Inlägg från: NervösaNatta |Visa alla inlägg
  • NervösaNatta

    BF augusti 2019 - stannar på FL

    Hej!

    Vågar mig in här, plussade igår och enligt mina beräkningar är jag i V5 ( 4+3 ).

    Symptom som jag har hittills är: ont i rygg, bubblar, sträcker, vibrerar och värker i livmodern. Idag har jag mått illa till och från. Kan bara äta små portioner då och då. Minsta ljud som påminner om kräkningar får det att vända sig i magen på mig.

    Hoppas det håller sig nu!

  • NervösaNatta

    Är så nervös!

    Är i v 4+6 vet att det är tidigt och jag har inte greppat att jag är gravid ännu.

    Nu under jul och Nyår ska vi berätta för familjen. Jag vill få det sagt för om det går åt skogen behöver jag nog deras stöd.

    Jag hoppas det lilla pyret håller sig kvar till Augusti och blir en frisk liten knodd. Men är ändå nervös för att säga något! Någon annan som känner samma sak?

  • NervösaNatta

    Tack så mycket allihop för tipsen! Och peppen!

    Är sååå nervös men ska bli skönt att få dela med sig. De vet ju inte att vi försöker men har hellre alla på min sida ifall pyret inte går hela vägen.

    Älskar alla väntande här i tråden känns så stöttande och så skönt att ha alla fantastiska kvinnor här <3

  • NervösaNatta
    lillagullefjun skrev 2018-12-23 10:37:01 följande:

    Vi berättade för mina föräldrar igår och då var det 5+1! Hade först tänkt vänta tills efter tidigt VUL som vi bokat 9/1 alternativt berätta på nyårsafton men jag klarade verkligen inte att hålla på det längre! Tror kanske det varit lättare om man gått genom detta tidigare att hålla lite längre på det men jag har så mycket oro och tankar i huvudet att jag höll på att bli galen, haha! Har velat sjukt mycket fram och tillbaka men kan säga att jag inte ångrat en sekund att vi berättade för mina föräldrar igår och det kändes direkt som att en sten lättade från mitt hjärta, och blivande mormor och orkar blev väldigt överraskade och väldigt glada! :) Sambon vill att vi berättar för hans föräldrar om cirka 2,5 vecka efter VUL. Och om hjärtat slår fint på VUL kanske jag nåt tag efter det väljer att berätta för typ mina 4 närmaste bästa vänner och min lillebror. Får se när sambon vill att vi berättar för hans lillebror. Alla andra får vänta ett bra tag innan de får veta tänker jag.


    Åh så härligt!! Här blir det imorgon till sambons föräldrar 5+1 sen till mina den 29e typ ^^

    En tjejkompis till mig vet redan men hon har 4egna och är ett bra stöd!

    Sen får resten veta i v12 tror jag!
  • NervösaNatta
    Enmsik skrev 2018-12-31 18:19:02 följande:

    Någon mer än jag som är i vecka 7, 6+1 och inte har många symtom på graviditet?? Hade ont i magen 2 dagar totalt i v.6 på måndagen och fredagen och har ömma bröstvårtor sedan 2 dagar innan plus. Men annars, INGET. Blir nojig men försöker njuta av att må bra... någon mer som känner oro pga att man inte har några känningar alls att man är gravid.


    Är i v7 (6+1)

    Mina symptom är: ont i brösten, ont i magen och seg mage. Illamående till och från. Tröttare än tidigare, äter lite mindre men oftare.

    Finns många små saker man inte tänker på kanske :) sen är ju alla olika.
  • NervösaNatta

    Hej alla preggos!

    Har varit lite off senaste, jag ligger hemma sjuk från jobbet.

    Hostar som en tok och finns inte direkt något jag kan ta för hostan.

    Vaknar flera gånger per natt och hostar och går å kissar. Är i 7+2. Magen molar å värker till och från.

    Har varit på hälsosamts och ska nu i sista veckan på Januari ta alla prover inför inskrivning. Min kommun är lite konstig, man tar alla prover hos sin barnmorska mm men alla ultraljud sker på sjukhuset. Någon annan som har det så?

  • NervösaNatta

    Hej på er!

    Senaste dagarna har jag haft molande värk och idag har jag haft som en ordentlig mensvärk! Även haft rosaflytningar, vet att det är normalt men man bli ändå lite orolig! Det liksom svider i livmodern är i v 8 någon annan som haft samma?

  • NervösaNatta

    Bör jag ringa jourläkaren?

    Haft rosa/röda flytningar i 3dagar nu. Värker och molar, svider som attan till och från. Börjar ju bli orolig för att det är det alla fasar!

    Behöver lite stöd och råd! Vad ska jag göra?

  • NervösaNatta

    UPPDATERING!

    Jag ringde igår 1177 och berättade om mina smärtor och flytningar. De skickade mig till gynakuten. Är idag i 8+0, så det blev riksvägen dit. Väl där fick jag berätta igen vad som var fel. Vi tog blodprov, blodtryck och urinprov. Allt såg bra ut.

    Sen blev det gynundersökning, som visade att kag haft en liten blödning. Men att blodet inte var färskt, sen blev det VUL. Jag var så nervös!

    Men allt är bra! Fick se det lilla pyrets hjärta ticka! Gråter bara jag skriver det. Det är en sådan lättnad! Plus att vi fick en bild. Nu ska vi vänta och njuta till inskrivningen i v12-13.

    Så har ni mycket värk och rosaflytningar! Kontakta vården och kolla istället för att vänta.

    Varför jag haft en blödning vet dom inte, kan va att jag haft en förkylning i livmodern som hon så fint kallade det!

Svar på tråden BF augusti 2019 - stannar på FL