Inlägg från: Anonym (Dina) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Dina)

    Hans barn försöker grina sig till att få följa med på vår romantiska weekend.

    Anonym (h) skrev 2018-12-01 11:54:23 följande:

    Nej att du är helt döv inför de problem som ni skapar hos barnen har man ju förstått...


    Hur menar du?
  • Anonym (Dina)
    Anonym (Verkligen) skrev 2018-12-01 12:26:44 följande:

    Du skriver som en tjurig tonåring. Det här handlar ju om något djupare. Så mycket förakt som ts dryper av inför både pappan och dottern (som är 16 år och alltså FÅR vara ?omogen? till skillnad från ts som kanske är i 40-årsåldern minst) så är det inte konstigt att flickan är otrygg hemma hos dom. Hon protesterar/reagerar väl på sitt sätt och oavsett beror allt det här på hur pappan agerat under hennes uppväxt eftersom man nu ser i hennes anknytningsmönster att det inte är tryggt.

    Ts spär bara på alltihop. Pappan är en frånvarande pappa som skaffat massa barn men ändå ska jobba jättemycket, samtidigt ger han kärlek ibland och hans barn klamrar sig fast vid den kärlek dom kan få.

    Jag ser inte att ts och mannen behöver en romantisk weekend, hon hatar ju honom och ser ner på honom in i märgen.

    Ts är ganska otäck faktiskt som visar så mycket hat trots sin ålder och det faktum att hon är förälder själv.

    Jag hade INTE velat byta med den 16-åriga dottern och ha en bonusmamma som hatar min pappa och mig.


    Fy så otrevlig du verkar vara.

    Jag har svårt att tänka mig att du har några vänner överhuvudtaget ifall du klipper huvudet av folk på det här viset. Har du vänner så vågar de iallafall inte komma till dig för att prata om sina känslor och relationsproblem.

    Jag kan ta att folk inte tycker som mig i den här tråden men du är väldigt elak.
  • Anonym (Dina)
    Anonym (Skiljs..) skrev 2018-12-01 12:39:18 följande:

    Jag tror du behöver söka hjälp, terapi på egen hand. Det är inte alls sunt att vara så svartsjuk på sin mans tonårsdotter. Känner du inte det själv?

    Du pratar om henne som miniwife med större bröst, längre och självklart yngre (och vackrare?) än du. Känns verkligen inte normalt.


    Fast ge dig! Det är avarter av människor som är svartsjuka på sin partners barn. Jag blir mer frustrerad på min sambo.

    Men när vi ändå är inne på det här med svartsjuka. Som du resonerar så får jag väl anta att du är en frånskild mamma. Är det inte jobbigt att vara svartsjuk på ditt ex och hans nya?

    Nu sänker jag mig till din och signatur verkligens nivå.
  • Anonym (Dina)
    Anonym (Verkligen) skrev 2018-12-01 12:49:21 följande:

    Haha, se dig i spegeln. Det är DU som skriver elaka invektiv om mannen du väljer att vara med. Du uppvisar sjuklig svartsjuka och hat mot hans äldsta tonårsdotter. Blä.

    Och jo, jag har vänner som jag vårdar. Vårdar även relationen till min man som jag ser som min hjälte och klippa-inte ?jävla mes utan bollar?. Jag har en kärleksfull relation till mina barn och har en mentorsroll till en 15-årig tjej som jag tycker mycket om och uppmuntrar, istället för att känna mig avundsjuk och hatisk för att hon är yngre och vackrare...


    Det är väl bra och positivt ifall ni har harmoni och ingen friktion i er familj. Var glad för det. Fast jag tvivlar på det, hade du varit trygg i dig själv så hade du inte behövt vara en sån besserwisser. Mentorsroll? Jag har väldigt svårt att tro på det om jag ska vara ärlig. Du låter mer som en väldigt svartsjuk människa som inte står ut med att exet har skaffat sig en yngre och mycket vackrare förmåga.

    Den där sista meningen skulle jag aldrig få för mig att formulera själv, vill bara bemöta dig på samma sätt som du bemöter mig på så att du kan förstå hur barnsligt du resonerar.
  • Anonym (Dina)
    Anonym (Skiljs..) skrev 2018-12-01 12:59:15 följande:

    Tråden handlar inte om mig. Men kan ändå meddela att mina barn aldrig kommer ha någon "bonusmamma" i sitt liv. Är väldigt glad över det när jag läser såna här trådar.

    Jag tycker det är märkligt att du ens tar upp hennes bröststorlek, men jag tycker också det är märkligt att hon kan tänka sig att sova med sin pappa och sitta i hans knä.

    Er familj verkar rätt dysfunktionell och tyvärr inte kärleksfull med tanke på hur du uttrycker dig om din man och hans dotter.


    Alltså det där tar du ur sitt sammanhang. Det där skrev jag som respons när nån frågade om puberteten. Det är kanske mer som så att det är knepigt med tonåringar. Min son ser ännu äldre ut och är nästan 190 cm lång men för det så kan han ibland också vara liten i personligheten. Det är klart att omgivningen reagerar när tonåringar som ser ?stora? ut beter sig som små barn.

    Jag kan inte ta bort kommentarerna jag skrev i affekt. Har precis samma svagheter som dig, det är lätt att det ser värre ut i skrift än vad det gör när man kanske säger det.
  • Anonym (Dina)
    Ess skrev 2018-12-01 13:00:01 följande:

    Bara skit i de otroligt korkade kommentarerna som vissa skriver. Det gör jag. Du vet ju själv hur sanningen ser ut.


    Ja så är det. Borde inte reagera på det där överhuvudtaget men reagerar på det motsägelsefulla. Samma personer hade applåderat ifall min sambo kom in i tråden och kallat mig för kärring och min son för en lång snorunge. Inte för att han kommer göra det men du fattar. : )
  • Anonym (Dina)
    Anonym (h) skrev 2018-12-01 14:22:53 följande:

    Ts, du måste ju någonstans begripa att det är ni vuxna som skapat den miljö där 16åringen inte mår bra ?

    Det är faktiskt oroväckande hur dú beskriver din man och hans dotter.


    Nu är du orättvis. Det är inte jag som har vart med och präglat henne sen början utan det får du lägga på hennes föräldrar. Jag tycker att det här är orättvist, tar på mig att jag inte skulle skrivit det där om min man men sen så har folk ingen aning om hur vår relation är. Vi som policy att aldrig bråka inför barnen och att ha en respektfull ton mot alla i hushållet.

    Alla tre har det förmånligt medans det finns barn som inte har det bra där ute i landet som du borde oroa dig för istället.
  • Anonym (Dina)
    Anonym (Inte alltid en bonus) skrev 2018-12-01 16:08:18 följande:

    Beklagar verkligen att du är änka.


    Jag tänkte samma och är det så måste jag beklaga. Är den enda orsak till att man definitivt kan säga att ens barn aldrig kommer få en bonusmamma.
  • Anonym (Dina)
    Anonym (Inte alltid en bonus) skrev 2018-12-01 18:00:46 följande:

    Ja, så är det. Finns bara den anledningen, ja eller om barnet är ett resultat av en anonym donation.


    Ja det kan också vara en anledning. Eller så är man med i livets ord eller jehovas vittnen där skilsmässor knappt finns som alternativ.
  • Anonym (Dina)
    Anonym (h) skrev 2018-12-01 18:12:39 följande:

    Du är vuxen i ett hushåll där ett barn mår dåligt = du är medansvarig.


    Jag är vuxen men du har ingen som helst aning om hur flickan var innan vi träffades.
Svar på tråden Hans barn försöker grina sig till att få följa med på vår romantiska weekend.