• Sommar15

    IVF 2018-2019 Stockholmsområdet

    MartinaS85 skrev 2019-01-07 17:35:06 följande:

    Hej på er alla, har haft en paus nu under helgerna.

    Kul att se att min lilla tråd puttrar på och att vi fortsätter att stötta varandra. :)

    Vårt första ET tog sig tyvärr inte och mensen kom på julafton.

    Inte den roligaste julklappen ... allt såg bra ut men det gick trots allt inte.

    Nu hopas vi på att kunna göra en FET efter nästa mens, måste tydligen vänta en mens.

    Borde bli i början av februari.

    Hoppas alla haft en skön jul, god fortsättning!


    Så tråkigt :( jobbigt att man måste vänta en mens emellan. Det borde ju vara samma sak mens som mens tänker jag. FET har ju bättre statistik numera än färskförsök så håller tummarna för det!
  • Sommar15
    MartinaS85 skrev 2019-01-07 18:18:34 följande:

    Har det? Vart har du hört/läst det?


    Det sa min läkare på Livio, och såg det på deras statistik också. Visserligen från 2016 men det var något högre procentandel graviditeter från FET. Ett embryo som tålt att frysas och tinas är ju av extra bra kvalitet :)
  • Sommar15

    Mensen kom tidigt för en gångs skull! Så sprutstart imorgon och vul på onsdag om en vecka. Så skönt att äntligen få göra något!

  • Sommar15
    AHG skrev 2019-01-10 07:02:17 följande:

    Så himla härligt att den kom tidigt! Vi började med sprutorna igår kväll och har VUL på måndag! Känns riktigt bra att vara igång!


    Gick det bra med sprutorna? Ja SÅ skönt att få göra nånting liksom än att bara gå o vänta!
  • Sommar15
    AHG skrev 2019-01-11 22:45:59 följande:

    Hur har sprutstarten gått för dig?


    Tack det har gått bra! Sista dagen idag med lite högre dos idag, och sen dras den ner lite. Två sprutor från o med måndag. Men vad de svider, det trodde jag inte! Fast det går ju över snabbt... känns oavsett så himla skönt att äntligen göra ngt annorlunda.

    De hittade också en defekt gen hos mig under alla missfallsprover så jag kommer få behandling mot blodproppar under en ev graviditet så det känns också bra!
  • Sommar15
    AHG skrev 2019-01-13 20:24:56 följande:

    Jag håller med, känns skönt att vara igång och faktiskt göra någonting.

    Jag börjar med två sprutor fr om ikväll, och hoppas på att den andra inte gör så ont som många andra verkar tycka!

    Men så himla bra att dom upptäckt det och kan behandla det! Tror dom att den bland annat kan ha varit orsaken till missfallen?


    Nej det är så mkt trial and error med missfall så ingen vill säga nånting om det kan ha varit orsaken, men det känns iaf bra att kunna göra något annorlunda till nästa gång!

    Du för uppdatera sen hur den var, jag börjar med spruta nr 2 fyremadel imorgon :/ När har du första vul? Eller har du varit? Mitt är på onsdag...
  • Sommar15
    AHG skrev 2019-01-14 17:24:25 följande:

    Liten uppdatering om Fyremadel - kändes betydligt mer än den första, men jag högg in den fortare då den var segare att få genom huden. Sen kändes den mer efteråt också. Men hade helt klart kunnat vara mkt värre. Så du har inget att oroa dig för ikväll :)

    VUL i morse visade på 5 stycken äggblåsor! Är så glad över att det inte var tomt! :)


    Wow vad skönt! En vän till mig som gjorde ivf pga manlig faktor, alltså inget ?fel? på henne alls fick ut 7 st som blev 5 blastocyster. Så 5 måste ju vara ett bra antal!

    Ok ska hugga med fyremadel ikv... nä nu är man ju lite mer van så det ska nog gå bra!
  • Sommar15
    AHG skrev 2019-01-14 20:45:41 följande:

    Med tanke på min låga äggreserv så var jag lite förberedd på att dom lika gärna hade velat avbryta idag, så 5 känns absolut bra! :) bara dom fortsätter utvecklas nu. Nytt VUL på onsdag!

    Du har ditt då också va?

    Hugg på! :) Börjar bli en liten fin samling av blåmärken på magen nu!


    Ja jag har första vul onsdag lunch! Det gick bra med fyremadel, man måste hugga på rätt bra med menopur också så det var ingen större skillnad, mer än att själva vätskan gjorde lite ondare. Sa de nåt om när ditt äggplock blir?
  • Sommar15
    Jooosen skrev 2019-01-16 10:49:05 följande:

    De ringde från Sophiahemmet nu. Ska ju få mens imorn o skulle därmed kunna börja med ivf2 då. Är kluven om ja ska vänta en månad eller inte vilket ja sa.. känner mig inte helt redo. Samtidigt skulle d vara skönt att bara fortsätta köra. Fan! :/


    Om du tvekar kanske du ska ta en månads paus och ta hand om dig och få återhämta dig/ladda om? Det tär ju att hålla på med behandlingar. <3
Svar på tråden IVF 2018-2019 Stockholmsområdet