Forum Barnvagnar - Förälder
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Stockholms tunnelbanespärrar vidd?

  Fre 21 dec 2018 09:09 Läst 0 gånger Totalt 9 svar
  Visar endast inlägg av MsFry - Visa alla inlägg
 • Fre 21 dec 2018 09:09 #3

  Värt att notera är att man inte ska gå genom de vanliga spärrarna med barnvagn, man ska gå genom den större spärren som spärrvakten kan hålla öppen längre för barnvagnar. Annars blir vagnen klämd.

 • Fre 21 dec 2018 13:51 #9
  Egnidedon skrev 2018-12-21 13:33:36 följande:

  Jo det där med skogspromenader säger många men jag bor verkligen mitt inne i stan och är inte mycket av en naturmänniska. :) Så därför känns det naturligt att titta på "stadsvagnarna". Men stabiliteten håller jag definitivt med om är viktig och tycker att många av de väldigt smala vagnarna verkar ha så dåliga små hjul. De väger väl mindre på det viset såklart. Men även inne i stan behöver man hantera snö och också kullerstensgator. Jag tror faktiskt inte att jag kommer åka mycket varken buss eller tunnelbana för det gör jag inte nu; brukar promenera dit jag ska för det mesta är nära nog. Så tänker lite att kanske en lite bredare vagn med bättre körkänsla ändå blir bättre än de allra minsta man kan hitta.


  Det låter som smart tänkt. Tänk även på längden på vagnen. Även om du inte pker kollektivt mycket så kanske det händer någon gång och då är det inte roligt med en lång vagn. Jag har tex en Britax Motion Plus. En sittvagn visserligen så det är väl inte aktuellt för dig ännu men den är fasen inte rolig att ha med på bussen eller t-banan. Vi hade en Kronan Duo/S som liggvagn. Den var optimal inne i stan och i terräng. Bra hjul och rimlig storlek. Saknar den...
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll