• Anonym (Undrarlitebara)

    Hur vet du att hon får orgasm?

    Jag har fejkat alla mina orgasmer med män och ingen har märkt något. Åtminstone har ingen man ifrågasatt min orgasm. Jag fejkar bra eftersom jag vet hur det är att komma när jag tar på mig själv så jag härmar det. Fejkandet är inget jag är stolt över och jag önskar jag slapp det, men jag kommer aldrig när jag är med en man oavsett hur bra han är och hur länge vi håller på. Jag kniper ihop benen när jag kommer och det kan inte efterliknas med en man vid penetration eller oralsex och jag tänker inte smeka mig själv framför honom.
    Så jag vill inte ha en massa tips på hur man kan komma, jag bara undrar om du som man verkligen kan veta om en kvinna får orgasm eller inte?

  • Svar på tråden Hur vet du att hon får orgasm?
  • villbusa
    DeathByPickles skrev 2019-01-04 00:03:21 följande:

    Jag lägger ned, vi pratar helt olika språk. 


    Ja ärlighet och rakhet kommer inte naturligt för alla....som sagt vi är olika!
  • Anonym (S)
    Anonym (Undrarlitebara) skrev 2019-01-03 20:50:26 följande:

    Men läs vad jag skrivit om undersökningarna som gjorts. Det var 66% som hade svarat ja på om de fejkat någon gång - det är inte något jag hittat på för att "baktala kvinnor". Så ja, jag tror stenhårt på att det är jättevanligt att fejka orgasmer. 66% är över hälften av alla kvinnor! Sen hur ofta man gör det är säkert individuellt. Men sluta snacka om att jag baktalar kvinnor när jag endast visar på fakta. Jag lämnar tråden nu. Eftersom du lever i en värld av sexleksaker så tycker du att det är jättebra, men du får acceptera att alla inte tycker som du för det finns många som inte använder tekniska hjälpmedel eller porr för att komma.


    För att avsluta sista meningen... ?de kommer inte alls..?

    Du skriver att du inte tycker om sexleksaker eller porr i tidigare inlägg. Är det fel om andra använder det då? Jag tillhör den kvinnoskaran som i princip bara kan komma med hjälp av en vibrator på klittan. Antingen håller jag själv eller så leker min man med mig. Jag skulle aldrig ha en porrig show framför honom för att han ska bli mer kåt. Men jag avundas de som kan och vill göra sånna saker. De är troligtvis trygga i sin sexualitet och tycker om sig själv.

    Jag anser inte att de flesta ?bara?kan komma på samma sätt som jag. Det vore väldigt inskränkt och förnedrande att gå och anta saker om andra. Var jag vill komma är just det här om att påstå att de flesta fejkar. Regelbundet eller vad menar du? Varför tror du att de flesta kvinnor inte klarar av att vara ärliga i sin relation? Det kan ju aldrig vara bra för en relation att leva i en (vit) lögn..?!
  • Anonym (Anna)
    villbusa skrev 2019-01-04 00:20:34 följande:
    Ja ärlighet och rakhet kommer inte naturligt för alla....som sagt vi är olika!
    Men snälla "villbusa" var du onykter när du läste/skrev? Förstår du inte vad DeathByPickles menade?

    Du verkar inte direkt vara den lyhörda typen om man säger så...
  • villbusa
    Anonym (Anna) skrev 2019-01-04 07:35:00 följande:

    Men snälla "villbusa" var du onykter när du läste/skrev? Förstår du inte vad DeathByPickles menade?

    Du verkar inte direkt vara den lyhörda typen om man säger så...


    Jag förstår o jag är ganska inkännande. Men vi tycker olika helt enkelt.
  • Anonym (Anna)
    villbusa skrev 2019-01-04 09:55:25 följande:
    Jag förstår o jag är ganska inkännande. Men vi tycker olika helt enkelt.
    Fast nej det handlar inte om
    att tycka olika. Det är uppenbart att du inte läst och förstått helt och hållet. Att du kallar dig själv igenkännande blir lite knasigt i just det här sammanhanget...
  • Anonym (Hohoho)

    Jag har aldrig fejkat, mest för att jag inte är någon vidare skådespelare. Skulle inte kunna göra en Meg Ryan direkt.


    Men visst har det funnits tillfällen när det hade varit praktiskt.... När man har råkat ut för en kille som är så övertygad om sin egen förträfflighet att han helt enkelt vägrat acceptera att det inte kommer att funka den här gången. 

    När man försöker förklara efter ett tag att man vill lägga ner, bara ligga och mysa typ, och så godtar han inte det, för han ska visa vilken fantastisk älskare han är.

    Nånstans där börjar det hela handla mer om hans ego än min njutning, och då är det kört, kan jag säga. Då börjar det kännas som att de anser att min orgasm är nån sorts show för dem. Den sortens killar har inte blivit långvariga med mig.

    Ofta går det att lösa med bra kommunikation, helt sant, men här har alla antytt att det är TS som inte kan kommunicera. Lika ofta är det ju faktiskt frågan om män som inte heller kan kommunicera, dvs de kan helt enkelt inte ta sin partner på orden och respektera att hon är nöjd och vill avbryta. Nej, de ska göra henne till ett projekt som ska fixas. Det är jäkligt svårt att kommunicera med såna typer.

    För övrigt tror jag det är svårt för en man att känna om kvinnan får orgasm ifall han själv kommer samtidigt, hur väl han än känner henne. Min exman kände min kropp utan och innan, men om vi fick orgasm samtidigt frågade han ofta efteråt om jag också kom. 
  • DeathByPickles
    Anonym (Anna) skrev 2019-01-06 07:58:38 följande:
    Fast nej det handlar inte om
    att tycka olika. Det är uppenbart att du inte läst och förstått helt och hållet. Att du kallar dig själv igenkännande blir lite knasigt i just det här sammanhanget...
    Not Carnegie, Vanderbilt, and Astor together could have raised money enough to buy a quarter share in my little dog.
  • Anonym (Tjej)

    Har aldrig fejkat en orgasm, och det märks TYDLIGT när jag kommer.

    Dels kan jag inte vara tyst, men då har jag också sex med någon som går igång på när jag låter. Sen får jag rätt kraftiga sammandragningar där nere så även om jag skulle kunna fejka stönandet så skulle det vara uppenbart om jag kommer eller inte.

    Har aldrig känt något behov av att fejka.. oftast kommer jag, och de få gångerna jag inte gör det är det ingen big deal. Jag njuter av sexet ändå.

  • Lånehajen

    Engångsligg kan man säkert bli lurad av men allt sammantaget som sker när min partner får orgasm och hur väl jag känner henne gör att jag är i princip säker på att hon aldrig fejkar sina orgasmer. I slutändan handlar det också om tillit. Jag litar på att vi är öppna med vår sexualitet och skulle hon ändå ljuga för mig kan jag inte ta ansvar för om hon inte blir tillfredsställd.

  • Nusa

    Tycker det är tråkigt att du känner att det bästa alternativet är att fejka!

    Om dem märker det eller inte är nog individuellt, men muskelsammandragningar och att en blir trängre pga. muskelsammandragningarna borde ju vara svårt att fejka och även något mannen känner om han är inne i en!?

    Inte läst alla inlägg, men läste något i stil med "varför skulle en man vilja slicka/smeka tjejen till orgasm varje gång?" 
    Fast varför ska du isf vilja ha sex med någon om du inte kommer ? Förvånad
    Jag skulle bli galen av frustration och antagligen helt tappat lusten att ha sex.

    Jag kan förstå att sex blir lite av en prestation för båda och att det är jobbigt om man inte kommer, för båda.
    Jag upplever att jag nu för tiden har lätt för att komma (jag hade väldigt svårt för det förut) speciellt om någon slickar mig, tar typ 2-3 min. Men med mitt senaste ex tog det nästan 2 månader innan jag kom första gången, många gånger då han höll på i säkert 15-20 min utan att jag kom. 

    Jag ser det lite såhär eftersom penetrationssexet oftast (har alltid varit så för mig iaf) är över när killen kommit, vilket brukar vara efter några minuter (verkar tydligen vara standard med några minuter Förvånad). Vilket är alldeles för kort tid för att jag ska kunna komma av penetration. Har han då inte gjort någon ansats innan eller gör det efter för att jag ska komma, varför ska jag då ha sex med honom... 

  • villbusa
    Anonym (Anna) skrev 2019-01-06 07:58:38 följande:

    Fast nej det handlar inte om

    att tycka olika. Det är uppenbart att du inte läst och förstått helt och hållet. Att du kallar dig själv igenkännande blir lite knasigt i just det här sammanhanget...


    Jo det är faktiskt precis vad vi tycker det handlar om. Jag tycker att ärlighet och rakhet alltid är det bästa. Jag har säkert råkat ut för fejkade orgasmer som jag trott

    var riktiga.. jag har oxå råkat ut för fejkade orgasmer som garanterat varit fejkade. Utöver det har jag varit med kvinnor där hon eller jag avbrutit och sagt att vi är nöjda utan orgasmer även kvinnor som efteråt berättat att jag varit den första mannen de lyckats få orgasm tillsammans med.

    Jag har all respekt för att man kan ha svårt att nå orgasm tillsammans med andra eller ens på egen hand. Jag har oxå respekt och förståelse för att vi män som lovar vitt o brett o ska fixa den gyllene orgasmen kan bli jävligt jobbiga att ha med att göra. Det är klart att jag kan förstå att en fejkad orgasm kan ge en utväg o att det kan man behöva vid enstaka tillfällen. Det jag inte förstår är fejk o lögn i ett längre förhållande. Jag vill verkligen ge min partner det allra bästa på alla plan... även sexuellt. Ska det fungera krävs att man är ärliga och pratar med varandra. Det jag säger o tycker är att en kvinna som inte kan prata om sin sexualitet.. som inte kan dela sina tankar som tror att fejkad orgasm är en bra lösning ... den kvinnan blir det inget längre förhållanden med. Alltså tycker vi olika. Flera kvinnor här tycker att fejkad orgasm är en lysande lösning...... jag tycker annorlunda. Punkt!
  • Anonym (Förstår dig!)

    Å det skulle kunna vara jag som startat denna tråd!

    Precis som du så kan jag bara komma genom att knipa ihop benen. I 25 år kunde jag inte komma alls för det enda jag hörde var att man skulle slappna av för att kunna få orgasm, funkar inte alls för mig!!! Fick vid 25 min första orgasm på egen hand genom att knipa ihop benen som en galning då jag hört att nån annan gjorde så.

    Jag fakeade en hel del även i relationer som varade i flera år. Dom gånger jag talade om att jag inte kommer så blev det precis som du säger nån form av uppdrag som mannen tog på sig men dom lyckades aldrig så då dog deras självförtroende.

    Jag uppskattade sex ändå men det kunde männen inte riktigt förstå så dom ville alltid lösa mitt ?problem?...

    Plötsligt en dag när jag fick kramp i låret vid ett samlag så vred jag och knep för att det skulle gå över och då plötsligt fick jag min första orgasm tillsammans med en man!! Jag var då 30 år gammal och hade haft sex i femton år.

    Jag försökte efterlikna detta knipande i flera veckor innan jag lyckades få nästa orgasm. I början var det ganska svårt att komma på detta sätt men nu fem år senare kommer jag nästan varje gång jag har sex. Det är inte upp till mannen, jag måste knipa ihop skinkorna och låren och det funkar bäst i missionären när jag lyfter rumpan lite och har benen runt mannen och fötterna mot hans vader. En annan bra ställning är när man ligger på rygg ovanpå mannen, tror typ sjöstjärnan för då kan jag knipa låren och skinkorna och lyfta lite uppåt. Med mina egna erfarenheter så tycker jag inte att man ska ge upp, det hade jag gjort men så av en slump så bara hände det och nu är jag väldigt glad för det!

Svar på tråden Hur vet du att hon får orgasm?