• Succisa

    BF juli 2019 - stannar på FL

    Hej, jag och min make väntar vårt första barn med bf 28 Juli är i v 18(17+5). Ska på RUL på fredag, längtar tills dess.

  • Succisa

    Va på RUL idag och allt såg bra ut, fick veta att vi ska ha en flicka. Bf flyttades från 28 Juli till 31 Juli.

  • Succisa

    Varje gång vi varit hos BM så har våran tös hjärtslag legat mellan 153-165...

    Träffade MVC läkaren i fredags, för att prata om snitt (pga min sjukdom och mina mediciner), vi pratade även om att jag vill sterilisera mig, detta pga att min kropp inte kommer klara av fler graviditeter. Så säger hon åt mig att tänk om det värsta skulle hända, tänk om ditt barn dör och du då vill skaffa ett barn till. Jag kände panik och ångest över det. Hur kan man säga något sådant.

  • Succisa

    Känner ångest och panik. Fick igår veta att min svärmor med fyra barn & make ska komma och hälsa på oss (jag & min make bor på Gotland). Hon bokade resan hit utan att fråga oss om det, går bra för våran del. Hon skickade bara bokningsbekräftelsen visa sms till maken.

    Jag är beräknad 31 Juli & dem ska komma den 5 aug & åker härifrån 12. Känner att vi inte kommer få någon egen tid med vår dotter efter att hon är född. Dem vill helst bo hos oss också, så dem slipper hyra nåt ställe eller campa. Ingen av oss vill ha besök då, vi vill ju få tid att lära känna vår dotter, få in dem nya rutinerna innan det kommer något besök. Hon kan inte heller avboka resan för den är en mini (ejombokningsbar) & redan betald.

  • Succisa
    naano skrev 2019-05-31 23:15:52 följande:

    Haha gnäll på du, det gör vi nog allihop från och till. Jag är less som fan på att knappt kunna andas vissa dagar och att behöva lägga mig och vila hela tiden. Och ryggen och symfysfoglossningen ska jag inte ens tala om... heheJag förstår dig! Jag hade inte heller velat ha inneboende så pass tätt inpå! Och som Hoppasnu123 skrev så kanske du inte ens fött då. Hur ska du göra? Vad.säger din partner?


    Maken vart inte alls glad, han vill inte att hon ska komma inte så nära inpå förlossningen. Han misstänker att hon planerat & hoppas att jag går över tiden så hon får komma till BB & ta hand om barnet hela tiden medans dem är här.
  • Succisa

    Känner att nu får gärna putt-nutt komma, min kropp orkar inte. Ska träffa läkaren på mån så får vi hoppas att jag får ett datum för ks eller igångsättning. Läkaren har sagt att jag absolut inte får gå över tiden pga min kropp. Bf 31 Juli

  • Succisa
    frökenBea skrev 2019-06-15 13:28:26 följande:

    Aha! Har du råkat ut för nån grav-komplikation? Eller det är nåt med kroppen sen innan?


    Har sjukdom som gör att min kropp inte orkar. Läkaren är inte ens säker på att jag kommer klara av vaginal förlossning
  • Succisa

    Träffade läkaren idag och har fått kejsarsnitt beviljat. Fick höra att det blir om ungefär 2 v, nu är det bara att vänta på att brevet med tid kommer i brevlådan. Så kan vi börja räkna ner tills vi får träffa våran lilla putt-nutt.

  • Succisa

    Idag 8:23 kom hon våran lilla tjej, genom ks. Mår hur bra som helst, är glad att det äntligen är över med graviditeten.

  • Succisa
    frökenBea skrev 2019-07-25 16:32:01 följande:

    Åh, grattis!! Hade du planerat ks eller tillstötte det oroligheter?

    Skönt ni mår bra iaf :)


    Tack, Vi fick planerat,
Svar på tråden BF juli 2019 - stannar på FL