• CrookedTail

    IVF vintern 2018/2019

    Sasso122 skrev 2019-01-17 12:59:09 följande:

    Ja, det var nog det som gjorde mig så besviken. Idag känns det bättre när jag har fått smälta det lite. Man bytte ut en spruta (Elonva) pga att den inte tillverkas längre och behöll den andra (Menopur).  Tack! :) Ja, det räcker ju faktiskt med ett ägg så försöker intala mig det. 

    Hur har det gått med Fyremadelen?


    Det har gått bra med Fyramedelen oxå, men det svider ju som du sa, och blir lite irriterat på huden. Idag var vi på UL och jag var jätterädd att inget skulle ha hänt, men 3 ägg kunde de se iaf och 2 mindre. Jag är glad att det fanns några alls! Äggplock blir på onsdag. När ska du göra nästa utplock?
  • CrookedTail
    Hedblomster skrev 2019-01-18 08:31:39 följande:

    Vad har ni andra fått för instruktioner inför äggplock? Jag har bara fått en tid att dyka upp och att jag inte behöver fasta utan får äta en lätt frukost, men har sett andra få instruktioner att de ska fasta samt vara nyduschade med parfymfria produkter osv. Jag hade inte precis tänkt ha parfym haha men vet inte om min duscholja är helt parfymfri och har ju lotion med doft och deo. Hade tänkt duscha kvällen innan eftersom vi ändå har lite mer än två timmars restid på morgonen men det kanske är fel? Ska jag köpa allt parfymfritt innan kanske?


    Ingen mat innan, endast klara vätskor (ingen mjölk), ingen parfym och inga smycken sa de till mig idag.
  • CrookedTail
    HLK skrev 2019-01-18 09:56:12 följande:

    Hej alla!

    Jag dyker in här, går igenom ivf-behandling på Sahlgrenska och vill gärna dela resan med er! Är så skönt att inte känna sig helt ensam. Ruvar på en cystoblast för första gången men fick lite blodstänk idag (beräknad mens idag).

    Ang äggutplock på fastande mage. Förstod det som att det beror på om man behöver lugnande under äggutplocket, i så fall så tar det bättre om man har fastat innan. Lycka till!! Håller tummarna för flera fina ägg och befruntning!


    Här är en till som går på Sahlgrenska! Jag gör mitt första ägguttag på onsdag, så jag är en bit efter dig. Tråkigt med blodstänk. Har du några ägg i frysen att försöka med?
  • CrookedTail
    HLK skrev 2019-01-18 15:28:28 följande:

    Av 11 befruktade så utvecklades tyvärr bara ett till cystoblast så nu är jag supernervös för att detta inte går vägen.

    Är det någon som haft rosa flytningar och någon bloddroppe men att det ändå har gått vägen? Jag har inga känningar av att mensen är på väg så jag hoppas lite fortfarande...


    Oj, bara 1 av 11 asså? Jag har bara 3 ägg att plocka, så mina odds är inte heller så bra ????

    Kan det vara ägget som fäste? Håller tummarna för att det inte är mens!
  • CrookedTail
    HLK skrev 2019-01-19 09:37:53 följande:

    Jag blev tyvärr överstimulerad, några ägg hade dessutom redan släppt vid äggplocket. Min egen teori är att äggen som plockades inte var tillräckligt mogna och därför inte utvecklades till cystoblast! Behöver absolut inte ha ett samband med dina 3, dom kanske är av toppkvalitet?! :) hoppas!

    Eftersom jag blev översimulerad så fick vi vänta en cykel med att sätta tillbaka. Cystoblasten sattes in ÄL+6 dagar. Har inte fått mens idag heller men inte heller ett plus på stickan.. :(


    Ja, det låter ju rimligt. Men hur kan de ha släppt innan, funkade inte de hormonerna som skulle förhindra det? När har du testdag?
  • CrookedTail

    Gjorde mitt första äggplock idag. 3 ägg blev det, precis som de kunde se på förra UL. Jag hoppas så att minst ett blir befruktat. Skulle vi få två befruktade kommer vi att sätta in båda.

  • CrookedTail
    Sasso122 skrev 2019-01-24 19:03:02 följande:

    Har varit bortkopplad härifrån i några dagar nu. Natten mot lördag fick jag det fruktansvärda beskedet att min brors fru och deras ofödda barn hade dött. Känns fortfarande overkligt och kommer ta ett bra tag för det att sjunka in...Var osäker på om jag skulle orka med äggplock och eventuell återföring men bestämde till slut för att fortsätta behandlingen och i måndags plockades 4 ägg varav 2 blev befruktade och återfördes idag. Så mitt i all sorg ruvar jag nu på 2 st 2 dagars embryon vilka läkaren sa såg mycket fina ut :)


    Åh fy vad hemskt!! Jag beklagar verkligen! Förstår att det är svårt att ta beslut i en sådan situation, men det bästa är kanske att fortsätta som vanligt, precis som det låter som att du gör.
  • CrookedTail
    Wictoria90 skrev 2019-01-24 08:12:57 följande:

    Nu är alla sprutorna klara och äggplock blir imorgon på privat klinik i Gbg. Såg på ultraljudet i måndags bara 5 lagom stora blåsor så dosen höjdes för att öka på det hela. Har ju lågt AMH så hade inte räknat med några ägg alls så jag blev glad. Hoppas nu att det funkar för oss :)


    Jag har oxå lågt AMH och var rädd att det inte skulle bli något, men jag fick ut 3 (på maxdos). Håller tummarna att dina ägg är fina och att det kanske blir ännu fler ????
  • CrookedTail
    Wictoria90 skrev 2019-01-25 10:58:00 följande:

    Hemma nu!

    Fick med ut 3 stycken ägg så vi är nöjda! Hoppas då att ett guldägg finns bland dessa tre <3


    Håller tummar och tår för din skull! Tyvärr klarade sig inget av mina 3 ägg, så det blev ingen återföring idag :(
  • CrookedTail

    Vi skulle gjort återföring idag, men inget av äggen klarade sig. Vet inte om de inte blev befruktade eller om de inte utvecklades som de skulle, läkaren ska ringa sen.

    Känner mig helt tom.

Svar på tråden IVF vintern 2018/2019