Inlägg från: DominantPoly |Visa alla inlägg
  • DominantPoly

    Någon mer än jag som är trött på alla incels som hatar på kvinnor jämt?

    Incels och feminister, jag vet inte vilka som är värst men är samma skrot och korn skulle jag säga. Båda skyller egna misslyckanden på andra könet.

  • DominantPoly
    Anonym (,) skrev 2022-08-25 13:01:53 följande:
    Ojsan, visste inte att det var kvinnors misslyckanden som gjorde att mäns våld mot kvinnor existerar, eller våldtäkter? 

    Visste inte att det var feministers fel att kvinnor inte hade rösträtt förr, eller att våldtäkt inom äktenskapet var tillåtet. 

    För det kan väl aldrig vara ett problem som ligger hos män? Antingen naturligt pga fler män än kvinnor är störda och våldsamma, eller i mansrollen. 
    Det där är ytterligare ett bittert feminist/incel-inlägg. Nej, kvinnor är inte mer utsatta för våld än män. Kvinnor har rösträtt. Våld inom äktenskapet är inte tillåtet. För 200 år sedan så var det kanske annorlunda men så är det inte nu.

    Du är som en incel som gråter över hur synd det är om den på grund av andra könet. Du är inget offer, vad Schyman än tutar i dig.
  • DominantPoly
    Anonym (,) skrev 2022-08-25 18:04:26 följande:
    Men vilka är det som står för våldet och våldtäkterna? Vadå "skylla på ett kön" när det ju är ett kön som står för våldet?

    I en värld utan män hade våld knappt existerat. Kvinnor hade kunnat röra sig fritt. 

    Det du tycker är inte mer en sanning än nån annans sanning. 
    Ja fast det är ju för du väljer att göra en indelning där du själv hamnar på offersidan.

    Man kan göra vilken typ av indelning som helst. "Det är nästan bara folk under 40 som begår våldsbrott, tänk vad säkert det skulle vara om alla de försvann!" 

    Då hamnar du förmodligen på fel sida av indelningen men en sådan indelning är inte feminister eller incels intresserade av. De ser alltid till att i alla indelningar hamna på offersidan för att tycka synd om sig själva.
  • DominantPoly
    Anonym (En hel del våld ändå) skrev 2022-08-25 19:07:40 följande:
    10% (om siffran stämmer) är ändå ganska mycket våld. Enorm skillnad mot idag, men samtidigt att det skulle bli någon slags utopi om bara vi fanns är att ha hybris. För vi är rätt jävliga vi med. Att vi är bättre än män på det sättet gör oss inte bra, bara mindre dåliga.
    Det är ytterligare ett exempel på feminism, att tro alla problem beror på män och att det skulle bli en utopi om män försvann.

    Verkligheten är att går du ut på.gatan och tittar dig omkring så är allt du ser byggt och uppfunnet av män. Skulle man ta bort allt män byggt och uppfunnit det och alla män försvann, så skulle knappt en enda kvinna överleva vintern i Sverige.

    Det är dock ingen fruktbar diskussion att föra.
Svar på tråden Någon mer än jag som är trött på alla incels som hatar på kvinnor jämt?