Forum Minskad lust - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Min sambo vill inte ligga

  Ons 31 okt 2018 19:36 Läst 1791 gånger Totalt 8 svar
  Visar endast inlägg av Loisgris - Visa alla inlägg
  Ons 31 okt 2018 19:36

  27 år, tvillingmamma och dökåt varje dag.

  Men min sambo ser inte ens åt mig på det sättet. Dom 3 gångerna vi haft sex i år har jag bett på mina knän att jag vill att han tar mig, jag har tvingat honom.

  I början så hade han ett sjukligt behov av att se på tjejer och kvinnor på internet, videos osv vilket jag blivit jättesårad över då jag redan i början känt att han inte åtrår mig. Han säger att han slutat glo på brudar så. Men Nu så känner jag att jag inte ens tar åt mig av komplimanger eller beröm från honom. Jag njuter inte av att vara med honom längre och mitt enda sexliv är med mig själv.

  Det är så jobbigt att varje dag längta efter sex med honom, för i mina ögon är han så manlig och åtråvärd och jag skulle sälja min själ för att få vara med honom sexuellt, men han vill inte. Han suckar jämt när jag försöker (har slutat försöka nu) och bryr sig inget om det sexuella. Eller ibland kan han komma och pilla på mina bröstvårtor, men vet inte vad jag ska tolka det som då han går iväg sen och visar starkt ointresse för att fortsätta. Alltså jag blir galen på detta livet.

  Jag är inte intresserad av att vara otrogen, jag vill bara få ligga med den man som påstår sig älska mig över allt.

  Jag känner mig bara som hans mamma, som ska tvätta, laga mat, städa och strukturera livet. Jag får ingen bekräftelse eller intimitet alls ???? hjälp, vad ska jag göra?

 • Tor 1 nov 2018 11:02 #6

  I början hade vi samlag kanske 1-2 ggr / veckan. Det var ju inte allt för ofta och det var i princip alltid jag som ville och tog initiativ.

  I vårat liv som är nu så jobbar han, kommer hem och sitter och spelar på sin mobil. Sen ser vi på tv och går och lägger oss.

  Det är jag som sköter barnen, tvillingar 6 år, jag sköter om allt med huset, städ, renovering, tvätt, djur och matlagning. Jag pluggar också 75%. Innan jobbade jag. Mitt dilemma är att jag tvingas slita min kropp itu, jag arbetar och tänker för 4 personer och ibland känner jag att det hade varit så skönt om jag kunde få släppa allt och bara få känna mig älskad och åtråvärd en enda gång.

  Dom gångerna vi haft sex så har det gått till att jag totalt brutit ihop och gråtit och skrikit pga all besvikelsen och känslan av att aldrig duga. Usch, jag känner den panik-känslan just nu.. ????

  Och har vi haft sex efter det så ser jag det som att jag tvingat honom, och jag märker det på honom.

  Det är inte bara sex, det är kärlek överlag misstänker jag. Jag känner mig som askungen..

  Här Om dagen sa han till mig att han ska köpa ett plog-blad till åkgräsklipparen, så jag kan börja skotta också ???????? kan inte han göra det?

  Det är mkt prat och liten verkstad från min sida. Jag borde kanske lämna honom, men han är min bästa vän i livet och jag älskar honom så mkt.. Han får mig bara att känna mig så värdelös ???? men asså vad fan ska jag göra? Jag tror just nu att en gris hade gett mig mer lycka..

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll