få honom att skämmas för att vara man så kallade han dem slampor, eller insinuerade att det nog hade med PMS att göra.

    Det fungerade, han fick män och många kvinnor på sin sida, eftersom han aldrig någonsin vek ned sig för något eller någon, och visade därmed något otroligt farligt för identitesvänstern, deras främsta vapen är skam, men för att skam ska vara ett effektivt vapen så måste den accepteras av den som ska skämmas, när det inte fungerade så prövade man med mer skam, och det blev tydligt att det var allt de hade.

    Skam är ett farligt vapen när de fungerar för det får motståndaren av tvivla på sig själv och pascifiserar, men det är ännu farligare för den som har det som enda vapen, för när det inte fungerar så har man bara retat upp någon otroligt mycket som eventuellt är mycket mycket farligare fat på reellt sätt.


    Det här är egentligen en annan diskussion men jag tycker att det ändå är märkligt hur populismen fått ett sånt enormt genomslag i hela världen på mycket kort tid. För det är inte bara Europa och USA som drabbats. Även Indien med deras premiärminister Modi, Filippinerna med deras högerpopulistiska president och nu också Brasilien med Bolsonaro som kan vinna valet på söndag har alla fått högerpopulistiska regeringschefer eller så ska de eventuellt snart få sådana. Det är märkligt att folk blivit mer protektionistiska när världen blivit mer global i synnerhet de senaste 20 åren efter Internet.
  • Anonym (Höger)
    klyban skrev 2018-10-26 17:56:37 följande:

    Nej, det inlägget bryr jag mig inte om, då du inte hade nått intresse för en diskussion.

    Nja, snöflinga är väl den som anmälde.


    Om det inte är hot om våld så anmäler jag aldrig inlägg, och senast det hände hette det "SD 2010" så det var rätt länge sen. Är det dock personliga påhopp så låter jag det vara för det är isf den personen som har problem med sin debatteknik och det löser ju anmälningar hit och dit inte.

    Nu har jag en fråga. Jag har ju trots allt fortsatt att diskutera detta rätt mycket sen min länksamling. Om det vore så som du säger så är det väl ändå lite märkligt att jag fortsatt diskutera?
Svar på tråden Vänsterfolk! Varför tror ni att vi högermänniskor tycker som vi gör?