Forum Allmänna: Blandat - Medlemstrådar
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Nykter/onykter

  Sön 25 nov 2018 17:29 Läst 0 gånger Totalt 3 svar
  Sön 25 nov 2018 17:29

  Jag har varit med en kille nu sedan i Mars, vi har väldigt skev relation. Men jag tror vi är väldigt svaga för vara dra.. Vi ses så fort vi befinner oss i samma stad och ligger, är ute tillsammans med mina och hans vänner. Vi ses sällan nyktra.. Vi har kontakt i ca 2dagar efter vi träffats var gång. Sen dör det. Och så håller det på hela tiden. I somras erkände vi för varandra att vi tyckte om varandra.

  Inatt fick jag ett samtal från honom, och då har vi inte setts på 2månader. Men då sa han bla sa att han tycker om mig, att han vill börja dejta mig, och undra varför jag aldrig hälsat på honom i hans stad, och sedan sa han även att han älskar mig. Vi pratade i telefon idag, då berättade han att han fått världens snedylla igår.. men hur ska jag tolka detta? Är det bara alkoholen som talar eller kan det finnas någon baktanke? Har så svårt att läsa av situationer..

 • Mån 3 dec 2018 21:00 #1

  Jag skulle gissa på fylledravel och inte lägga nån vikt i det alls.

  Men träffa honom nykter om du vill att det ska bli nåt.

 • Mån 3 dec 2018 21:09 #2

  Det som sägs på fyllan är oftast det som är sant, eftersom personen inte är i skick att snygga till eller anpassa orden.

 • Mån 3 dec 2018 21:09 #3

  Det som sägs på fyllan är oftast det som är sant, eftersom personen inte är i skick att snygga till eller anpassa orden.

Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll