Inlägg från: Litenmåne |Visa alla inlägg
  • Litenmåne

    BF juli 2019 - stannar på FL

    Hej!

    Läst här en hel del under tiden man försökt bli gravid, tänkte det var dax att skapa en inloggning nu när jag väl lyckats!

    Jag är 23 år, första barnet för både mig och min sambo, är beräknad den 15 juli! Så spännande! Även fast jag är så otroligt rädd. Jag är super rädd att min endometrios på något sätt ska ha förstört så ett barn inte kan utvecklas. Var för 2 veckor sen hos min barnmorska för första gången för ett första samtal, frågade henne om det fanns möjlighet att göra ett tidigt ultraljud för jag var orolig att något inte fanns där. Men hon sa hånfullt att det gör dom iprincip bara för att säkerställa att det skett ett missfall..

    Så jag sökte efter möjligheter att göra ett privat. Visar sig endast finnas över 150 mil bort. Kostar 1000 kr att göra och så måste både jag och min sambo ta ledigt från våra jobb en hel dag. Så det känns som man helt enkelt får vänta tills nån vecka efter jul för att få se att allt faktiskt stämmer.

    Jag hade gärna velat veta att allt såg okej ut, att bebisens hjärta slår innan jag berättar för familj & vänner. För just nu är det enbart jag och min sambo som vet om det och jag tänkte jag ska försöka hålla mig till julafton att överraska!

  • Litenmåne

    Är det några andra här som tänkt berätta för era nära på julafton eller orkar ni inte hålla er så länge? :)

  • Litenmåne
    Selmans skrev 2018-11-24 09:28:48 följande:

    Jag ska göra det! Är så lägligt för vi firar med min och med makens familj ihop så alla vi vill berätta för först är samlade. Julen 2017 klingade vi i glasen och berättade för dem att vi skulle gifta oss, så i år gör vi en repris på det fast med annat budskap. Längtar så mycket!!

    På julafton har jag precis gått in i vecka 11. Du då?


    Åh va roligt!! Jag längtar också så till julen och få berätta! Könns som ett perfekt tillfälle då alla är tillsammans. Kommer sista dagen i vecka 11!
    Lindsey77 skrev 2018-11-24 15:19:29 följande:

    Skulle jag aldrig göra eftersom jag har ett syskon som är ofrivilligt barnlös, och som precis har misslyckats med tredje IVF:en. Känns ju lite svårt när man själv väntar femte barnet. Känns inte alls kul att berätta faktiskt...

    Jag tror att jag ska berätta när jag är runt vecka 15 om jag kan hålla mig. Känns som om det är mycket som kan gå snett när man är 40+. Ska göra NIPT 3/1. Ska definitivt fått svar före jag berättar.


    Självklart, man får tänka in sånt också. Jag vet själv hur det är, jag och min sambo har försökt i nästan ett år aktivt och det är ju egentligen väldigt vanligt och bara under den tiden har det varit otroligt svårt att se på när andra i ens närhet har gått ut med att se väntar barn, har verkligen exploderat i min stad senaste året.

    Jag vet att ingen i min familj/släkt just nu försöker få barn och alla väntar och väntar på att jag ska komma med dom nyheterna, därför känns det extra roligt att berätta på julafton.

    Så jobbigt att hålla inne såna här saker ju! :)
  • Litenmåne

    V13 imorgon och natten till söndag vaknade jag av en extremt svidande känsla i hela magen.. Kunde absolut inte ligga på rygg eller mage!! Var tvungen att ligga på sidan och spänna ut magen allt jag hade och inte andas för djupt för att det inte skulle göra ont.

    Sved och var en sorts magont jag aldrig känt tidigare, inte speciellt ont då jag är van endo smärtor, men väldigt annorlunda konstig smärta. Släppte en hel del när jag väl reste på mig för att ta en macka klockan 4 på natten.

    Någon som vet vad detta kan ha varit?? Blev jätte orolig för missfall, men smärtan är liksom i HEEELA magen?

Svar på tråden BF juli 2019 - stannar på FL