Inlägg från: Sunnanäng |Visa alla inlägg
  • Sunnanäng

    Nya BIM januari 2019

    Hej alla! Andra försöket till tredje barnet. Haft osannolik tur och blivit gravid på första försöket tre gånger. Tyvärr MA i september som upptäcktes i v 9, fick till slut ut det genom kirurgiskt ingrepp i v 12. Nu BIM 1 jan, tänker testa på nyårsafton!

  • Sunnanäng
    Ereya skrev 2018-12-28 09:46:35 följande:

    Alltså... Jag vaknade i morse av mensvärk. På ÄL +11 drygt. Och kände efter mellan benen och jag har trådigt sekret! Kan bygga broar till Finland! Vad är det här? Någon som haft liknande? Har jag ägglossning NU?! På dag 25!! Fattar inget!!!


    Minns dig från i somras när vi gjorde första försöket, och dina broar till Finland, haha! Hoppas på lycka denna månad!
  • Sunnanäng
    Jojjans skrev 2018-12-28 18:26:13 följande:

    Hej, här har du en till som försöker efter ett sent missfall - vecka 16 i början av september. Har precis även fått ett tidigt missfall så det är lite kämpigt men hoppas att jag har lika lätt att bli gravid igen men att det får gå vägen nu!


    Åh håller tummarna för dig!
  • Sunnanäng
    Jsv17 skrev 2018-12-29 09:19:29 följande:

    Alltså jag tror jag plussade precis!!! Äl+11 bim-3.....

    Det är fortfarande svagt men det här strecket behöver iaf inte jag leta efter! Så min känsla tror jag var rätt den här gången Sen är det ju så tidigt så med min historia så ropar jag inte hej än, men åh vad glad jag blir!!!

    Det översta är från igår (då det såg ut lite som det klassiska spökstrecket) understa är från idag då strecket är ganska väl synligt , men svagt! Men man kan ju se en stegring iaf vilket är positivt


    Åh grattis, ser positivt ut! Är också på ÄL +11 men vågar inte testa. Kommer göra det på nyårsafton om inte mensen kommit innan dess!
  • Sunnanäng
    holocene skrev 2018-12-29 10:34:59 följande:

    Så... detta hände precis. Jag ser ju ett streck där o min sambo likaså, men vad tror ni? Är helt skakis nu, så jäkla glad. Det var ett tidigt test, BIM är runt 1/1. 


    Men gud så många plus! Grattis! Har också BIM 1/1, så spännande.
  • Sunnanäng
    holocene skrev 2018-12-31 08:17:06 följande:

    Morning! Tog ett nytt test nu, digitalt. Och visst är jag preggo! Så himla sjukt verkligen, känner mig inte gravid för fem öre. Inga ömma bröst, inget illamående. Men de bruna flytningar har iaf äntligen slutat, och tempen är fortsatt hög. Inbillar mig ökade hungerskänslor också. Nojjar verkligen över avsaknaden av tydliga symptom än men vet att det är tidigt fortfarande, vecka 4 (3+5). 

    Kan inte ni som tempar och varit gravida innan dela med er av tempkurvan? Vore intressant att se :)

    Gott nytt år på er tjejer, håller tummarna för många + 2019!

    <3<3<3


    Stort grattis, så härligt! Jag testade neg imorse med Clearblue, BIM borde vara imorgon. Så nu har jag slagit till på digitala ÄL-test med gubbe (bara kört m stickor innan) och väntar på mensen så man kan tuta å köra! Må tredje gången gå vägen!
  • Sunnanäng

    Nu kom mensen, en dag tidigt och allt! Woop! Så knäpp man är. Efter neg test imorse och gråtit halva morgonen så känns det som en lättnad. Slippa undra och hoppas och istället ladda om - snart ny chans! Gott nytt år och önskar oss alla fina plus 2019.

  • Sunnanäng
    Skruttan855 skrev 2019-01-19 11:41:33 följande:

    Ja det är ju det :D Tidigast på lördag testar jag, men blir nog söndag eftersom vi ska ha kalas för sonen på lördag. Iom den kraftiga äl-värken på söndag kväll så kanske bim blir på söndag. Får se om jag kan hålla mig ;)


    Är också ÄL +5 och tänker som du då vi ska ha 2-årskalas för lillebror på lördag. Vore kul dock att även få fira ev plus men vill inte det ska skugga om det är neg, så borde vänta till sön. Lycka till oss!
  • Sunnanäng
    Mollisen1 skrev 2019-01-19 12:42:49 följande:

    Spännande då ligger vi ungefär lika till, har också bim 26 eller 27:e. Jag vet inte riktigt vad som menas med molnvärk men jag har haft som kramper eller vad jag ska kalla det igår, min temperatur har också stigit idag på äl+6, så känns som vi ligger rätt lika till :)


    Inte molnvärk, molvärk! :) Som mensvärk ungefär fast inte lika starkt, brukar jag också ha vid ÄL.
  • Sunnanäng

    Också kvar! ÄL+9 idag. Tänkt börja så smått med testa tidigt imorgon torsdag, sen testar jag varje morgon tills det visar sig bu eller bä, BIM 28/1. Tredje barnet och tredje försöket efter MA i september.

  • Sunnanäng

    ÄL +10 idag och testade imorse, tokblankt såklart! Har aldrig plussat så tidigt så vet inte varför testar egentligen, men antar jag är så nyfiken och otålig så kan inte låta bli. Flera här som får svaga streck men ändå streck, tidigt! Och vore ju härligt att få veta tidigt, så jobbigt att gå och undra! Jag är en sån som vill vara beredd på mensen, så testar hellre före. Rackarns MA i september, känns som jag inte vågar lita på min kropp efter det. Hade dundertydlig ÄL med glad gubbe och allt nu i januari, plus körde Sperm meets egg-metoden till punkt och pricka (verkar ju ha funkat för några här! Vilket försök tog det sig på på för er?) så hoppas!

  • Sunnanäng
    Tigerkvinna skrev 2019-01-25 06:11:55 följande:

    Hoppar upp och ner här. Kunde inte hålla mig så testat sen i onsdags. Titta vad som kom fram idag på ÄL +11 eller BIM -3. Ett svagt svagt pluss! Nu hoppas vi det lilla krypet vill stanna och tant röd håller sig borta

    Ett års försök och äntligen ett plus med första Letrozole behandlingen. 


    Åh, stort grattis! Också precis testat på ÄL +11 men fick blankt. Håller tummarna att jag också får plus inom kort, kanske imorgon?! ;)
  • Sunnanäng

    BIM idag och inte kunnat sova i natt! Känner svag olycksbådande molvärk men ingen mens i sikte än! Vågar inte testa, var blankt senast i lördags på ÄL +12. Dock plussade jag först ÄL +16 min förra grav, även då blankt innan dess. Å gud alltså man blir ju knäpp. Lycka till ni andra m BIM i dagarna!

  • Sunnanäng
    sablof skrev 2019-01-27 23:26:48 följande:

    Plussade igårkväll på bim-2 efter 11 månader försökande hände det äntligen! Är det någon som vet om det finns någon bf oktober grupp på Facebook?


    Grattis!!!
  • Sunnanäng
    Ereya skrev 2019-01-28 09:45:04 följande:

    Hur vet man om det är spök eller svagt svagt svagt positiv? Testade imorse och efter fem minuter kom det upp ett jättesvagt streck som jag kunde fota av = inget spökstreck om det fastnar på kameran? Min sambo såg det också.


    Å så spännande! Testa imorgon igen och se om det ökat.
  • Sunnanäng

    Idag dök mensen upp, en dag sent så hann få upp hoppet igen när man gått som på nålar hela dagen igår utan att den kommit. Haft lyxen att bli gravid på första försöket förut men nu efter MA verkar kroppen ha blivit mer svårflirtad! Fjärde försöket nu så verkligen inte lång tid men kan inte låta bli att undra om ngt är fel? Vet att vi prickat ÄL och legat innan så äggledarna skulle vara rejält marinerade innan dess. Skönt ändå att ny chans kommer snart. Lycka till ni som är kvar!!!

  • Sunnanäng
    Issari skrev 2019-01-29 08:45:26 följande:

    Tror inte något är fel. Jag blev med gravid (med missfall) på första försöket. Därefter tog det ytterligare tio försök innan jag fick plus nu denna månad. Många månader har jag trott att det var något och mensen väntade någon dag extra, men inget. Först nu denna månad när jag trodde det skulle vara helt kört eftersom vi bara fick till det på torsdagmorgonen och ÄL kom först på lördagen så gick det. Håller tummarna för att det snart går för er också!


    Tack, ja så coolt, man vet aldrig! Här håller man på med liggscheman och ÄL-test och rosenrot och fan och hans moster, ligger perfekt i cykeln och så tar det sig ändå inte. Och så vips! Kroppen är bra lurig. Men mkt som ska stämma! Haft den oförskämda turen att bli gravid på första försöket 3 ggr (2 barn och nu sist MA) så kan inte låta bli att undra. Förstår det låter knäppt i andras öron när man försökt i år eller mer, men man jämför ju med hur ens kropp betett sig förut även om det verkar bortskämt. Grattis till ert plus och bra kämpat! <3
  • Sunnanäng
    Fian89 skrev 2019-01-29 10:14:18 följande:

    Jag funderar också på att testa rosenrot. Men jag undrar om man kan ta det även om man har regelbunden cykel och ägglossning varje månad (hittills iaf)? Eller kan det fucka up något då?


    Rosenrot ger mig tydligare ägglossningar med symtom som ökad sexlust några dagar innan, ägglossningssekret som rå äggvita och molvärk som ökar vid själva ägglossningen. Tagit både 1 och 2 tabletter om dagen, de cykler jag tagit 2 tabletter har ÄL kommit några dagar tidigare, runt dag 10 istället för 15 (men samma lutealfas på 14 dagar) så de cyklerna har blivit kortare. Vet att det inte funkar så för alla men kan vara värt ett försök!
  • Sunnanäng
    Issari skrev 2019-01-29 12:49:10 följande:

    Vi har lyckats pricka in ÄL alla de nio månader då det inte tagit sig. Så jag antar att det helt enkelt inte varit optimala förhållanden eller ?rätt? ägg/spermie. Även om ni haft lätt tidigare så är ju din kropp lite äldre nu och det kanske kan påverka också. Har rosenrot hjälpt? Jag har inte vågat mig på några sådana saker, har ändå regelbundna cykler och tydlig ÄL.


    Du har så rätt! Bara att köra på - förr eller senare tar det sig! Rosenrot har gett mig tydligare ägglossningar och lite kortare cykler så för mig har det funkat bra. Nu vågar jag knappt köra utan!
Svar på tråden Nya BIM januari 2019