Inlägg från: Glad81 |Visa alla inlägg
  • Glad81

    BF augusti 2019 - stannar på FL

    Hej och grattis till er som plussat. Jag är 37 år och har plussat och är beräknad till 14/8. Det blir femte barnet. Detta var väldigt oplanerat och känns lite jobbigt pga att min man tycker det blir för mycket med fem, medans jag absolut inte kan ta bort något. Så jag gläds såklart för barnet men känns jobbigt och ledsamt att min man känner som han gör. Men vi är stabila som par så jag hoppas och tror att det kommer bli bra. Vill gärna följas åt med er :)

  • Glad81

    Roligt att läsa om alla. Mitt illamående kom väldigt fort denna gången. Men jag mår inte illa hela tiden, just nu iaf. Tror att det kommer bli värre och värre tyvärr. Men efter v 12 har jag inte mått illa med de andra utan då har det lagt sig. Det moler i magen från och till under dagarna. Börjar tycka att det mesta luktar illa också. Haha! Stackars min man, dom värsta lukterna är när någon luktar lök eller öl. Eller det värsta!!!! båda samtidigt. Och såklart gillar min man båda.

    Vi har ju inte vetat hur vi skulle göra, om vi skulle behålla de här. Men min man börjar att acceptera mer och mer att det blir ett barn till. Ingen är gladare än jag för att han börjar må bättre i det här.

    Många som har fått missfall här. Jättetråkigt, och jättejobbigt att behöva gå igenom. Jag fick missfall min tredje graviditet. Nu när tankarna kommer dit, för det gör dom ju ibland så brukar jag trösta mig med att hade det inte blivit missfall hade jag inte fått mina andra två barn.......... Då hade det ju inte blivit just dom. Låter kanske konstigt men det har hjälpt mig att tänka så.

  • Glad81
    Honsomlängtar skrev 2018-12-12 17:15:53 följande:

    Kommer försvinna nån vecka från familjeliv

    Dom hittade bara något som visar på att jag skulle va i vecka 4 ocu inte vecka 7 så ska tillbaka nästa onsdag för att se om de växt annars måste jag till kvinnokliniken och få ut allt


    Vad tråkigt att höra. Håller tummarna för er. Och som någon mer skrev, vi finns här ifall du vill prata av dig.

    Kram!
  • Glad81

    Jag har inte huvudvärk, mer än nu när jag varit sjuk. Som tur är har jag blivit bättre. Inte läge att ligga sjuk nu med jul och allt.

    Men jag är på ett otroligt dåligt humör hela tiden. Känner inte riktigt igen det ifrån tidigare graviditeter. Sen mår jag illa, det kommer i skov. Jag behöver äta lite och ofta. Men jag är inte sugen på något så det är inte så lätt. Jag gör egen nyponsoppa som jag går och surplar på då och då. Lättare att dricka än att tugga mat när man inte är sugen på något.

    Vad kul för er som ska på tidigt vul. Uppdatera gärna när ni varit där :)

  • Glad81

    Jag mår illa och är trött. Som tur är leker min 6 åring väldigt bra med min ettåring så hon blir sysselsatt av honom. Jag kan sitta lugnt å titta på ganska mycket när jag inte orkar leka och läsa och bygga :) För tillfället känns allt som ett stort projekt. Laga middag, ta sig ut med barna osv. Men jag ska inte klaga egentligen. Jag går ju hemma, fortfarande f ledig. Minns ju hur det var att gå och jobba med denna trötthet och illamående från de andra gångerna. Det är ganska kämpigt. Det är bara att se fram till vecka 12. Då har jag alltid börjat må bättre, så det hoppas jag att jag gör denna gången också. Sen kommer spökveckorna....... Då man inte har en enda symtom på att man är gravid. Då är man nojig och orolig för de..... Haha :)

    Jag har faktiskt inte ringt till mvc för inskrivning än. Får nog ta och göra det. Vet inte om dom jobbar imorn men jag får prova.

    God fortsättning allihopa

  • Glad81
    Egl skrev 2018-12-27 20:48:36 följande:

    Idag var jag på tidigt UL. Fick se och höra ett litet tickande hjärta och fick veta att fostret var i livmodern. Är i v 7+3 idag. Känns så skönt! Nu är det bara att fortsätta att hoppas och hålla tummarna för att allt ska gå bra! :)


    Åh vad skönt att få bekräftat att allt är bra.
  • Glad81
    cenchi skrev 2018-12-28 15:06:58 följande:

    Nu har jag gjort mitt tidiga VUL för att säkerställa att det inte var ett utomkveds igen. Det var det inte :D allt såg bra ut, även om jag bara är i v 5+4 och man bara kunde se en liten prick. Men hon tyckte sig se att den pulserade lite så ett litet hjärta borde också slå där inne. Men fick en ny tid igen den 15e för att se så den växer som den ska :D

    Gud så skönt!


    Vad skönt för dig å få se att allt såg bra ut:)
  • Glad81
    Enmsik skrev 2018-12-29 09:29:33 följande:

    Nu idag känner jag ingenting. Och har inte alls haft ont dagarna mellan måndag och fredag. Kan det ändå vara utomkveds?


    Jag har aldrig haft utomkveds, men har ju varit gravid några ggr nu. Och jag känner igen det du beskriver och även att det gör ont och sträcker på motsvarande sida än vad ägget släppt. Tror inte du behöver oroa dig. Jag upplever att växtvärken känns mer vissa dagar än andra, och ibland är det som molande likt mensvärk, och ibland hugger det till.

    Skulle du oroa dig alldeles för mycket är det väl kanske skönt för dig att kolla upp så du kan slappna av och släppa tanken på utomkveds.
  • Glad81
    Arfen skrev 2018-12-29 18:12:05 följande:

    Hej! Tänkte fråga om jag får vara med här även om det inte är första barnet? Har två äldre barn som om allt går väl får en riktig sladdis till syskon runt den 24 augusti.

    Har mått riktigt illa i ungefär en vecka nu, gör ni andra också det? Kräks inte men mår illa nästan hela tiden och har svårt att få i mig något alls att äta. Några tips?


    Hej! Detta är inte mitt första heller, och jag tror det finns fler i gruppen som inte väntar sitt första. Det spelar väl ingen roll hoppas jag.

    Jag mår också fruktansvärt illa. Jättejobbigt är det. Vill helst bara äta frukt, glass och hemmagjord nyponsoppa. Men försöker såklart pilla i mig annat också. Det värsta är att man blir på dåligt humör och man orkar inte vara så rolig med barna och hitta på massa saker. Är glad om jag orkar med vardagssysslorna. Hoppas dessa veckor går snabbt tills illamåendet lagt sig.
Svar på tråden BF augusti 2019 - stannar på FL