• naano

    BF juli 2019 - stannar på FL

    Hej!

    Här samlas vi som väntar barn till juli 2019 men som bara vill pratas vid på familjeliv och inte vidare på facebook osv. 


    Alla är välkomna, de som väntar första barnet och de som har flera barn sedan tidigare. Solig

  • Svar på tråden BF juli 2019 - stannar på FL
  • Wishful
    whippitwhippet skrev 2019-03-04 17:38:54 följande:

    Fick du några restriktioner eller så? Till mig sa barnmorskan bara att om jag börjar blöda ska jag åka in och vara noga med att säga att moderkakan sitter lågt.


    Nej de enda hon sa var att de skulle följa upp det med ett nytt ultraljud.
  • SofieElise
    whippitwhippet skrev 2019-03-04 17:38:54 följande:

    Fick du några restriktioner eller så? Till mig sa barnmorskan bara att om jag börjar blöda ska jag åka in och vara noga med att säga att moderkakan sitter lågt.


    Jag har moderkakan i framvägg men inte haft mitt rul än så vet inte hur lågt den sitter. Varför menar hon att det kan börja blöda?
  • Kinan
    Kumminsilver skrev 2019-03-01 17:17:56 följande:

    Det gick jättebra i måndags  Delen hon var ute efter var det första hon såg så det ultraljudet tog inte många minuter. Allt såg helt normalt ut, superskönt!

    Idag har vi handlat babyskydd, bärsele, nässug och lite andra småsaker. Det är mycket roligare att shoppa till bebisen än till mig själv  Nu har jag känt sparkar varje dag senaste veckan också, tycker det är så mysigt.

    Hur mår ni nu?

    Kinan, såg att ditt RUL gick bra också och att ni börjat tänka på namn, grattis! 


    Men så underbart att allt gick bra och visst är det härligt med sparkar! Kul med bebbeshopping också! Vi har också börjat så smått med sleepyhead babynest, babysitter, bärsele och amningspump...amningskudde har jag redan i min bbhugmekudde! Nästa steg blir nog babyskydd och vagn! Så kul att handla till bebis ju!
  • Kinan
    Hoppasnu123 skrev 2019-03-04 12:43:49 följande:

    Idag va de äntligen dags för RUL. Allt såg bra ut.. verkar va en lugn krabat som gärna kurar ihop sig å har de gött..

    skönt å ha det gjort! :)


    Bästa känslan!!! Grattis!
  • Kinan
    frökenBea skrev 2019-03-02 20:44:25 följande:

    Någon som har erfarenhet av att få bebis mitt i sommaren? Tänker att det kommer bli mycket utetid för oss eftersom jag har tre andra barn. Klarar bebisen det, ifall det blir som förra sommaren? Eller finns det något som man kan kyla av inuti vagnen med...?


    Sonen föddes i mitten av juli 2014 och oj så varmt det var. Han använde knappt några kläder alls utan nästan alla bilder på honom är i bara blöja i vagnen eller på ngn filt i skuggan av typ ett träd! Första dagarna var han och jag mest inomhus med korsdrag :) Tycker även det var toppen med luftig solsufflett som vi hade till vår Bugaboo när vi hade honom i vagnen. Paraplyer till vagn har jsg aldrig lyckats med däremot!
  • LoveEver

    Hello tjejer/partners :)

    Hur går det för er ? Hur mår ni ?

    Själv har man gått in i vecka 22 (21+3) mår förtillfället hyffsat bra, men dessa jäkla förvärkar buuuh de är inte alls roliga !! Hoppas ni andra mår bättre :))

    Det där med kläder ...

    Kan ju säga att jag höll på att dö förra året ..(!!) fick minstingen i slutet av Maj och det var ungefär precis då den "fruktansvärda" värmen kom, varken jag eller minstingen eller någon här hemma kunde ha mer än underkläder/blöja när vi var hemma .. när vi var ute så hade oftast lillen sin bambu filt på sig i vagnen o ibland bambubody/kläder.

    Bambu kläder/filt är verkligen till att rekommendera !!!

  • LoveEver

    Kan ju lägga till också att det var sjukt svettigt att amma i den värmen också .. jag och lillen klibbades liksom fast i varandra :-s

    Då var bambu-filten väldigt skön att ha mellan oss

  • whippitwhippet

    Bra tips med bambu! Jag har kollat på en sjal i bambu men filt och även kläder i bambu låter som en bra idé!

    Jag har äntligen börjat känna buffarna utanpå magen, jag bara älskar när man kan sitta och peta och så får man gensvar där inifrån och det buffas tillbaka. Så mysigt!

    Jag mår fortfarande illa, även om jag kräks sällan nu för tiden, bara någon gång i veckan. Här om kvällen kunde jag knappt krama de stora barnen god natt för att jag tyckte att de luktade så äckligt! Haha, känner mig inte som världens bästa mamma!

    Vi (jag!) har börjat så smått med inköpen. Det känns skönt att sprida ut dem lite tycker jag. Jag har köpt ett vägghängt skötbord (vi har så liten toa), en bedside crib och ett babynest än så länge. Vagn och babyskydd står nog näst på tur och sedan är det väl mer smågrejer som ska köpas: kläder, filtar etc.

Svar på tråden BF juli 2019 - stannar på FL