Forum Förälder - Adoption
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Adoptera bort eller behålla?

  Tis 27 nov 2018 15:13 Läst 0 gånger Totalt 7 svar
  Visar endast inlägg av MadeleineLA - Visa alla inlägg
  Tis 27 nov 2018 15:13 -1

  Hej,

  Jag och min ex-man separerade tidigt i år då jag föll för en annan man. 
  Min ex-man och jag har en gemensam son på 2år och 3 månader. Både jag och min ex-man har nya partners och våran relation till varandra fungerar jätte bra. 
  När jag och min ex-man skulle skaffa barn så fick vi ta hjälp då vi försökt i över 1 år utan reslutat. Jag har jätte oregebunden mens och har trott att jag aldrig kommer kunna bli gravid igen utan hjälp.

  MEN så fel jag hade. Nu är jag gravid tillsammans med min nya kille (vi har träffats i 8 månader). Vi trivs jätte bra och har pratat om att vi vill ha barn i framtiden. Min nya kille har inga egna barn sen tidigare och ingen av oss har ens tänkt tanken på att skaffa barn redan nu. Men nu när jag väl är gravid så känns det som om min kropp gör allt för att intala mig att det är rätt, trots att jag vet att läget verkligen är fel. 
  Min kille vill inte att vi ska behålla barnet nu, utan vill vänta något år då vi kanske köpt hus och har varit tillsammans längre. Han är super bra extra pappa till min nyvarande son så jag är inte tveksam på hans kapacitet som far. 
  Jag trodde verkligen inte jag skulle känna så starkt. Hur gör man i en sån här situation? jag är egentligen mot aborter eftersom jag själv fått kämpa med min första graviditet.... 

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll