• jooo

    IVF vintern 2018/2019

    Hej hopp

    Hoppar gärna in.

    Vi gjorde äggplock igår i Falun. 8 ägg med gonal foch. Idag var 7 st befruktade..Återföring på tisdag ska bli spännande :)

  • jooo
    melissa8601 skrev 2019-02-16 09:53:58 följande:

    Jag sitter fortfarande fast i lite mellanläge /:

    Plussade svagt och blödde ju 4 dagar ganska rikligt, sedan började testen sakta öka efter några dagar av att se likadana ut.

    Nu idag går det nedåt igen ser det ut som.

    Suck. Fick ringa kliniken och meddela plus igår fast jag inte tror en sekund på det. Hört att hcg kan hoppa vid X? Vill bara ha tydlig sänkning nu så vi kan börja om ):


    Men du har ju ökat massa eftersom cb står 2-3 veckor. Om det blir 3+ om några dagae måste ju.ökningen va normal litar inte et dugg på vanliga streck. Mina såg mycket mysko ut första veckorna men cb ökade som de skulle. O jag har min son :)
  • jooo

    Hihiär de någon mer som snart ruvar?

    Jag ska få min blasto imorrn.Tiden till test kommer kännas evighetslång ju!

  • jooo
    Ärdetminturnu skrev 2019-02-18 22:28:53 följande:

    Inte än men det är iaf 3 här som har ÄP i nästa vecka så vi hoppas!! Är det ditt första försök?


    Åh spännnade önskar er lycka till!!!

    Japp det är första? Är det ditt?

    Fick idag blasto med toppbetyg fin slemhinna. Så.jag hoppas att den har bästa förutsättningar nu! 4 odlas vidare inför ev frys
  • jooo
    godisrottan skrev 2019-02-19 16:29:24 följande:

    Jag tänkte bara säga att jag igår plussade för första gången någonsin!! Första ivf försöket med 5 dagars efter fyra misslyckade inseminationer.

    Så märklig, alla gånger jag trott mig vara gravid har jag känt massor med saker, ömma bröst, illamående osv. Denna gång, när jag faktiskt är gravid (!) så känner jag ingenting speciellt. Jag har haft molvärk i magen i princip dagligen sedan insättningen, men senaste två dagarna känner jag inte av det heller.. spännande detta!


    Åh grattis !!!! Fick idag också en 5 dagars tillbaka hoppas så????????
Svar på tråden IVF vintern 2018/2019