Inlägg från: Anonym (Jorma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jorma)

    Bikt & Jäkelskap

    ollie98 skrev 2018-11-30 01:07:26 följande:

    Har en granne som röker hela tiden på sin balkong, trots att det inte är tillåtet och vi kan inte ha vår balkongdörr öppen och vädra. är vi säger till så förstår hon inte svenska trots att hon bott här i 5 år. Så nu har jag börjat pissa ner på hennes balkong på natten. Jag gillar tanken på att hon står i mitt urin med sin jävla cancerpinne.


    Prata med hyresvärden istället för att smygpissa
  • Anonym (Jorma)
    Anonym (A+) skrev 2018-11-30 01:16:02 följande:

    Varje gång jag är på en pizzeria som drivs av muslimer så beställer jag en pizza med skinka. Kan inte hjälpa det. Bara blir så. De överlever varje gång också trots det "orena" köttet.


    Hur vet du att personalen är muslimer? Bara för att man kommer från Mellanöstern behöver man inte vara praktiserande muslim eller undvika skinka. Pucko
  • Anonym (Jorma)
    kaffe blatte skrev 2019-02-04 22:25:45 följande:

    Ok, jag har en rätt lång historia med vad vi gjorde på jäkelskap...

    Nu i vintras så kom vårt barn hem och var besviken. hen hade byggt en snögubbe med en kompis på gatan utanför huset. Det är en liten återvändsgata i ett radhusområde, det finns en väg men den är mest till för ambulanser och så, alla andra parkerar i garage, förutom EN person, en dryg kille som är 30år och fortfarande bor hos sin morsa. Han kör sin bil ner på gatan och parkerar utanför huset (deras är det sista på gatan) och han kör alltid för fort, tar ingen hänsyn att det finns barn mm mm. Nu har barnen byggt en snögubbe utav den plogade snön och killen kommer körande, han siktar på snögubben och kör på den med bilen. Sedan skattar han åt barnen.
    Det bara kokade i mig.
    Nåväl, vi väntade tills det var mörkt ute och alla lagt sig, då gick jag och min bättre hälft ut. Det finns nämligen ett elskåp på andra hörnet av gatan. Så vi byggde en snögubbe runt det. Så till att den var lite sned och att det såg ut som barn gjort den. Satte på en mössa och morotsnäsa och allt. Sedan gick vi och lade oss.
    Morgonen efter hörs bara en smäll då har aset rammat elskåpet! GOD JUL! Ha så kul med att berätta för försäkringsbolaget varför du krossat hela fronten på din audi mot ett elskåp.


    HAHAHA
  • Anonym (Jorma)
    Anonym (Vad) skrev 2019-02-05 03:06:03 följande:

    Vad kan man göra mot en man, som misshandlat en i år? Samt en syster som skriver till mig, och anklagar mig för allt? Denna syster sa att hon kontaktat alla i min omgivning? Och hon är enbart ute efter hämnd? Så vad göra, då hon vägrar se fakta och domstols beslut?


    skita i giftiga människor, ta dig till en kvinnojour och skaffa en handlingsplan. Läs "You go girl" en bok om att ta sig ur destruktiva kärleksrelationer på svenska.
Svar på tråden Bikt & Jäkelskap