• FruW85

    Nya BIM januari 2019

    Fian89 skrev 2019-01-24 13:05:15 följande:

    Någon som är/varit gravid som tyckt att folk luktar svett?!? Vore ju konstigt om alla helt plötsligt slutat duscha.. Det kan ju iofs vara jag som luktar men som tror att det är alla andra :)


    Oh ja! När jag var gravid tyckte jag alla luktade svett -inklusive jag själv haha..
  • FruW85
    lena2019 skrev 2019-01-26 14:13:53 följande:

    Har varit lite nyfiken på det där med att tempa men inte testat det än! Får man en mer exakt tidpunkt för ÄL då eller är det fortfarande på ungefär under ett par dagar?


    Jag tempar och för mig kan jag verkligen se dippen då ägglossningen har varit. :) Det gäller ju dock att man sköter tempningen bra, annars är det svårt att få tillförlitliga siffror. Men går man och lägger sig ungefär samma tid varje kväll, sover bra och tempar samma tid varje morgon så får man ofta väldigt bra koll :) Speciellt om man också håller koll på flytningar och lite så :)
  • FruW85
    Ero13 skrev 2019-01-26 17:25:53 följande:

    Hej, skrev i morse. Ingen verkar ha nappat på min fråga, så skriver igen :)

    Visst var det någon här som tempar och fått en dipp i tempen vid bim som sedan ökat och det visat sig bli plus sen? Jag har för mig att jag har sett bilder på kurvor, men kan inte hitta dem nu ^^


    Jag läste din fråga  förut och tänkte jag skulle svara men glömde bort det helt :) Jag fick en dipp vid äl+13 & 17 förra gången och äl+15 den här gången. Vet inte exakt när bim skulle ha varit men borde ju ha varit däromkring i alla fall.
  • FruW85
    Ero13 skrev 2019-01-26 18:28:57 följande:
    Okej, tack för att du svarade nu! Min dippade i förrgår och sedan dess har den ökat :) borde fått mens idag, men ännu har den inte kommit. Hade du plussat när du dippade eller kom plusset efter? Och sjönk tempen mycket för dig? :)
    Såhär har kurvorna sett ut:

    Båda gångerna har jag plussat ganska sent, iaf om jag jämfört med när folk här skriver att dom plussat.. Förra gången fick jag inte ett tydligt plus förrän dag 20 och nu fick jag tex bara ett svagt plus igår. Vid bim är det nästan på gränsen till önsketänkande att jag ser streck haha...

  • FruW85
    nathalieejj skrev 2019-01-26 19:11:35 följande:

    Jag är på äl+9 och jag vill ge upp! Jag tror absolut inte att jag är gravid!! Tagit massa jävla test men nej. Jag borde bara ge upp nu..så ledsen är jag :( jag bara vill att mensen ska komma nu så jag kan börja om på nytt..varföröööör?? Vi prickade äl sjukt bra och hade så bra sekret..ätit rosenrot också. Men nej..


    Jag förstår att det känns segt att vänta, men det är verkligen inte kört än :) På äl+9 skulle jag också bara fått blanka test. Det finns dessutom väldigt många som inte känner av några symtom alls i början (eller knappt senare heller) och alltså inte märker att dom är gravid förrän dom inser att mensen är sen :)
  • FruW85
    lena2019 skrev 2019-01-27 08:23:19 följande:
    Jag förstår! Jo men det bör ju gå! :) Använder du någon särskild app för att mata in allt? Hört om ett par olika men vet inte riktigt vilken man borde satsa på. 
    Jag har använt flo och firtility friend. På sista tiden mest firtility friend. Tycker den är väldigt smidig. Använder man appen så lägger den automatiskt in tiden man tempar och varnar för om man tex tempat en avvikande tid och liknande. Tycker också det är mycket smidigare än flo om man jämför med hur man kan följa sina symtom och så. Helt gratis, lite trist bara att dom tar betalt för en del extrafunktioner som kan vara roliga att ha.
    89me skrev 2019-01-27 08:37:42 följande:

    Hej! Första gången jag skriver här någonsin! Bim+3, mensen kommer inte men jag har testat negativt varje morgon sedan bim-4. Är nu på äl+16 och blir galen! Vet inte vad jag ska tro. Någon annan som varit med om det?



    För mig tog det tid innan det syntes något tydligt. Är på bim+20 idag och det är först nu jag verkligen har ett streck som inte går att ifrågasätta haha.
  • FruW85
    nathalieejj skrev 2019-01-29 12:03:32 följande:

    Jag är FRUSTRERAD! Behöver typ hjälp råd och stöd nu! Jag tog ju ett test igår kväll som visade 2 streck, inte supertydligt men man såg?? Idag pytte och digital visar ej gravid. Bim-3 och jag är så arg, finner inget hopp alls längre!! Otroligt vattniga flytningar, svullen mage. Varför jävlas testen med mig??


    Jag ser absolut något där. Mina test var också svaga i början, så det är egentligen bara att hålla ut och vänta lite till. Väldigt frustrerande, jag vet :(
  • FruW85
    nathalieejj skrev 2019-01-29 12:35:52 följande:

    Men mina har varit konstiga. Vissa har visat sen dagen efter inget sen visat igen dagen efter det och nu svagt. jag fattar lixom inte. Jag har alltid plussat på bim-3 förut. Har du regelbunden mens? när plussade du på riktigt?


    Hm. Ja det är ju faktiskt konstigt. Du kanske borde få göra ett blodprov för att kolla, för det borde ju inte hoppa fram och tillbaka sådär? Har du testat olika tider på dagen, druckit ovanligt mycket eller testat med olika test?
    På äl+20 fick jag ett rätt tydligt test, så då vågade jag faktiskt lita på det. Ja, plus/minus några dagar. Nu är det direkt efter ett ma så just den här cyklen var mycket längre än vanligt. Men sist plussade jag lika sent som nu.
Svar på tråden Nya BIM januari 2019