kyckling var rosa
Kyckling ska inte vara rosa, kontakta konsumentkontakt enligt vad som står på förpackningen då får du ersättning och kan köpa ny kyckling.
Kyckling ska inte vara rosa, kontakta konsumentkontakt enligt vad som står på förpackningen då får du ersättning och kan köpa ny kyckling.
Men om man äter en kyckling som man redan misstänker är inte tillagad(och jag antar du har nån kunskap om livsmedel eftersom du lyfter frågan.)
Om med detta är det inte en dumhet att äta en sådan kyckling och med dessa kunskaper?
John Guidetti hade samma tankar som du, och tänkte nej, jag äter skiten.
Han blev borta ifrån fotbollen länge pga skador på muskler.
Siffran med antalet som har campolybacter är ca 15-30%, och det är så stor risk att du får den bakterien = 15-20%.
Och underförutsättningen att det inte var tillagat tillräckligt då.
Vad svarar du på?
Undrar då safe than sorry skulle betyda man INTE åt det, vilket den UPPENBARLIGEN gjorde.
Detta gör mig inte direkt klokare.
Men nu vet i alla fall TS om det orsakade nått eller inte, för campylobakter passerar sällan obemärkt.
Salmonella är mindre troligt, och kan ta längre tid innan det manifesterar sig rejält, kan ju nästan vara diffust ibland.
