Inlägg från: Anonym (Vera) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vera)

    Min 15 årige pojke är ihop med en 12 årig flicka.

    Antar att hon går i sjuan och han i nian?

    Det är väl rimligt och ganska vanligt att träffas så...

    Och egentligen inte jättestor ålderskillnad iom att killar ofta kommer in i puberteten senare än tjejer. Vid tolv har ju de flesta tjejer redan fått mens...

    Men jag tycker inte könsmognad är särskilt viktigt här för de är båda barn och hon är dessutom bara 12 så det viktiga är nog att han förstår att det är olagligt om de har sex.

    De bör ju definitivt inte få sova över hos varandra. Det borde ju hennes föräldrar om inte annat vara väldigt måna om.

    Utifrån hur jag själv och vänner var i åldrarna 12-16 och hur våra såkallade förhållanden såg ut så är det ju mycket möjligt att de mest hänger som kompisar. Vi kollade mest på film och höll varandra i handen och kysstes. Det var ingen sexuell aktivitet Bland mina vänner och pojkvänner före gymnasiet.

  • Anonym (Vera)
    Mattrix skrev 2018-11-21 11:10:16 följande:

    Hon går i 6an och Han i 9an. Dom träffades på en dejting app och jag har förbjudit honom att vara ihop med henne en gång förut. Förklarat lagar regler katastrofala följder om dom skulle ha sex. Skulle själv gå i taket om min dotter hade en 3 år äldre pojkvännen. Och reagerar inte mycket bättre på denna situation.

    Vi förbjuder dem att träffas på nytt och sen kan man ju bara hoppas att flickan inte tar det för hårt, vet att min son gör det. Och hoppas att dom inte träffas i smyg.


    Jag blir illa berörd av att barn hållet på med dejting appar. Kan ju vara riktigt farligt.

    Det är väl problemet med förbud att man sen inte får veta vad de gör. Hoppas han förstår allvaret i situationen.
Svar på tråden Min 15 årige pojke är ihop med en 12 årig flicka.