Inlägg från: Anonym (?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (?)

    Min 15 årige pojke är ihop med en 12 årig flicka.

    viseversa skrev 2018-11-21 07:53:07 följande:

    Alltså din 15 åring vill ha sex med ett BARN och du tycker inte det är något att stoppa? Hade du resonerat samma om du var flickans mamma??


    Var någonstans läser du att pojken skulle sova över i syfte att ha sex med flickan? Jag är 2 år äldre än min partner, vi har varit tillsammans sen hen var 13 och jag 15, våra föräldrar lät oss sova över hos varandra och "sex" hade vi första gången när vi var 15 resp 17 år gamla, innan dess kände vi oss inte mogna för det. Vi var inte redo då heller visade det sig utan det dröjde sen ytterligare nästan ett år innan vi gick så långt igen.

    OM deras (eller hans) tanke var att ha sex så måste det såklart tas tag i och pratas om men förutsätt inte att det är så det ligger till.

    Till TS, ni behöver nog samlas alla och prata ganska öppet om det här, ungarna kommer tycka det är superpinsamt men hellre det än att de försöker smyga och lista ut grejer på egen hand.
  • Anonym (?)
    viseversa skrev 2018-11-21 11:40:32 följande:

    Är du så naiv? Har du varit en kåt 15åring själv eller föddes du som nunna/munk? Självklart vill en 15årig pojke ligga med en tjej om han får chansen. Jag hade dock sett till att chansen inte kom. Både som mamma till pojken och mamma till flickan.


    Av exakt den här anledningen skrev jag inte ut våra respektive kön i mitt inlägg, ja, jag har absolut varit den där 15-åringen men att känna sexuell lust och att leva ut den till varje pris är två skilda saker. Än idag så är det min fru som är den av oss som är mer sexuellt framåt, men munk vore synd att kalla mig. Vi har ett aktivt sexliv, och har haft ända sen det startade.

    Ingen säger att det är ok att de har sex, det är det inte nämligen, vare sig moraliskt eller lagligt sett. Men att förhindra en relation, om det är en ömsesidig och respektfull sådan, är inte rätt väg att gå.
Svar på tråden Min 15 årige pojke är ihop med en 12 årig flicka.