Inlägg från: Porty |Visa alla inlägg
  • Porty

    Dejt outfit

    Ska träffa en man, som jag bara träffat några gånger tidigare, blir hemma hos mig och jag ska laga ihop en middag också men min outfit ? ser det dumt ut att öppna dörren i högklackat och sedan gå omkring med det hemma? Ska ha en klänning och strumpbyxor till tycker jag bara är fult

  • Svar på tråden Dejt outfit
  • Porty

    Åh jag tycker det ser så mycket bättre ut med högklackat, vad ska man ha på sig nu då....

  • Porty
    Anonym (Anonym) skrev 2018-11-16 09:20:39 följande:

    Var som du är så blir det bäst


    Nu vill jag dock se bra ut och kroppen får också bättre hållning i högklackat, benen ser längre ut osv men vill ju inte att det heller ser heltöntigt ut att klacka runt med dom hemma
  • Porty
    Gaskarl skrev 2018-11-16 09:24:36 följande:

    Inte högklackat inomhus, i lägenhet säkert? Dock är det en klurig fråga. I Sverige uppfostras vi till att gå i strumpor inomhus, hemma hos folk. Blir lite tacky på nyårsfesten när folk går omkring i kostym/klänning i strumplästen, röker gör vi på balongen, då lånar man foppisar eller kanske Birkenstock.. Nåja, ursäkta.. Nä, inte högklackat men varför inte ballerinaskor, det har du säkert till klänning på sommaren.


    Ja är i lägenhet... ser väl ännu tokigare ut att sätta på sig ett par ballerina? Det är ju uteskor, mina högklackade pumps är ju inomhusskor
  • Porty

    Kom på att det vore oerhört pinsamt ifall grannen under mig irriterar sig på mitt klackande och ringer på och ger mig en utskällning medan jag har mitt besök... får nog skippa skorna med då vet jag inte längre vad jag ska ha på mig alls

  • Porty
    Fjäril kär skrev 2018-11-16 09:32:32 följande:

    Högklackat känns väldigt overkill. Det är ju typ bara 5 sekunder vid välkomnandet som de faktiskt syns. Sen sitter ni och äter och sen hamnar ni i soffan resten av kvällen. Vad är nödvändigheten med skorna känner jag då?


    Jag vill ju vara fin
  • Porty
    Fjäril kär skrev 2018-11-16 09:56:54 följande:

    Ja men satsa på att vara fin där det syns/märks. Dina fötter är ju det som visas minst under kvällen. Och lär inte vara i fokus för honom alls.


    Det är ju stoooor skillnad på hela outfiten med ett par högklackade skor till. Som sagt man får bättre hållning och benen ser längre ut, höfterna framhävs osv, det ser bra ut med klänning till!

    Med strumpbyxor till ser det fult ut
  • Porty
    Fjäril kär skrev 2018-11-16 10:00:33 följande:

    Hur hade du gjort om du skulle vara hemma hos honom?


    Då hade jag ju gått dit med ytterkläder, några fina stövlar på
  • Porty
    Fjäril kär skrev 2018-11-16 10:37:29 följande:

    Ja men jag menar inomhus. Hur hade du sett ut då? Hade du klampat in med högklackat?


    Hade han sagt att det var ok att ha med sig ett par högklackade så hade jag satt på mig dom i hallen, men vi har inte den kontakten än... sen beror det ju på vad det är för slags bjudning. Jag tycker att till fina eller viktiga bjudningar så vill man vara uppklädd och jag vill då gärna ha ett par högklackade skor, inte komma i strumpor, det gör ju att jag inte vill ha klänning eftersom det ser sämre ut, jag är dessutom väldigt kort och hela jag blir så mycket finare med pumpsen på, superfint när jag bestämde klänning igår
  • Porty
    Anonym (Jasmin) skrev 2018-11-16 10:56:02 följande:

    Du kommer vara fin ändå. Kommer du verkligen känna dig bekväm och avslappnad med klackar? Risken att fastna med klacken i mattkanten, halka på parkettgolvet eller vingla till med vinglas i handen. Hela tiden höra "klopp klopp" när du går över golvet och veta att grannen kanske inte riktigt uppskattar det. Kanske inte killen gillar det heller och ber dig ta av dom?


    Ber han mig ta av dom kommer jag såklart göra det, vet bara att jag skulle få bättre självförtroende med dom på eftersom jag skulle känna mig finare
  • Porty
    Fjäril kär skrev 2018-11-16 10:59:15 följande:

    Om ni inte har den kontakten än är han förmodligen inte så klädd heller när han kommer till dig. Han kanske är ledigt klädd i jeans och bättre tröja och då kommer du kanske känna dig väldigt överklädd.


    Han är inte den typen utan har tex en fin skjorta även till vardags
  • Porty
    Anonym (Anonym) skrev 2018-11-16 14:05:46 följande:

    Va naturlig . Som du är helt enkelt.


    Ja men nu vill jag vara uppklädd och fin och ha en mysig middag med en stilig man, inte sitta i sockar
  • Porty
    Anonym (Disco-Danne) skrev 2018-11-17 17:00:38 följande:

    Inget högklackat, enligt mig. Hela och rena kläder, ledigt. Ungefär så.

    Har ni haft sex eller kommer ni ha det?


    Spelar det nån roll?
  • Porty
    Alessia skrev 2018-11-20 20:42:42 följande:

    Jag är nog inte ensam om att tycka att ett par välskurna, välsittande jeans - eller för den delen - ett par välpressade långbyxor i svart eller marin eller vitt beroende på årstid tillsammans med en snygg mjuk tröja i vackert material och klädsam färg (  eller sidenblus ) är avsevärt mer tilltalande än klänning och höga klackar.


    Inte ensam men jag tror gruppen är klart större med män som tycker vi tjejer som har en elegant klänning eller kjol som framhäver vår kropp på ett sensuellt sätt och högklackat som framhäver våra höfter och ben, de tycker vi är väldigt fina än de manhaftiga som ska ha byxa och tofflor/sockor och mjuk tröja :)
  • Porty
    Anonym (Sara) skrev 2018-11-20 22:20:58 följande:

    Visst kan du väl ha klackar på dig om du vill och känner dig bekväm i det. Ett tips om du bor i lägenhet: sätt fast sådana där vita ?möbelkuddar? (vet ej vad de kallas) under klackarna, klipp till i lagom storlek så låter det inte så mycket när du går.


    Gud så smart, tack för tipset :)
  • Porty
    Anonym (Polly) skrev 2018-11-22 10:31:57 följande:

    Exakt! Det ser bara löjligt ut att hemmavid vara uppklädd och fullsminkad och snubbla omkring på klackskor. Det vore en annan sak om dejten ägde rum på restaurang eller bar med klass. Snygga vardagskläder och modest make-up är vad jag skulle förorda.


    Okej vi ser olika på det
Svar på tråden Dejt outfit