• Äldre 21 Nov 08:53
    9781 visningar
    81 svar
    81
    9781

    Min 15 årige pojke är ihop med en 12 årig flicka.

    Varför i hela friden känner du att du INYE kan förbjuda din tonåring att utnyttja ett barn? Hur tänker du där?

  • Äldre 21 Nov 10:43
    #21
    -1

    Det är rent chockerande att flera i tråden tycket att detta är ok. Nån slags snedvriden bild av att man vill framstå som liberal och öppensinnad eller vad handlar det om?En könsmogen 15 åring kan givetvis INTE ta ansvar för att nån slags ?kärleksrelation? med en 12 åring håller sig platonisk. De som okejar detta måste antingen vara så naiva att de själva skulle behöva förvaltare eller bara oerhört ansvarslösa vuxna utan basal kunskap om vare sig det ena eller andra. En könsmogen pojke i tonåren har en vuxen mans kropp och drifter, men ett barns hjärna och känslomässiga mognad. Inte en toppenkombination i relation till en 12 åring som fortfarande är barn på alla sätt även om hon råkat få bröst. Hur kan vuxna människor inte fatta detta? Så ansvarslöst. Mitt förakt för er som inte tycker detta är nåt man behöver göra nåt åt är oändligt.

  • Äldre 22 Nov 17:29
    #60
    Bananböjaren skrev 2018-11-22 12:54:23 följande:

    En tolvåring är ett barn, det är en femtonåring också. Det är väldigt olämpligt att låta dom sova själva men att en femtonåring blir kär i en tolvåring är verkligen inget nytt eller nått som betyder jordens undergång.

    Det är ändå intressant hur FLmaffian ser femtonåringen som vuxen, antagligen beror det på att dom själva fortfarande ligger intellektuellt på en femtonårings nivå men tror dom är vuxna.


    Jag har inte sett någon som betraktar honom som vuxen. Tvärtom poängteras att han fortfarande är ett barn och därför ej kan förväntas ta massa ansvar och ha ett utvecklat konsekvenstänk. Det faktum att han mentalt är ett barn, men samtidigt är könsmogen med en mans drifter är ingen bra kombination. Och det är enorm skillnad på ett tolvårigt barn och ety femtonårigt barn. Där tolvåringen befinner sig i ett stort underläge emotionellt och psykologisk och socialt på alla sätt.
  • Äldre 23 Nov 21:41
    #76
    +1
    Anonym (Sven-Erik) skrev 2018-11-23 19:45:10 följande:

    Man kan även bli mörkrädd över den totala verklighetsfrånvaron som vissa tycks besitta. Varför skulle du vilja kväva din egen sons känslor om han råkade förälska sig i en 12 årig flicka? Får han bara bli kär och ha sex först den dag han fyller 18?

    Vem är du att bestämma vem som är för ung eller inte för att vara ihop med någon?

    Skrämmande tankegångar. Sådant föräldrabeteende gör att ungdomarna skyr sina föräldrar.


    Du är en snuskgubbe som går igång på tanken på två barn som har sex och antagligen skulle du vilja vara med på ett hörn också. Det är inte första gången då är inne och promotar barnsex. Usch .
  • Äldre 23 Nov 23:31
    #80
    Anonym (Sven-Erik) skrev 2018-11-23 22:07:29 följande:

    jag förespråkar att 12 åringar har rätt att förälska sig i vem de vill och ha sex med vem de vill. 


    Inklusive rätt att ha sex med vuxna då har jag förstått av tidigare trådar att du tycker.... du är bara vidrig. ..
Svar på tråden Min 15 årige pojke är ihop med en 12 årig flicka.